HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 29 septembrie 2018

29.SEPTEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 29 septembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 29 septembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 29 septembrie 2018: Șanse mari ca azi să se.. Află ce

rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 29 septembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Copiii îți atrag atenția în această zi, dorești să te apropii mai mult de ei pentru a-i încuraja să își găsească scopul în viață. Atenție la discurs, încearcă să-i încurajezi cu sfaturi înțelepte. Pe de altă parte, ți-ar plăcea ca acum să schimbi ceva în viața ta, însă vei ajunge la concluzia că mai întâi ar fi bine să te mai documentezi.

HOROSCOP Taur
Valorile și principii morale după care te ghidezi azi îți oferă toate șansele ca să devii un exemplu demn de urmat de cei din anturaj. Dai dovadă de intuiție și de o gândire profundă, nu amesteci treburile între ele și de aceea este momentul potrivit să-ți reorganizezi agenda.

HOROSCOP Gemeni
La locul de muncă se anunță o zi plină de capcane. Ai tendința să te pierzi în detalii, lucru care te va distrage de la îndeplinirea sarcinilor și îți va consuma timpul și energia fără rost. Ar fi bine să încerci să-ți organizezi altfel programul, pentru a nu lăsa problemele profesionale să-ți strice seara.

HOROSCOP Rac
Un coleg nou poate să imprime în mintea ta noi idei, ce au fost preluate de la alte firme. Aceste informații te pot pune pe gânduri, urmând ca, în final, să te decizi dacă vei opta și tu pentru a le pune în practică. Partea de sănătate poate fi afectată în această zi, vitalitatea este scăzută.

HOROSCOP Leu
Cu cât vei investi mai mult în propria persoană, cu atât te vei simți mai pregătit să înfrunți noi obstacele profesionale, poate chiar să începi o afacere pe cont propriu. Pe partea de sănătate pot să revină în actualitate unele probleme mai vechi, zodiacool.ro îți recomandă mai multă atenție la ceea ce consumi.

HOROSCOP Fecioară
În ansamblu, ziua aduce stres interior, și-ar plăcea să te schimbi. Sănătatea va fi și ea vizată, deși ai dorința de a schimba ceva la aspectul fizic, nu reușești să descoperi o cale optimă de a face acest lucru. Însă nu este exclus să primești pe calea visului un răspuns potrivit.

HOROSCOP Balanță
Configurația astrală de astăzi nu este favorabilă deciziilor majore, mai ales pe plan profesional. Anumite capcane este posibil să nu iasă la suprafață, fii atent la actele pe care le semnezi. Este posibil ca o problemă veche de sănătate să te trimită azi la doctor. Totuși nu te grăbi să fii de acord cu o intervenție chirurgicală, ai răbdare să mai probezi și alte metode de tratament.

HOROSCOP Scorpion
Dacă ai trecut de un interviu important pentru evoluția ta pe partea profesională, acum poți să îți renegociezi salariul pentru următoarea perioadă. Se pare că știi cum să te faci plăcut în fața șefilor, mai ales când ai un interes de ordin financiar. Sentimental ai șanse de a vedea fața ascunsă a partenerului de viață, acesta îți va dezvălui un secret

HOROSCOP Săgetător
Este o zi bună pentru susținerea unui test, obținerea unei aprobări, discuția în vederea obținerii unui avantaj material, o deplasare, o investiție. Astrele îți aduc astăzi șanse mari ca să ai parte de mai multă stabilitate pe plan profesional și înlătură riscul pierderilor financiare.

HOROSCOP Capricorn
Astăzi vei radia un aer misterios, motiv pentru care cei din anturaj nu vor reuși să îți ghicească intențiile. Astrele activează câștigurile venite din unele asocieri, prin urmare, vei fi avantajat dacă te vei implica acum într-un proiect. Finele zilei aduce multă iubire și reluarea legăturilor cu rudele.

HOROSCOP Vărsător
Probleme urgente își pot face apariția în agenda de lucru. Însă încăpățânarea de a le rezolva pe toate de unul singur te-ar putea costa pierderea reputației. Relațional, dacă ești singur sau într-o relație dificilă, șansele sunt de partea ta, posibil să întâlnești persoane noi, care să dorească să fie alături de tine, posibil că la locul de muncă pot să apară aceste provocări.

HOROSCOP Pești
Afli cu stupoare că banii pe care i-ai dăruit pentru un scop nobil au fost cheltuiți pentru lucruri nesemnificative, lucru care va atrage o după sine o profundă dezamăgire. Încearcă să nu mai fii darnic cu cine nu trebuie, fii milostiv doar acolo unde simți că bani tăi vor fi apreciați cum se cuvine, pentru ca energia lor să se multiplice pe viitor.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.