Multe peripeții îi așteaptă pe nativii GEMENI, generate de Mercur retrograd

17.IULIE.2018
Multe peripeții îi așteaptă pe nativii GEMENI, generate de Mercur retrograd

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:pinimg.com

O vară de neuitat, presărată cu situații limită, pe ultima 100 de metri veți rezolva însă totul, cu ajutorul celor dragi. Mercur este guvernatorul vostru,

prin urmare vă va influența în proporție de 70-80% din această mișcare, plus că planeta comerțului, a comunicării și a deplasărilor retrogradează pe casa a III-a, care se ocupă pentru voi de toate aceste demersuri pe care le influențează.

De aceea recomandăm Gemenilor să finalizeze tot ce au în plan până pe 26 Iunie, întrucât după le va fi foarte greu. Ideal ar fi între 26 Iulie-18 August Gemeni să ia o pauză, să petreacă doar timp cu ei, să meargă la sală, la alergat, să se dedice 100% lor.

Dacă în schimb o să semnați acte, o să achiziționați bunuri sau o să plecați în deplasări, se pare că veți avea parte de multe peripeții, acestea pot să apară de la plecare până la întoarcere, o să aveți o vară de neuitat la propriu.

Loading...

Gemenii în ultima perioadă s-au aglomerat cu multe proiecte, au încercat să facă din toate câte puțin, acum toate restanțele vin peste ei, vor fi nevoiți să ceară ajutorul unui frate, rudă pentru a finaliza la timp, cred că pe ultima 100 de metri vor reuși să rezolve tot.

Încercați dacă țineți conferințe sau seminarii să verificați aparatura, discursul, sala etc. deoarece pot să apară situații nedorite, posibil ca în aceste 21 de zile să vă faceți o reputație proastă.

Mercur guvernează și examenele, de aceea în cazul în care o să aveți de dat o probă, ideal ar fi să o amânați dacă este pentru prima dată, în schimb dacă ați fost picați de multe ori, acum a venit vremea reușitei.

Fiți atenți ce semnați, cereți o a 3-a părere, deoarece veți avea surpriza prin toamnă să realizați că sunteți datori, că pot să apară restanțe, că cineva nu a trecut o notă etc.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru
În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.