Jupiter în Scorpion vine cu provocări și surprize pentru zodii

04.OCTOMBRIE.2017
Jupiter în Scorpion vine cu provocări și surprize pentru zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

Cum este influențată fiecare zodie în parte de momentul intrării lui Jupiter în Scorpion?. Momentul intrării lui Jupiter în Scorpion la 10.10.2017 este

escortat de acele aspecte stresante, cu grad fix, cu alte cuvinte în 2018, de ceea ce am fugit de aia nu scăpăm.

DE INTERES: Horoscop 2018 cu previziuni de dragoste, bani, sănătate

Jupiter în Scorpion pentru Berbec

Începând cu luna Octombrie 2017 nativii Berbec se vor confrunta cu propriile slăbiciuni, instinctul amoros se va amplifica, Jupiter va fi plasat în casa a VIII-a, a relațiilor intime, și îi va transforma pe acești nativi în persoane irezistibile. Berbecii vor fi favorizați pentru a primi bani, vor intui ce este de viitor din punct de vedere profesional, pot să intre și în posesia bunurilor altora pentru a le gestiona, pot face investiții bune. Dorința de a vă depăși propriile limite va fi mare, pe toate domeniile vieții se va observa o îmbunătățire. Sfârșitul anului 2018 poate totuși să atragă atenția asupra sănătății. Situația financiară se va transforma în favoarea voastră prin căsătorie, moșteniri, asigurări sau câștiguri neașteptate.

Loading...

Jupiter în Scorpion pentru Taur

Intrați într-o perioadă de reformă generală, până în luna Mai 2018 vă acomodați cu schimbările aduse de Jupiter în casa a VII-a, a căsătoriei. După ce va intra și Uranus în Taur veți vedea că veți manifesta o dorință de a vă transforma, de a fi mai deschiși la provocări. Cei singuri sunt cei mai avantajați, ei pot să își întâlnească sufletul pereche. Jupiter în Scorpion indică șansă de a atinge fericirea prin căsătorie, veți fi deschiși, prietenoși, diplomați, optimiști, binevoitori, ceea ce va atrage multă lume în jur, uneori prea multă. O parte dintre nativii Taur care sunt într-o relație de ceva timp pot să aibă parte de ispite, depinde doar de ei dacă vor rezista tentației. Succesul pe perioada staționării lui Jupiter în Taur va fi asigurat de modul în care o să alegeți colaboratorii potriviți. Pretențiile Taurilor în procesul de selecție a partenerului vor fi mari, au multe așteptări deoarece ei știu ce pot oferi.

Jupiter în Scorpion pentru Gemeni

Începând cu Octombrie 2017 nativii Gemenii trebuie să își facă timp pentru sănătate. Au fost sancționați în ultimii 3-5 ani pe acest sector, dar se pare că nu și-au învățat lecția. Totuși, această nouă schimbare astrologică îi va ajuta să își schimbe stilul de viață, să aibă mai multă grijă de ei, să gândească ceva înainte să comunice. Schimbarea care se va simți fizic la ei va face ca acești nativi să dea randament la muncă, dacă își doresc alt loc de muncă, îl vor schimba, vor ridica moralul colegilor și colaboratorilor în momentele tensionate. Gemenii vor ști să coopereze eficient cu ceilalți și să rezolve cu succes problemele care vor apărea. Atenție, tranzitul lui Jupiter aduce tendință de îngrășare, orice exagerare se va resimți din plin în lunile Septembrie – Octombrie 2018.

Jupiter în Scorpion pentru Rac

Nativii Rac vor simți fiorul iubirii, chiar dacă unii au trecut de prima tinerețe, se vor simți apreciați, stimați, ocrotiți, acest tranzit dublat ce de doi malefici, Saturn și Pluto, în casa a VII-a, a căsătoriei, vorbește despre infidelitate, dragoste la prima vedere, nesăbuință, flirt. Veți avea parte de un 2018 incendiar, o să vă aduceți minte de el mulți ani. Tentația va fi mare acolo unde sunt deja cupluri de ceva timp împreună: dacă nu sunt pe un fundament solid, vor fi grav zguduite de cutremurul adus de Jupiter. Atenție, dacă mai mințiți, totul va ieși la suprafață, atenție de asemenea în acele relații extraconjugale, deoarece pot apărea copii pe finele lui 2018. Voi veți fi cei mai afectați de Cupidon, el va cere în 2018 totul sau nimic, acum depinde și de cât de hotărâți sunteți de a rezista tentației.

Jupiter în Scorpion pentru Leu

Intrarea lui Jupiter în Scorpion aduce o îmbunătățire a relațiilor de familie, poate chiar veți primi o moștenire. Atmosfera în cămin va fi una plăcută, o să vă bucurați de reușitele copiilor, veți achiziționa bunuri, o să doriți acolo unde este cazul să schimbați căminul pentru unul la țară, unde vă veți relaxa. Șanse mari să obțineți unele confirmări legate de trecutul familiei. Pe acest tranzit puteți afla despre existența unui frate vitreg, poate, de ce nu, să aflați că aveți o rudă de acum 9-12 ani. Starea de tensiune se va resimți prin Septembrie 2018, până atunci Universul doar vă arata semne, care ar fi bine să fie identificate.

Jupiter în Scorpion Fecioară

Nativii Fecioară sunt din fire comunicativi, însă odată intrarea lui Jupiter în casa a III-a, vor face zile negre celor din preajmă. De aceea, recomandăm să nu mai cicăliți copiii, partenerul, frații, familia, colegii, șefii etc. Încercați să vă distribuiți acest surplus de energie în alt mod, făcând sport, citind, gătind etc. Modalitatea prin care veți comunica după Ianuarie 2018, va fi altfel, o să încercați să ocoliți subiectele sensibile, oferind exemple care cum pot să schimbe lucrurile altfel. O parte dintre nativii Fecioară își vor da seama că au talent la a scrie despre ceea ce îi pasionează, se vor lansa în activități noi, care le va aduce o bună reputație. Călătoriile în alte orașe sau țări sunt favorizate doar dacă aceste deplasări sunt pentru 3-4 zile, menite spre a semna contracte.

Jupiter în Scorpion pentru Balanță

După un an de zile în care au profitat de marele benefic, nativii Balanță acum trec și la fapte, colaboratorii noi pe care i-au întâlnit acum le propun afaceri, acești nativi vor fi cei mai favorizați pentru a începe o activitate comercială. Recomandăm totuși să studieze și piața și după să treacă la fapte, de fapt vor merge pe instinct, cu Uranus în casa a VII-a a banilor veniți de la ceilalți din Mai 2018, vor știi cum să jongleze cu bunurile altora pentru a obține și ei profit. Balanțele au de achitat unele datorii de aceea vor nu vor sunt obligate de Univers să meargă înainte. Călătoriile în interes de afaceri sunt favorabile, dar mai devreme sau mai târziu vor avea nevoie de un ajutor din partea unei rude mai în vârstă.

Jupiter în Scorpion pentru Scorpion

Pentru nativii Scorpion vor veni șanse poate unice în viață până la finele lui 2017, în special pe plan financiar, iar pe plan sentimental au învățat de la Saturn ce vor, acum trebuie doar să aleagă. Până la finele lui 2018 Scorpionii vor avea doar de câștigat dacă își vor asculta intuiția și vor face ce știu mai bine, adică să asculte. Acest lucru va face diferența între oameni, iar ei știu cum să acționeze pentru a le fi bine, vor fi mai egoiști, poate chiar răi cu cei care le poartă pică. Nativii Scorpion vor avea parte de situații norocoase de-a lungul anului 2018 pe toate domeniile vieții: financiar, profesional, sentimental etc. Tot ce veți începe în acest an va fi valabil pentru următorii 12 ani de zile, de aceea acest surplus de energie trebuie gestionat cu atenție.

Jupiter în Scorpion pentru Săgetător

Guvernatorul Săgetătorilor în Scorpion, în casa a XII-a, va face ca pentru următorul an să aveți parte de dezvoltare spirituală, de iluminare, de iubire de sine, veți cunoaște binecuvântarea lui Dumnezeu. Săgetătorii se vor implica în acțiuni caritabile menite să aducă pace, iubire, speranță între oameni. Totuși, o parte dintre Săgetători se vor trezi în centrul unor scandaluri, deoarece sunt mulți în acest moment care le doresc răul. Veți avea parte până în Noiembrie 2018 de nenumărate lecții de viață, care vă vor aduce cu picioarele pe pământ, singura modalitate de a trece cu bine peste aceste încercări este credința în Dumnezeu.

Jupiter în Scorpion pentru Capricorn

Jupiter plasat în casa a XI-a, a protecției divine, aduce o bună capacitate de a înțelege ce se întâmplă cu noi, ce generează acele invidii din jurul nostru. Sprijinul real primit de la amici în 2017-2018 nu va exista, toți vor dori să profite de pe urma bunătății voastre. De fapt, veți simți din plin lecțiile pe care acest benefic vi le va oferi. Veți constata pe la mijlocul lui 2018 că acei prieteni pe care i-ați ajutat în ultimii 6 ani de zile acum vă bârfesc, se vor întoarce împotriva voastră și vă vor șantaja. Veți face față acestor valuri de schimbare, deoarece ei nu vă cunosc cu adevărat, de fapt aveți 2 ași în mânecă, pe Saturn și pe Pluto, de aceea tot ceea ce se va porni inițial în defavoarea voastră va aduce reușită.

Jupiter în Scorpion pentru Vărsător

Jupiter în casa a X-a, a profesiei, aduce dorința de a începe o activitate pe cont propriu, de a studia ceva nou. Dorința de a vă schimba statul profesional este mare, mulți nativi Vărsător vor fi promovați, vor ieși din anonimat. Nodul Sud contribuie și el la aceste reușite, evenimentele se vor constitui în jurul Eclipselor din Ianuarie/Februarie-Iunie/Iulie 2018. Șansa este de partea voastră, de aceea recomandăm să vă ascultați instinctul și să începeți tot ceea ce vă doriți. Tot ceea ce veți începe acum, în 3-4 ani de zile va da roade.

Jupiter în Scorpion pentru Pești

Jupiter în Scorpion în semn de apă este favorabil nativilor Pești. Timp de un an de zile veți fi puși în situația de a vă schimbați ideologia, mentalitatea, credințele. Mulți nativi vor pleca în străinătate și acolo vor avea parte de un moment de iluminare, o să vă dați seama după o lungă perioadă de timp ceea ce vă face fericiți, ceea ce vă doriți. Rezultatele cele mai spectaculoase vor veni la finele lunii Septembrie 2018, când veți face poate un curs, veți începe o nouă activitate, pe care o veți efectua timp de 12 ani de zile. De pe urma acestor demersuri din 2018, veți câștiga bani în 2019.

Sursa foto: rd.com

loading...
18670
4.92
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Horoscop 2020 Fecioară dragoste:nativii Fecioară au atâta pasiune în ei, încât pot reaprinde
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2019: În privința proiectelor și a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.