Top cinci zodii care ar trebui să își asculte intuiția în orice clipă a vieții

18.APRILIE.2019
Top cinci zodii care ar trebui să își asculte intuiția în orice clipă a vieții

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Intuiția este rezultatul inteligenței înnăscute și al experiențelor de viață și, de cele mai multe ori, trebuie ascultată. Aceste zodii au o voce

interioară puternică, pe care nu trebuie să o ignore! Primul loc al topului este ocupat de nativii Vărsător, deoarece intuiția îi ajută în fiecare moment al vieții, chiar dacă nu sunt conștienți de asta. Sunt genul de persoane care seara merg la somn hotărâte să ia o anumită decizie, dar dimineața se trezesc având o idee diametral opusă. În cazul lor, se aplică perfect zicala „noaptea e un sfetnic bun”.

Următorii în topul astrologilor ZODIACOOL sunt Gemenii, a căror intuiție se activează în momentele tensionate. Simt când apare o perioadă neplăcută în viață și astfel reușesc să se pregătească pentru a-i face față cu brio. În plus, îi ajută abilitățile comunicaționale greu de egalat.

Loading...

Locul trei este ocupat de Pești, nativi ce se pot conecta la un nivel greu de înțeles de oamenii din jur. Chiar dacă le este greu să se țină la distanță de persoanele negative, intuiția le spune că ar trebui să se ferească de ele. Ar fi bine să își asculte vocea interioară și sentimentele, pentru că astfel ar putea evita multă suferință.

Pasiunea și energia nativilor Berbec îi clasează pe poziția 4, deoarece astfel au acumulat multă experiență de viață, care le alimentează intuiția. Astfel, au o capacitate aparte de a citi intențiile oricui și măștile lor sunt invizibile pentru acești nativi.

În final, încheiem acest top cu Fecioara, a cărei intuiție se bazează pe atenția pe care o acordă celor mai mici detalii și pe modul în care analizează totul. Poate percepe situații de care nimeni altcineva nu ar fi conștient și nu suportă să lase ceva la voia întâmplării.

Astrologul ZODIACOOL vă sfătuiește să dați mai multă atenție vocii interioare!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.