Horoscopul zilei, Horoscop de sâmbătă 28 martie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi sâmbătă 28 martie 2020

Horoscopul zilei 28 martie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Cineva din anturaj nu reușește să își țină gura și divulgă informații secrete. Acestea nu trebuie folosite pentru a nu atrage suferințe. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Ziua aduce momente tensionate datorită unei situații care vă împiedică să obțineți rezultatele dorite. Este bine să fiți atent la persoanele noi care apar în cercul de cunoștințe, acestea s-ar putea să vrea să profite de bunătatea manifestată. Pe seară evitați sporturile, deoarece se întrevede riscul de a fi protagonistul unui accident. Recomandarea astrologului zodiacool.ro. Comunicați mai mult cu ceilalți pentru a lămuri unele neînțelegeri care persistă de mai multă vreme, sunt șanse să găsiți rezolvări nesperate.

Horoscop Taur
Astăzi este posibil că vei participa la un eveniment social, iar acolo vei aavea șansa de a întâlni pe cineva nou. Se pare că norocul îți va surâde atât pe plan afectiv, dar mai cu seamă îți vei găsi starea de împlinire de la aflarea unei vești bune pe plan profesional.

Horoscop Gemeni
Poate că a venit timpul să acordați mai mult timp pentru propria persoană, să nu vă expuneți, să nu mai dați detalii despre viața privată, vă dați seama că în ultimul timp acest motiv a creat neplăceri în relaționare. Rezultatele vor fi de bun augur, numai că nu vor ține mult dacă veți încerca să impuneți, încercați să colaborați cu ceilalți. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sfătuiește să consultați persoana dragă într-o problemă comună care vă preocupă de mai multă vreme.

363
0
SHARE

Horoscop Rac
Nu căutați explicații plauzibile pentru situația în care vă veți afla pe partea financiară. Nu exagerați, acceptați situația prezentă, mulțumește-te cu ce ai. Pe cât posibil ar fi de evitat speculațiile, dacă aveți ceva important de achiziționat demersul trebuie amânat, pentru a nu risca să rămâneți cu portofelul gol. Recomandarea zilei. Profitați de contextul astral al zilei pentru a purta discuții constructive cu familia, veți găsi soluții care se vor dovedi profitabile mai târziu.

Horoscop Leu
Este posibil să ai astăzi momente de revelație în ceea ce privește o strategie de a face ceva bani în plus. Însă dorința egoistă de a fi independent pe partea financiară te poate face să forțezi limitele. Posibil ca discursul tău să devină destul de agresiv și să provoace confuzie printre cei dragi.

Horoscop Fecioară
Ziua analizată presupune apariția unor situații benefice din punct de vedere financiar, astrele activează energii pozitive pe casa muncii. Comunicarea cu persoanele singure este de bun augur, dacă te interesează o relație de cuplu de lungă durată, nu ezita să faci primul pas. Reușita te va încânta și îți va crește stima de sine.

Horoscop Balanță
Devotamentul, genialitatea și iscusința te vor face să fii remarcat de cineva din anturaj, care s-ar putea să-ți propună o colaborare ce promite reușite pe plan profesional. Totuși ai grijă să nu te îndrăgostești de aceasta, pentru că acest fapt ar putea complica mult situația în care te afli.

Horoscop Scorpion
Dacă ești printre cei dornici de a învăța lucruri noi, astăzi poți începe un curs, un program de dezvoltare personală, pentru a te pune la curent cu noile informații în domeniul în care dorești să activezi. Pe de altă parte ține cont de recomandarea zilei, aceea de a nu împrumuta bani, întrucât sunt șanse mari ca acele sume să nu se întoarcă înapoi în buzunar.

Horoscop Gemeni
Poate că a venit timpul să acordați mai mult timp pentru propria persoană, să nu vă expuneți, să nu mai dați detalii despre viața privată, vă dați seama că în ultimul timp acest motiv a creat neplăceri în relaționare. Rezultatele vor fi de bun augur, numai că nu vor ține mult dacă veți încerca să impuneți, încercați să colaborați cu ceilalți. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sfătuiește să consultați persoana dragă într-o problemă comună care vă preocupă de mai multă vreme.

Horoscop Capricorn
Atenție la vicii, toate acestea vor cauza avarii atât bugetului familiei cât și stării afective. Cel mai important, din punct de vedere medical se poate manifesta o depresie mascată, care într-un moment de slăbiciune, de lașitate, poate duce la alterarea relațiilor cu familia, cu rudele.

Horoscop Vărsător
Te poți bucura de comunicare, apreciere, încurajare, se pare că acum știi ce îți dorești de la viață. Acționează, pentru a nu pierde valul de energie pozitivă care se manifestă astăzi. Pe seară apar șanse de a participa la evenimente, petreceri, iar acolo vei obține validarea muncii elaborate în ultima perioadă.

Horoscop Pești
În prima parte a zilei se manifestă o stare de irascibilitate față de colegii de la muncă, mulți au mizat pe faptul că o să le rezolvi și problemele lor, dar se înșeală, nu ești dispus să-ți încarci agenda. Pe seară sunt șanse să primești o veste nouă de la o rudă mai îndepărtată sau din altă localitate.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!