Transport gratuit peste 170 lei

Mereu cad în picioare – descoperă care sunt zodiile cele mai descurcărețe în certuri!

Mereu cad în picioare – descoperă care sunt zodiile cele mai descurcărețe în certuri!

Iată care sunt zodiile favorizate de astre în acest sens. . Puțini oameni stăpânesc arta diplomației și cu atât mai puțini s-au născut cu acest dar.

Orice ar fi, ei par a avea întotdeauna cuvintele la ei, astfel încât să își mascheze neputința sau furia și par a avea o capacitate aparte de a „cădea în picioare”. Semn zodiacal fix, nativul din Taur ține mult la etichetă, așa că știe mereu cum să se comporte în societate, mai ales dacă ajunge să fie implicat într-un conflict. De fiecare dată, are grijă să nu își strice reputația și imaginea bună.

De cele mai multe ori, ia o pauză mentală înainte de a reacționa, moment în care se calmează, conștientizând ce urmări ar avea o criză de nervi.

Nativul din zodia Gemeni îl are de partea sa pe Mercur, zeul comunicării, acesta fiindu-i protector. Maestru în alegerea cuvintelor potrivite, are grijă să își managerieze furia, astfel încât să nu-l ducă în extreme nedorite. Oricât de grea ar fi discuția sau situația, el poate face față cu brio. În plus, are atuul de a ajuta pe oricine să i se destăinuie, fără a face vreo presiune, ci părând că-i face un favor interlocutorului.

Viziteaza magazinul online