Transport gratuit peste 170 lei

Mereu cad în picioare – descoperă care sunt zodiile cele mai descurcărețe în certuri!

Mereu cad în picioare – descoperă care sunt zodiile cele mai descurcărețe în certuri!

Iată care sunt zodiile favorizate de astre în acest sens. . Puțini oameni stăpânesc arta diplomației și cu atât mai puțini s-au născut cu acest dar.

Orice ar fi, ei par a avea întotdeauna cuvintele la ei, astfel încât să își mascheze neputința sau furia și par a avea o capacitate aparte de a „cădea în picioare”. Semn zodiacal fix, nativul din Taur ține mult la etichetă, așa că știe mereu cum să se comporte în societate, mai ales dacă ajunge să fie implicat într-un conflict. De fiecare dată, are grijă să nu își strice reputația și imaginea bună.

De cele mai multe ori, ia o pauză mentală înainte de a reacționa, moment în care se calmează, conștientizând ce urmări ar avea o criză de nervi.

Nativul din zodia Gemeni îl are de partea sa pe Mercur, zeul comunicării, acesta fiindu-i protector. Maestru în alegerea cuvintelor potrivite, are grijă să își managerieze furia, astfel încât să nu-l ducă în extreme nedorite. Oricât de grea ar fi discuția sau situația, el poate face față cu brio. În plus, are atuul de a ajuta pe oricine să i se destăinuie, fără a face vreo presiune, ci părând că-i face un favor interlocutorului.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Deși sunt sensibili, nativii din Rac își pot ține în frâu pornirile și dau senzația că ei controlează situațiile dificile. Din orice conflict, ei ies învingători, pentru că pur și simplu nu acceptă să intre în polemici, mai ales în public.

Nativul Leu este destul de vulcanic, dar mai mult decât asta, este dependent de imaginea pe care și-a construit-o, de atenția și complimentele pe care le primește. Astfel, oricând se află în fața unui conflict, a unei provocări sau competiții, își calculează fiecare mișcare, cuvânt și gest. Știe exact când trebuie să țipe, când să fie diplomat sau când să îi intre adversarului pe sub piele.

Nativul Balanță are nevoie de pace, calm și echilibru, așa că mereu face tot posibilul să aplaneze disputele, fie că este implicată în ele, fie că este doar „spectator”. Este cel mai bun diplomat și găsește ușor soluția pentru orice problemă.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit