HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 26 aprilie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 26 aprilie 2019

HOROSCOPUL zilei, 26 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 26 aprilie 2019: Discuțiile din anturaj crează

confuzie. Lipsă de control asupra gândurilor. Posibile trădări. Horoscopul zilei, 26 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Dacă simți că la locul de muncă ești stresat peste măsură de problemele cu banii, acum poți avea parte de surprize legate de partenerul de viață. Ziua este favorabilă pentru a discuta și rezolva o problemă sentimentală, totul este să fii sincer și să recunoști dacă suferi din dragoste.

HOROSCOP Taur
Azi îți vei asuma mai multe responsabilități și posibil că vei lua rapid deciii pentru a începe sau schimba o acțiune, un plan. Vei fi provocat în tot felul de situații care nici nu pot fi evitate, dar nu este momentul să te prefaci că nu le vezi, cere sfatul unei persoane de încredere.

1796
4.00
SHARE

HOROSCOP Gemeni
Te nemulțumește modul în care cel drag gestionează banii, bunurile sau o negociere, vei încerca să-i explici ceea ce te deranjează, încearcă clarifici situația chiar dacă efortul tău nu va fi apreciat așa cum te aștepți. Dacă ești singur, astrele îți aduc posibilitatea de a întâlni o persoană nouă în plan amoros.

HOROSCOP Rac
Este posibil să participi la un eveniment în afara orașului, țării și acolo să îți întâlnești sufletul pereche. Totul va decurge de la sine, însă nu-ți pune tot sufletul pe tavă chiar din prima clipă, păstrează și o doză de mister. Nu se întrevăd pericole pe partea sentimentală, dar este bine să fii precaut.

HOROSCOP Leu
Astăzi este posibil să te numeri printre cei cărora nu le pasă de nimeni și de nimic. Încearcă să te regăsești, pentru a nu-ți face rău cu mâna ta. Adu-ți aminte de sfaturile părinților pentru a depăși un moment de tensiune pe partea profesională sau sentimentală.

HOROSCOP Fecioară
În sfera profesională se pare că vrei mai mult, așa că trebuie să îți dozezi energia pentru a-ți atinge obiectivele. Reușita proiectelor demarate astăzi va fi datorată corectitudinii, hotărârii și optimismului pe care le manifești. Sănătatea va cunoaște o îmbunătățire, pe seară te vei relaxa mai mult.

HOROSCOP Balanță
O veste îmbucurătoare este posibil să primești azi, poate că vei fi despăgubit în urma pronunțării unei sentințe, urmând cu acei bani să achiziționezi un bun imobiliar. Pe partea de sănătate nu se evidențiază probleme majore, atenție totuși la problemele de sănătate ale rudelor, copiilor, starea lor de bine depinde în mare măsură de tine.

HOROSCOP Taur
Azi îți vei asuma mai multe responsabilități și posibil că vei lua rapid deciii pentru a începe sau schimba o acțiune, un plan. Vei fi provocat în tot felul de situații care nici nu pot fi evitate, dar nu este momentul să te prefaci că nu le vezi, cere sfatul unei persoane de încredere.

HOROSCOP Săgetător
Se impune achitarea unor facturi, fapt care îți va aduce în actualitate problema financiară. Dacă dorești să faci mai mulți bani caută noi colaboratori. Relațional, vei avea discuții referitoare la preluarea unor noi responsabilități în familie, însă nu promite mai mult decât poți face, pentru a nu primi ulterior reproșuri.

HOROSCOP Capricorn
Se pare că Universul are planuri mărețe pentru tine pe plan profesional, important este să nu asculți de nimeni, să mergi după propriile convingeri. În schimb acasă nu te lăsa provocat, fă tot posibilul să eviți o ceartă cu cineva din familie. Chiar dacă azi vei avea impresia că ai câștigat, pe viitor vei fi dezavantajat, poate vei pierde o moștenire.

HOROSCOP Vărsător
S-ar putea să-ți pui întrebarea oare de ce ai ajuns într-o situație neplăcută? Vei constata cu uimire că răspunsul este că nu ai acordat atenția necesară unor detalii, ai fost superficial în anumite situații și nu îți vei ierta acest comportament. Va fi o lecție destul de dură, pe care vei fi nevoit să o înveți, însă vei reuși să mergi mai departe.

HOROSCOP Pești
Conflictul cu cel drag inimii tale se va aplana, va ieși la suprafață tot ce a fost urzit împotriva ta. Iubirea plutește în jur, speranța înflorește în sufletul tău, acum realizezi cât de mult ai evoluat. zodiacool.ro îți recomandă să acorzi mai multă atenție activităților ce vizează planul sentimental, pentru a crește șansele de reușită.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!