Horoscopul zilei, Horoscop de vineri 25 septembrie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi vineri 25 septembrie 2020
Horoscopul zilei 25 septembrie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Se anunță o zi neplăcută pe plan sentimental. Cei dragi reproșează comportamentul rece și lipsa de implicare. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Aveți parte de laude pentru perseverența și ingeniozitatea de care dați dovadă, poate că ar fi bine să sărbătoriți reușita. Spre amiază îi faceți complimente persoanei iubite și chiar îi dăruiți un lucru mai deosebit. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă recomandă să profitați de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană pe care o apreciați.

Horoscop Taur
Ai o zi în care preferi să porți discuții pe teme de interes, din care să mai înveți câte ceva nou. Prezența la un eveniment social te va ajuta să găsești interlocutorul potrivit. Pe partea sentimentală totul pare că intră pe un făgaș normal, se întrevede o seară liniștită alături de partenerul iubit.

Horoscop Gemeni
Vreți să impresionați partenerul prin gesturi sau cu un cadou, lucru care va aduce cu sine o serie de evenimente plăcute, acesta va dori să mergeți mai departe. Pe de altă parte apare tendința de a lupta cu propriile temeri, pentru a înfrunta necunoscutul din interior, pentru a evolua. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sfătuiește să cereți sfatul unei persoane de încredere, să ascultați părerea celor din jur.

Horoscop Rac
Dacă ești în ipostaza de șef, acum se pare că vei pune piciorul în prag și vei dori să ieși în evidență cu noi produse. Angajații nu vor fi prea încântați, dar se vor conforma. În schimb sentimental, poți fi atras în unele dispute cu partenerul de viață din cauza unei proaste gestionări a relației.

Horoscop Leu
Se pare că te simți în formă, vei face o impresie bună, vei avea succes pe partea profesională. Afectiv, există șanse mari să primești provocarea de a lăsa lucrurile în voia dragostei, chiar dacă de obicei încerci să-ți ții emoțiile sub control. Universul te pune acum la încercare și va trebui să renunți la încăpățânare și să devii tandru, iubitor.

Horoscop Fecioară
Dacă vei reuși să-ți păstrezi calmul și te vei controla, vei constata că unele probleme se vor rezolva de la sine. Însă impulsivitatea îți va reduce considerabil șansele de reușită. Finele zilei nu modifică starea de tensiune interioară, însă se întrevede posibilitatea să ceri sfatul unei persoane mature în ceea ce privește situațiile cu care te confrunți.

Horoscop Balanță
Iei în calcul o propunere din partea unui amic, pe plan financiar. Aceasta poate fi o rampă de lansare dacă te avantajează condițiile, dacă nu, mai bine renunță, pentru a nu regreta pe viitor. Pe seară vei observa că nu îți poți controla impulsivitatea. Motivul se datorează unor tensiuni pe plan afectiv. Totuși fii mai blând, oferă mai multă înțelegere partenerei.

Horoscop Scorpion
Ce poate fi mai frumos astăzi decât vestea despre un câștig? După o perioadă agitată, acum a venit vremea recompensei, prin urmare vei avea de unde să cheltui bani și pentru un moft, ceva ce ți-ai dorit de ceva vreme. Totuși, pe seară sentimentele neexprimate față de partenerul de viață pot cauza o criză de furie.

Horoscop Săgetător
Cei din anturaj se arată dispuși să-ți dea sfaturi, dar nu toți au intenții bune. Posibil să te ghideze pe căi greșite și să te trădeze cu bună știință. Însă îți dai seama la timp de ceea ce vor să facă, prin urmare tot ce ai ținut în tine în ultima perioadă acum iese la suprafață, simți că ai nevoie de eliberare, de independență, de detașare, ceea ce vei și obține.

Horoscop Capricorn
Partenerul îți reproșează că l-ați mințit și că această constatare l-a dezamăgit complet. Bine ar fi dacă i-ai explica faptul că intențiile tale au fost bune și că ai dorit doar să aplanezi conflictul dintre voi, iar minciuna a fost doar un mecanism de apărare.

Horoscop Vărsător
Deși începeți ziua cu o o stare generală de bine, cu randament pe plan profesional, s-ar putea să deveniți exagerat și irascibil într-o discuție, o negociere de bani. Șanse mari ca astăzi să aduceți o bucurie celor de acasă, însă apare și tendința de a vă lăuda. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă recomandă să priviți mai detașat și să acordați mai mult timp activităților relaxante.

Horoscop Pești
Modul de comunicare nu este azi tocmai adecvat, cuvintele tale sunt dure. Crezi că totul ți se cuvine, dar uiți că în demersul tău de a reuși pe plan profesional ai fost susținut de cei dragi. Prin urmare, pe seară ai putea să te îngrijește de cuplu, de partenerul de viață, pentru a regla unele energii pe partea sentimentală

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.