Trei zodii se îndrăgostesc toamna aceasta

29.AUGUST.2018
Trei zodii se îndrăgostesc toamna aceasta

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Norocul este prezent în orice domeniu al vieții – personal, relațional, sentimental, financiar și altele. Toamna aceasta vine cu numeroase evenimente astrale

benefice în cea mai mare parte pentru majoritatea zodiilor și promite să ofere echilibru. Norocul este prezent în orice domeniu al vieții – personal, relațional, sentimental, financiar și altele. Trei zodii sunt cele mai norocoase la capitolul iubire, ele având șansa de a-și întâlni lunile acestea marea iubire sau de a duce relația pe care o au la un nivel cu totul superior.

Nativul Gemeni este una dintre aceste trei zodii! Lunile de toamnă vor fi cel puțin spectaculoase din punct de vedere amoros. Jupiter intră în domiciliu în casa a VII-a, a căsătoriei, aducând pentru Gemeni adevărate posibilități de a întâlni persoane noi ori de a oficializa relația. Aventurile încep din lunile Septembrie-Octombrie și vor ține și în anul 2019. Chiar dacă în primă fază poate fi doar o idilă (și chiar una extraconjugală), există și posibilitatea ca aceasta să se transforme într-o relație serioasă. Important este să fie sinceri în relație, iar noul partener să rezolve situația tensionată în care se găsește.

Loading...

Și Fecioara este favorizată de astre în domeniul amoros! Deși la început de toamnă pare că totul merge pe dos și se confruntă cu tot felul de stări contradictorii, de dezamăgiri, învinuiri și chiar de critici, pe 6 Noiembrie lucrurile se schimbă radical. Toate aceste stări tensionate subliniază nevoia luării unei decizii în cazul relațiilor de tipul „singur în doi” și oferă posibilitatea maturizării emoționale. De altfel, acesta este punctul de la care viața sentimentală a Fecioarelor va înflori, deoarece Jupiter și Karma vor schimba semnele. Pare ciudat pentru o Fecioară, dar nu este exclus să se îndrăgostească extrem de ușor.

Sunt șanse ca și Săgetătorul să se îndrăgostească la prima vedere în prima lună de toamnă. Trebuie să aibă mare grijă la alegerile pe care le face, deoarece e posibil ca în scurt timp să descopere că persoana de care s-a îndrăgostit este într-o altă relație și de aici începe stresul. Aceste schimbări sunt influențate de Venus retrograd în Scorpion. Totuși, să nu uităm că aceasta este o ultimă provocare de zbucium interior, deoarece în luna Noiembrie vine marele benefic în domiciliu, unde nu a mai fost de 12 ani. Jupiter anunță o curățenie generală și reguli noi. Mai important totuși, le oferă Săgetătorilor dragostea la care visează atât de mult!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: Combinația
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.