HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 17 noiembrie 2018

17.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 17 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 17 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 17 noiembrie 2018: O combinație inedită de energie este

trimisă din Univers pentru dezvoltare profesională. Se amplifică darul de a pune în aplicare aceste informații... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 17 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Se poate observa tendința de a te perfecționa pe partea profesională, dar s-ar putea să rămâi doar la stadiul de idee, deoarece crezi că acest lucru nu îți va aduce bani în plus.Încearcă să nu respingi colaborările profesionale, evită discuțiile în contradictoriu și ascultă-ți intuiția pentru a reuși.

Loading...

HOROSCOP Taur
Ar fi bine să analizezi mai atent propunerea cuiva de a face o activitate part-time, chiar dacă va implica și unele cheltuieli (investiții), nu rata oportunitatea de a-ți redresa bugetul. Pe seară, comunicarea cu frații sau cunoscuții reprezintă catalizatorul noilor experiențe, de acolo vor veni revelațiile.

HOROSCOP Gemeni
Se pare că acum încep să revină în actualitate unele probleme ce au fost amânate sau trecute cu vedea în ultima perioadă. Încearcă să găsești soluțiile cu calm, chiar dacă nimeni nu îți sare în ajutor. Pe partea sentimentală nu te vei simți deloc protejat, tendința de a rezolva o problemă mai veche se pare că nu aduce o mai bună înțelegere.

HOROSCOP Rac
Cel mai probabil, pentru un scop anume, vei iniția activități financiare. Din această cauză mândria pe care o afișezi față de cei din familie te poate prezenta ca pe o persoană arogantă. Comportă-te cât mai firesc, pentru a nu-i îndepărta pe cei dragi de lângă tine.

HOROSCOP Leu
Poate că ar fi mai bine să eviți astăzi întâlnirile cu prietenii. Se pare că nu vei fi bine văzut, deoarece nu vei putea renunța să afișezi un aer de superioritate. Mai bine te sfătuiești cu cineva din familie care te-ar putea ajuta cu un sfat înțelept cu privire la acea decizie importantă pe care vrei să o iei.

HOROSCOP Fecioară
Astrele vin astăzi cu mai multe elemente negative, însă cele mai periculoase vizează sănătatea. Evită astăzi să-ți programezi o intervenție chirurgicală, s-ar putea ca în zilele următoare să te răzgândești în ceea ce privește acest demers. În plus, acum există risc crescut de sângerare.

HOROSCOP Balanță
Prezența unui înțelept lângă tine îți poate deschide ochii și te poate face să îți dai seama că ar fi cazul să renunți la unele idei perfecționiste, dacă vrei să te adaptezi mai ușor. Pe seară gândirea îți este orientată spre partener, unele experiențe plăcute din trecut ți-au adus bucurii și acum vrei să retrăiești acele clipe. Ți-ar plăcea să-i faci un cadou surpriză.

HOROSCOP Scorpion
Bine ar fi dacă ai amâna pe altă zi activitățile și deciziile importante. Se pare că astăzi nu îți vei putea stăpâni furia, aroganța și aceste emoții negative te vor conduce pe căi greșite. Mai mult, pe viitor vei constata că rezolvarea greșelilor de acum se vor dovedi a fi destul de costisitoare.

HOROSCOP Săgetător
O nouă persoană își face apariția în viața ta, posibil să legați o frumoasă relație care are viitor, deoarece se bazează pe gusturi comune și intenții serioase. Îți faci planuri pentru concediu, te interesezi de o nouă destinație atractivă pentru a sărbători iubirea.

HOROSCOP Capricorn
Se întrevede apariția unor situații inopinate a căror rezolvare nu suferă amânare. Nu te neliniști, ai energia necesară pentru a găsi soluțiile optime. Starea de bine va veni și la aflarea unei vești despre o situație financiară îmbunătățiță, de încasarea unei sume de bani sau de o colaborare profitabilă.

HOROSCOP Vărsător
Profesional, dacă vei lua acum unele decizii, acestea vor avea succes în scurt timp. Sentimental, te poți bucura azi de romantism și sensibilitate, poate chiar vei dori să faci schimbări în programul ce vizează viața amoroasă, nu este exclus să apară dorința de a te refugia în relația de cuplu.

HOROSCOP Pești
Curiozitatea este azi amplificată, ești dornic de senzații noi. Cineva din familie sau din anturaj îți poate oferi posibilitatea de a începe ceva nou din punct de vedere profesional. Însă pe seară te vei gândi și la tine, vei alege să mergi la sală, întrucât ai nevoie să te relaxezi.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.