Tentații financiare pentru nativii RAC odată cu Eclipsa de Lună din 27 Iulie

Tentații financiare pentru nativii RAC odată cu Eclipsa de Lună din 27 Iulie

Previziuni pentru nativii RAC:vești bune Eclipsa de Lună are din punct de vedere financiar, fiți însă vigilenți . După cum știm, Racii sunt guvernați de

Lună, prin urmare Eclipsa de Lună îi influențează direct, în special pe axa financiară. Din ce se poate observa pe harta momentului este faptul ca acești nativi doresc să devină independenți financiar.

Dacă la Eclipsa de Soare din 13 Iulie a venit o persoană, o situație care să vă scoată din rutină, să vă propună ceva nou, acum se pare că treceți la fapte. Nu va fi ușor, posibil să nu dispuneți de toți banii necesari, să nu aveți cunoștințele în domeniu pentru a vă lansa, să nu găsiți persoanele bine pregătite etc.

Marte din retrogradare vă strică planurile, posibil să vă blocheze orice inițiativă, mai ales dacă ați investit pănă acum. Vă recomandăm să fiți vigilenți, la mijloc poate să fie o înșelătorie, cereți un sfat de la un avocat, jurist. Documentați-vă cu privire la trecutul persoanei cu care colaborați. Acest scenariu se aplică și în cazul în care doriți să vă angajați, cereți idei despre trecutul companiei.

Cei care au probleme cu sănătatea, în această perioadă pot să aibă parte de complicații, să fie nevoiți să se împrumute pentru a rezolva această situație. Pe partea afectivă, se pare că este haos, partenerul face efortul să vă înțeleagă mișcările însă este foarte greu, mai ales acum, când încercați să mențineți liniștea.

Cei tineri pot să fie tentați să intre în tot felul de anturaje dubioase, cel mai probabil cineva simte că poate profita de voi. Partea bună a acestui moment este că aduce posibilitate de determinare, focusare, dorință de schimbare. Avansați, ieșiți din zona de confort, învățați foarte multe lucruri despre voi.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 27 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Taur – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Leu – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Pești – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!