HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 09 noiembrie 2018

09.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 09 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 09 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 09 noiembrie 2018: Se recomandă chibzuință.. Află ce

rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 09 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Astăzi se întrevede o tendință de schimbare, de a reorganiza o echipă, de a aduce ceva nou în activitatea desfășurată. Însă vei constata că nimeni nu te susține și te vei simți singur. Prin urmare sunt șanse mai mari să te apropii de sufletul tău, pe care să îl hrănești cu compasiune, încredere, înțelepciune, devotament și recunoștință față de tine.

HOROSCOP Taur
În sfera profesională, dacă ai ajuns la capătul răbdării la locul de muncă și dorești să fii răsplătit pentru efortul depus, încearcă să îți ceri drepturile. Pe seară, sunt șanse mari să auzi vești despre un prieten care a încercat să profite de tine, însă nu te necăji, vei deveni mult mai înțelept în urma acestei posibile experiențe neplăcute.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Ai șanse mari de a beneficia de oportunități noi oferite de Univers, pe toate domeniile vieții. Fii vigilent, încearcă să-ți controlezi lipsa de răbdare, pentru a nu lua decizii greșite. Pe seară , nu este exclus să inițiezi o discuție din dorința de a ajuta o rudă pentru a a-și obține drepturile în instanță

HOROSCOP Rac
Dacă ai schimbat relativ recent locul de muncă, în această zi sunt șanse să ieși în oraș cu noii colegi de muncă, să îi analizezi, pentru a ști cum să lucrezi mai eficient cu ei pe viitor. Totuși nu exagera cu întrebările indiscrete, s-ar putea ca aceștia să nu înțeleagă adevăratul tău motiv și să creadă că vrei să-i manipulezi.

HOROSCOP Leu
O faptă bună este principala reușită a zilei de azi, aduci speranță în sufletul unui prieten care îți cere ajutorul, ceea ce îl va ajuta să iasă din starea negativă în care se află. Pe de altă parte se recomandă vigilență, apare riscul de a pierde un lucru de valoare.

HOROSCOP Fecioară
O zi cu surprize plăcute la negocieri, dezbateri, discuții cu prietenii. De aceea fii cât mai atent la oportunitățile care vor apărea și valorifică-le în timp util. Totuși, atenție la deplasări, chiar dacă mergi regulamentar, cineva din trafic poate să aibă ceva cu tine. Pe seară, nu se întrevăd tensiuni cu partenerul de viață.

HOROSCOP Balanță
Ziua de azi va fi asemenea unei călătorii de inițiere, posibil că vei fi nevoit să renunți la unele persoane din anturaj, pentru a-ți acorda mai multă libertate, atenție, iubire. În schimb astrele pot să îți aducă și o veste bună, un contract, o posibilă deplasare în alt oraș sau reîntâlnirea cu o rudă de la care ai de primit bani

HOROSCOP Scorpion
Atenție la unele treceri bruște de la bucurie la supărare, deoarece în final se poate ajunge la o depresie, cauzată de incapacitatea de a comunica ceea ce te deranjează în timp real. Trecutul familiei te poate interesa, de aceea vei utiliza o știință nouă pentru a elucida unele mistere.

HOROSCOP Săgetător
Urmărește să faci tot ce îți stă în putință pentru a crea o impresie bună. Pe cât posibil nu deschide astăzi discuții importante cu partenerul de viață. S-ar putea să constați că nu poți schimba nimic la relația voastră de dragoste, în schimb să rămâi cu un gust amar și cu frustrări de care nu vei putea scăpa prea repede.

HOROSCOP Capricorn
Traversezi o zi cu intensitate maximă pe plan financiar, dar te simți în formă să treci peste orice obstacol care ar putea să apară în mod surprinzător, prin urmare ai șanse mari să reușești. Sentimental simți un impuls care te va face să-ți asculți intuiția, să te pui pe tine pe primul plan.

HOROSCOP Vărsător
O călătorie în această zi nu este recomandată, ea trebuie amânată pe altă zi. Posibil să-ți pierzi un document important, ceea ce te va împiedica să ajungi la timp unde trebuie. Rămâi focusat pe obiectivele fixate pe plan sentimental și mulțumește-te cu o seară în familie.

HOROSCOP Pești
Posibil dacă suferi de o boală cronică să afli acum de un remediu naturist care să te ajute să-ți îmbunătățești sănătatea. Nu este exclus ca cineva de departe să te îndrume spre un bun terapeut sau chiar tu să mergi în alt oraș din țară sau din străinătate pentru a-l întâlni.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să
Capricornul în dragoste, bărbatul Capricorn în dragoste și femeia Capricorn în dragoste
Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.