Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Superstiții și secrete străvechi: 10 interpretări ale semnalelor corpului

Superstiții și secrete străvechi: 10 interpretări ale semnalelor corpului

Din bătrâni se crede că organismul ne transmite semnale cu privire la evenimentele viitoare. Iată ce ne spune Universul cu ajutorul propriului nostru corp.

1. Dacă se zbate tâmpla dreaptă, te vei regăsi în situația să judeci pe cineva, iar dacă este cea stângă vei avea parte de o mare bucurie.

2. Dacă se zbate arcada ochiului drept, vei face o faptă bună, iar dacă este cea a ochiului stâng, vei duce la îndeplinire ce ți-ai propus.

3. Dacă se zbate ochiul drept, vei primi ceva interesant, iar dacă este stângul, te vei certa cu cineva.

3. Dacă se zbate mușchiul frunții sau cel de la ceafă, vei primi o veste proastă, dacă este cel dintre ochi, vei avea parte de nefericire.

Best seller

4. Dacă se zbate urechea dreaptă, vei primi o veste bună, iar dacă este cea stângă, vestea va fi rea.

5. Dacă se zbate umărul drept, urmează o perioadă benefică pentru sănătatea ta și vei avea parte doar de lucruri bune în viața ta, iar dacă este stângul, se anunță o mare supărare cauzată de un prieten apropiat.

6. Dacă se zbate zona din jurul cotului drept, vei reuși să învingi o persoană răuvoitoare, iar dacă este cel stâng vei reuși în afacere.

7. Dacă se zbate buza superioară, vei primi vizita unor persoane străine, dacă este cea inferioară vei avea o bucurie de la cei cunoscuți, iar dacă sunt ambele te vei întâlni cu prieteni pe care nu i-ai văzut de mult timp.

Îți recomandăm

8. Dacă se zbate glezna drepată, ți se va întâmpla ceva bun, iar dacă este stânga, pregătește-te de călătorie.

9. Dacă se zbate genunchiul drept, ți se va întâmpla ceva rău sau vei fi centrul unor bârfe, iar dacă este cel stâng cineva te laudă.

10. Dacă se zbate degetul mare de la mâna dreaptă, vei primi ce ți-ai dorit, arătătorul - vei fi bârfit, mijlociul – te bucuri de reușită, inelarul – primești o vestea rea, cel mic – vei primi o veste rea și care se va dovedi a fi falsă.

Dacă se zbate degetul mare de la mâna stângă – vei învinge pe cineva care îți vrea răul, arătătorul – urmează o ceartă cu cineva, dar care se va încheia cu împăcare, mijlociul – vei face o călătorie, inelarul – vei primi o veste bună, iar dacă este degetul mic – vei primi bani, dar îi vei cheltui repede.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Aceste superstiții sunt culese din vechile scrieri din Chaldeia, Persia, India și Egipt.

Viziteaza magazinul online