Te-ai întrebat vreodată care este țelul cel mai mare al zodiilor?

17.OCTOMBRIE.2018
Te-ai întrebat vreodată care este țelul cel mai mare al zodiilor?

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: ZODIACOOL

În funcție de zodie, fiecare persoană își focalizează acțiunile personale asupra îndeplinirii unui țel. Horoscopul ne poate ajuta să cunoaștem mai bine

oamenii din jurul nostru. Semnele zodiacului influențează personalitatea fiecărei persoane și astfel putem înțelege care este scopul celor dragi, pentru a-i înțelege și susține emoțional. Iată care sunt scopurile vieții fiecărui semn zodiacal, de care este sau nu conștient.

BERBECUL este preocupat de interesele personale. În tot ceea ce va întreprinde, nativul Berbec se va gândi mai întâi ce obține din acea acțiune, ce îl avantajează, și abia voi se va gândi la ceilalți. Nu o face din egoism, ci pur și simplu din nevoia de protecție personală.

Loading...

TAURUL caută securitatea materială. Nu degeaba verbul ”a poseda” îl caracterizează cel mai bine pe acest nativ. Muncitor și rafinat, răbdător și insistent, orice acțiune pe care o va face acest nativ va fi ghidată de dorința de a-și asigura securitate materială.

GEMENII sunt în căutare de cunoştinţe. Nu degeaba caracteristica acestui semn este: „expresia orală sau scrisă”. Comunicativ, atras de frumos, acest nativ se află într-o căutare continuă, viața sa este ca o călătorie pe care nu vrea să o finalizeze.

RACUL știe că are o singură viață și vrea să se bucure de ea cât mai mult. Deloc întâmplător verbul acestui nativ este „a simţi”. Deși este conștient de faptul că are anumite obligații de care nu poate scăpa, nu le transformă totuși în obstacole ce îl împiedică să fie fericit.

LEUL are misiunea de a oferi securitate celor aflați în grija sa. Din acest motiv tinde să fie lider prin excelență într-o companie, un părinte bun, responsabil. Ca un adevărat șef al haitei, nativul Leu va ști cum să-și apere familia și prietenii de orice rău.

FECIOARA vrea să-și păstreze identitatea și să se înconjoare doar de persoane autentice, care să treacă prin viață așa cum sunt. Unul dintre cele mai importante obiective ale vieții sale este să găsească iubire și împlinire personală fără să fie nevoit să se schimbe.

BALANȚA doreşte să împartă centrele sale de interes. Inteligentă și sociabilă, aceasta va acționa mereu cu hotârâre, fiecare acțiune având ca obiectiv principal atât evoluția ei, cât și cucerirea celor din jur, care îi vor adopta interesele.

SCORPIONUL lucrează pentru a-şi găsi securitatea emoţională. Sentimentele, găsirea partenerului ideal, care să nu-l rănească, contează cel mai mult pentru el. Pentru nativul Scorpion fericirea absolută înseamnă sentimentul că este iubit, împlinit sentimental.

SĂGETĂTORUL aspiră la înţelepciune. Pasionat de călătorii, de tot ce înseamnă mister, dar mai ales de filosofie, acest nativ se află într-o căutare continuă a statutului de înțelept, iar plăcerea de a vorbi îl ajută în atingerea țelului.

CAPRICORNUL reface lumea. Un nativ care își setează un obiectiv înalt, dar pe care îl va îndeplini cu brio. Orice acțiune va întreprinde o va face din dorința de a tinde mereu în sus, de a cerceta și de a recontrui lumea, pentru a o face mai bună.

VĂRSĂTORUL vreau să se bucure de libertate, scopul său fiind acela de a-și crea propria viață în funcție de dorințele și nevoile personale. O persoană născută sub acest semn va dori să găsească echilibrul perfect între rebeliune și conformitate.

PEȘTII au ca misiune încă de la naștere să transmită pacea enormă cu care sunt înzestrați. Cu o inimă bună, acești nativi sunt incapabili să își rănească semenii și își păstrează toată viața mila și liniștea sufletească.

Cel mai important, mergi până la capătul lumii pentru ceea ce te face cu adevărat fericit, iar împlinirea pe care o vei simți va fi pe măsură.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu
Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.