HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 13 septembrie 2019

13.SEPTEMBRIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 13 septembrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 13 septembrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Apar șanse inedite de maturizare prin asumarea mai multor responsabilități. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Starea sufletească nu este prea bună, sunt șanse să se cheltuie bani în plus sau să se depășească termenele de predare a proiectelor, dar pe de altă parte, într-o adunare socială, ai posibilitatea să întâlnești persoane noi care să îți remarce talentul și să îți propună o colaborare. Pe seară posibil să fie mai multă agitație, totul se poate datora unei vești și ar fi bine să faci un plan pentru următoarea perioadă.

HOROSCOP Taur
Poți atrage admirația și susținerea unor persoane cu influență de pe urma cărora să câștigi bani. Astrele înclină în favoare, aduc un plus de dorință, creativitate și tot ce începi azi, va da rezultate. Pe seară, nu este exclus să simți oboseală ori dezamăgirea că cei din familie nu țin cont de părerea ta asupra unui proiect de viitor.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
La locul de muncă e posibilă o schimbare de planuri, dar va fi benefică pe termen lung. Pe de altă parte este posibilă agravarea unei probleme de sănătate a ta sau a unui membru de familie, nu este exclus ca aceasta să se soldeze cu internare în spital, însă nu este nimic așa de grav, totul se va rezolva.

HOROSCOP Rac
Faptul că îți ajuți colegii atunci când îți cer ajutorul te va împiedica astăzi să reușești să-ți îndeplinești obligațiile profesionale, iar superiorii te vor mustra. zodiacool.ro recomandă amplificarea discernământului la locul de muncă.

HOROSCOP Leu
Dimineață ai să fii destul de iritat, atenție să nu te cerți. Ai posibilitatea să te întâlnești cu prieten ce încearcă să te convingă să începi o nouă afacere sau un nou proiect. Dacă vrei să ai câștiguri financiare, este nevoie de o pregătire mai amănunțită și de o strategie pentru a reuși să planifici o activitate nouă. Nu acționa impulsiv pentru a evita o discuție în contradictoriu la locul de muncă. Recomandarea astrologului în Horoscop Azi. Recomandarea zodiacool.ro pentru azi este să te bazezi pe intuiție și să fii cumpătat în discuții.

HOROSCOP Fecioară
Interpretezi noutatea cu suspiciune, însă totul pare plauzibil. Prin urmare, încearcă să fii mai receptive. În sfera sănătății nu se vor înregistra probleme majore în această zi, doar dacă te numeri printre cei care lucrează în medii agresive, toxice, periculoase poți să fii implicat într-un accident.

HOROSCOP Balanță
Dacă ai idei bune, ieși cu ele în față, vei putea să faci bani de pe urma lor, posibilitatea de a-ți intra o sumă de bani în cont este mare. Pe partea sentimentală admiri relația de dragoste a unei persoane mai în vârstă decât tine și îți dai seama că manifești inflexibilitate față de partenerul de viață. Această observație te va face să devii mai bun și mai implicat pe viitor.

HOROSCOP Scorpion
Prezența unui înțelept lângă tine valorează astăzi cât toți banii din lume. Acesta îți va deschide ochii și te va face să îți dai seama că ar fi cazul să renunți la unele idei perfecționiste, dar învechite. Ca rezultat, te vei adapta mai ușor și vei face un pas înainte pe partea profesională.

HOROSCOP Săgetător
Relația sentimentală oferă echilibrul de care este nevoie pentru a urca pe scara socială. Vei avea parte de o mărturisire, iar datorită faptului că păstrezi secretul, vei câștiga respectul celor din anturaj. Regulile înseamnă garanție și împlinire, de aceea, azi le respecți. Pentru că nu te abați de la planul inițial, sunt șanse sporite de succes.

HOROSCOP Capricorn
Pe partea profesională tot ce înseamnă tranzacție este susținut de Univers. De ceea ar fi bine să bați fierul cât e cald. Însă pe seară majoritatea timpului vei avea tendința să filosofezi, dar această atitudine îți va aduce o stare de calm și te va face mai tolerant față de greșelile celor din jur.

HOROSCOP Vărsător
Nu este exclus să te simți astăzi mai romantic, pus pe glume, dornic de a te deschide spre tot ce înseamnă provocare pe plan sentimental. S-ar putea să ai parte de un cadou surpriză din partea partenerului de viață, iar dacă ești singur, nu vei rezista și te vei îndrăgosti la prima vedere.

HOROSCOP Pești
Dacă lucrezi pentru cineva este posibil să primești provocări noi pe partea profesională. Este posibil că va trebui să studiezi ceva în plus pentru a te adapta la noile standarde, ceea ce îți va fi ușor în această zi, deoarece astrele îți conferă putere de concentrare, intuiție, spirit de echipă.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Scorpion 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Scorpion în 2019! 2019
Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în
O locuință armonioasă depinde în cea mai mare măsură de calitatea fluxului de energii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.