Mereu cad în picioare – descoperă care sunt zodiile cele mai descurcărețe în certuri!

25.IANUARIE.2019
Mereu cad în picioare – descoperă care sunt zodiile cele mai descurcărețe în certuri!
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Iată care sunt zodiile favorizate de astre în acest sens. . Puțini oameni stăpânesc arta diplomației și cu atât mai puțini s-au născut cu acest dar.

Orice ar fi, ei par a avea întotdeauna cuvintele la ei, astfel încât să își mascheze neputința sau furia și par a avea o capacitate aparte de a „cădea în picioare”. Semn zodiacal fix, nativul din Taur ține mult la etichetă, așa că știe mereu cum să se comporte în societate, mai ales dacă ajunge să fie implicat într-un conflict. De fiecare dată, are grijă să nu își strice reputația și imaginea bună.

De cele mai multe ori, ia o pauză mentală înainte de a reacționa, moment în care se calmează, conștientizând ce urmări ar avea o criză de nervi.

Loading...

Nativul din zodia Gemeni îl are de partea sa pe Mercur, zeul comunicării, acesta fiindu-i protector. Maestru în alegerea cuvintelor potrivite, are grijă să își managerieze furia, astfel încât să nu-l ducă în extreme nedorite. Oricât de grea ar fi discuția sau situația, el poate face față cu brio. În plus, are atuul de a ajuta pe oricine să i se destăinuie, fără a face vreo presiune, ci părând că-i face un favor interlocutorului.

Deși sunt sensibili, nativii din Rac își pot ține în frâu pornirile și dau senzația că ei controlează situațiile dificile. Din orice conflict, ei ies învingători, pentru că pur și simplu nu acceptă să intre în polemici, mai ales în public.

Nativul Leu este destul de vulcanic, dar mai mult decât asta, este dependent de imaginea pe care și-a construit-o, de atenția și complimentele pe care le primește. Astfel, oricând se află în fața unui conflict, a unei provocări sau competiții, își calculează fiecare mișcare, cuvânt și gest. Știe exact când trebuie să țipe, când să fie diplomat sau când să îi intre adversarului pe sub piele.

Nativul Balanță are nevoie de pace, calm și echilibru, așa că mereu face tot posibilul să aplaneze disputele, fie că este implicată în ele, fie că este doar „spectator”. Este cel mai bun diplomat și găsește ușor soluția pentru orice problemă.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,91  11
VOTURI
7707
4.91
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Iubește cu patimă, știe cum să-și ascundă șiretenia, cu multă eleganță și naturalețe,
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: Sănătatea nativilor
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.