Multe peripeții îi așteaptă pe nativii GEMENI, generate de Mercur retrograd

17.IULIE.2018
Multe peripeții îi așteaptă pe nativii GEMENI, generate de Mercur retrograd

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:pinimg.com

O vară de neuitat, presărată cu situații limită, pe ultima 100 de metri veți rezolva însă totul, cu ajutorul celor dragi. Mercur este guvernatorul vostru,

prin urmare vă va influența în proporție de 70-80% din această mișcare, plus că planeta comerțului, a comunicării și a deplasărilor retrogradează pe casa a III-a, care se ocupă pentru voi de toate aceste demersuri pe care le influențează.

De aceea recomandăm Gemenilor să finalizeze tot ce au în plan până pe 26 Iunie, întrucât după le va fi foarte greu. Ideal ar fi între 26 Iulie-18 August Gemeni să ia o pauză, să petreacă doar timp cu ei, să meargă la sală, la alergat, să se dedice 100% lor.

Dacă în schimb o să semnați acte, o să achiziționați bunuri sau o să plecați în deplasări, se pare că veți avea parte de multe peripeții, acestea pot să apară de la plecare până la întoarcere, o să aveți o vară de neuitat la propriu.

Gemenii în ultima perioadă s-au aglomerat cu multe proiecte, au încercat să facă din toate câte puțin, acum toate restanțele vin peste ei, vor fi nevoiți să ceară ajutorul unui frate, rudă pentru a finaliza la timp, cred că pe ultima 100 de metri vor reuși să rezolve tot.

Încercați dacă țineți conferințe sau seminarii să verificați aparatura, discursul, sala etc. deoarece pot să apară situații nedorite, posibil ca în aceste 21 de zile să vă faceți o reputație proastă.

Mercur guvernează și examenele, de aceea în cazul în care o să aveți de dat o probă, ideal ar fi să o amânați dacă este pentru prima dată, în schimb dacă ați fost picați de multe ori, acum a venit vremea reușitei.

Fiți atenți ce semnați, cereți o a 3-a părere, deoarece veți avea surpriza prin toamnă să realizați că sunteți datori, că pot să apară restanțe, că cineva nu a trecut o notă etc.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.