Trei zodii se îndrăgostesc toamna aceasta

Trei zodii se îndrăgostesc toamna aceasta
Norocul este prezent în orice domeniu al vieții – personal, relațional, sentimental, financiar și altele. Toamna aceasta vine cu numeroase evenimente astrale

benefice în cea mai mare parte pentru majoritatea zodiilor și promite să ofere echilibru. Norocul este prezent în orice domeniu al vieții – personal, relațional, sentimental, financiar și altele. Trei zodii sunt cele mai norocoase la capitolul iubire, ele având șansa de a-și întâlni lunile acestea marea iubire sau de a duce relația pe care o au la un nivel cu totul superior.

Nativul Gemeni este una dintre aceste trei zodii! Lunile de toamnă vor fi cel puțin spectaculoase din punct de vedere amoros. Jupiter intră în domiciliu în casa a VII-a, a căsătoriei, aducând pentru Gemeni adevărate posibilități de a întâlni persoane noi ori de a oficializa relația. Aventurile încep din lunile Septembrie-Octombrie și vor ține și în anul 2019. Chiar dacă în primă fază poate fi doar o idilă (și chiar una extraconjugală), există și posibilitatea ca aceasta să se transforme într-o relație serioasă. Important este să fie sinceri în relație, iar noul partener să rezolve situația tensionată în care se găsește.

Și Fecioara este favorizată de astre în domeniul amoros! Deși la început de toamnă pare că totul merge pe dos și se confruntă cu tot felul de stări contradictorii, de dezamăgiri, învinuiri și chiar de critici, pe 6 Noiembrie lucrurile se schimbă radical. Toate aceste stări tensionate subliniază nevoia luării unei decizii în cazul relațiilor de tipul „singur în doi” și oferă posibilitatea maturizării emoționale. De altfel, acesta este punctul de la care viața sentimentală a Fecioarelor va înflori, deoarece Jupiter și Karma vor schimba semnele. Pare ciudat pentru o Fecioară, dar nu este exclus să se îndrăgostească extrem de ușor.

Sunt șanse ca și Săgetătorul să se îndrăgostească la prima vedere în prima lună de toamnă. Trebuie să aibă mare grijă la alegerile pe care le face, deoarece e posibil ca în scurt timp să descopere că persoana de care s-a îndrăgostit este într-o altă relație și de aici începe stresul. Aceste schimbări sunt influențate de Venus retrograd în Scorpion. Totuși, să nu uităm că aceasta este o ultimă provocare de zbucium interior, deoarece în luna Noiembrie vine marele benefic în domiciliu, unde nu a mai fost de 12 ani. Jupiter anunță o curățenie generală și reguli noi. Mai important totuși, le oferă Săgetătorilor dragostea la care visează atât de mult!

6262
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.