Aplica

Horoscopul zilei, Horoscop de vineri 20 martie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi vineri 20 martie 2020

Horoscopul zilei 20 martie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Putere și chef de viață. O zi cu împliniri pe plan social. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Îndrăznește să-ți pui în aplicare ideile inovative, doar riscând vei câștiga. Totuși se recomandă și prudență pentru a evita problemele de ordin financiar. De aceea ar fi bine să ceri și sfatul unui expert înainte de a lua o decizie finală, astfel vei afla ce va fi în folosul tău.

Horoscop Taur
Se pare că astăzi Universul te ajută să iei decizii înțelepte, să intri în noi structuri sociale, de pe urma cărora vei avea de câștigat social și profesional în viitorul apropiat. Capitolul afectiv nu pune probleme, vei dori să oferi mai mult celui iubit, pentru a-ți exprima recunoștința față de acesta, poate că îl vei surprinde cu un cadou pe care și-l dorește de mult.

Horoscop Gemeni
Astrele aduc în prim plan dorința de a participa la un eveniment social, acolo vei face o impresie bună și vei întâlni oameni de valoare. Profită de contextul favorabil al zilei de astăzi, ai putea să te orientezi spre vechi tradiții medicale (chineze), poate chiar să testezi pe propria persoană acele efecte vindecătoare.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Horoscop Rac
Ziua de astăzi este favorabilă pentru călătorii, vizite împreună cu familia sau modificări în cămin. Azi veți primi confirmările afirmațiilor făcute la adresa unei anumite persoane, veți descoperi indicii. Dacă începeți o activitate nouă aveți grijă să nu vă asumați riscuri inutile sau cheltuieli prea mari. Recomandarea astrologului în Horoscop Azi. Recomandarea zodiacool.ro pentru azi este să fiți atent la cheltuielile familiei pentru a evita discuțiile în contradictoriu.

Horoscop Leu
Încerci să te relaxezi în compania celor dragi, însă nu reușești deoarece gândurile tale sunt preocupate de noi metode de a progresa pe plan profesional. Bine ar fi dacă ai deschide o discuție sinceră cu ei, s-ar putea să ai surpriza plăcută ca aceștia să-ți dea sfaturi înțelepte.

Horoscop Fecioară
O idee de afacere inspirată din natură îți vine astăzi în minte. Ești nehotărât și nu o pui în aplicare cât mai repede, deoarece ai impresia că vei găsi mâine o idee mai bună. Ezitarea îți va provoca o stare de iritare și este posibilă o ceartă cu partenerul de viață.

Horoscop Balanță
La locul de muncă se impune o mai bună gestionare a relațiilor, atmosfera pare să fie destul de încordată cu colegii. Însă astăzi sunt șanse mari de a rezolva această problemă pe cale amiabilă. Pe seară, vei avea parte de schimbări importante pe plan social. Astrele activează legăturile cu frații, instituțiile, deplasările.

Horoscop Scorpion
În această zi dacă nu vei fi încăpățânat și vei avea urechi să auzi ceea ce Universul dorește să îți transmită, vei avea numai de câștigat pe partea profesională. Posibil că te simți singur, chiar dacă ești într-o relație. Te îndoiești de sentimentele tale și eviți să vorbești cu partenerul, dar această atitudine nu este tocmai cea mai potrivită.

Horoscop Săgetător
Se pare că astrele vin să pună paie pe foc la locul de muncă, mai ales dacă în ultima vreme ai lăsat prea mult de la tine, însă acum a venit vremea revoltei. Chiar dacă te confrunți cu probleme în relație, nu este cazul să îți înșeli partenerul. Mai bine te concentrezi să găsești o soluție ingenioasă de a spori romantismul în relația deja existentă.

Compatibilitate zodii

Horoscop Capricorn
Pe parcursul zilei s-ar putea să ai mai multe întâlniri ce țin de planul profesional. Însă în relație, încearcă să nu devii arogant față de partenerul de viață, chiar dacă acesta nu are cum să te ajute din punct de vedere financiar. Dar măcar apreciază faptul că îți asigură suportul emoțional pentru a face față stresului cotidian.

Horoscop Vărsător
Propunerea de a te asocia într-o afacere trebuie studiată cu atenție. Sunt șanse de reușită, dar se impun unele îmbunătățiri ale contractului, pentru a minimiza riscurile. Pe partea emoțională, se întrevăd frământări interioare, se pare că acum trebuie să creionezi o strategie de a face bani sau vei fi pus în fața unei situații limită.

Horoscop Pești
Cineva din trecut vă contactează și propune să reînnodați legătura, fidelitatea vă este pusă la încercare. E posibil să nu aveți timp de a răspunde tentației, proiectele profesionale sunt acum pe primul loc. Spre seară veți constata că este ceva de schimbat la capitolul familie și ce anume vă doriți de la partener. Recomandarea astrologului zodiacool.ro. Nu este indicat să refuzați acum să luați parte la întâlniri profesionale sau sociale, veți avea ocazia de a vă remarca.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!