Horoscopul zilei, Horoscop de sâmbătă 09 mai 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi sâmbătă 09 mai 2020

Horoscopul zilei 09 mai 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Situațiile extraconjugale riscă să fie demascate de cei din anturaj, din greșeală, prin intermediul tehnologiei. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Discursul față de partener în această zi este unul mai rece, se pare că dramatizezi totul, la mijloc sunt și efectele problemelor pe care le ai la locul de muncă, totuși ar fi bine să te temperezi. Există riscul să intri într-o situație neplăcută datorită stării de nervozitate pe care o manifești.

Horoscop Taur
Se pare că azi ai idei interesante dar cei din jur nu le apreciază la adevărata valoare și ai tendința de a te enerva repede. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție detaliilor, nu este o zi bună pentru semnarea actelor oficiale. Recomandarea astrologului în Horoscop Azi. Recomandarea zodiacool.ro pentru azi este să nu tratezi cu superficialitate pentru a evita dezamăgirile.

Horoscop Gemeni
Pe plan profesional este posibil să te scalzi în ape tulburi. De aceea, imaginea de sine poate avea de suferit. Colegii te pot invidia pentru o anumită reușită, încearcă să nu te lași afectat de emoțiile lor negative. Evită adunările sociale, întâlnirile cu prietenii și deplasările în interes de serviciu. În a doua parte a zilei poți fi implicat într-o situație neprevăzută.

282
0
SHARE

Horoscop Rac
Recomandam să nu te ocupi astăzi de afaceri, riscul de a întâmpina unele dificultăți este mare și stresul poate afecta starea de sănătate. Posibil să ai de făcut o călătorie în interes de serviciu, care va presupune la cheltuieli inutile. O pauză de la activitățile curente pentru a face planuri de viitor este binevenită.

Horoscop Leu
Sunt șanse mari să intri în posesia unei sume de bani, dacă ai împrumutat pe cineva sau ai stabilit să obții un comision în urma unei tranzacții, a unor schimbări în situația cu banii. După acestă zi încărcată de tot felul de situații îți vei dori să schimbi ceva la locul de muncă, să pui ordine în lucruri.

Horoscop Fecioară
Îți dorești să faci ordine la locul de muncă, acasă și în relația cu familia, ceea ce se va și realiza, dar fii atent, s-ar putea să încurci unele documente. Ieșirile necontrolate datorate unor probleme pe plan afectiv vor fi prezente. Recomandăm multă prudență pentru ca în final să nu scazi în ochii partenerului.

Horoscop Balanță
Pe plan profesional s-ar putea să nu dai dovadă de atenție, poți face o serie de greșeli accidentale, care pe viitor se vor dovedi a fi constisitoare. Gelozia se poate manifesta azi într-o manieră distructivă, de aceea azi este mai bine să te ocupi de treburi de rutină și să nu încerci să chestionezi partenerul fără motiv.

Horoscop Scorpion
Te confrunți cu o stare de revoltă interioară. Cariera îți atrage atenția, oferă unele tentații, dar cel mai probabil cineva încearcă să profite de munca ta. Evită să dai un răspuns, ar fi bine să te consulți cu un expert. Pe plan afectiv cineva din anturaj vine să-ți aducă la cunoștință că tot ce ai suspectat despre partenerul iubit se dovedește a fi fals, așa că te poți relaxa.

Horoscop Gemeni
Pe plan profesional este posibil să te scalzi în ape tulburi. De aceea, imaginea de sine poate avea de suferit. Colegii te pot invidia pentru o anumită reușită, încearcă să nu te lași afectat de emoțiile lor negative. Evită adunările sociale, întâlnirile cu prietenii și deplasările în interes de serviciu. În a doua parte a zilei poți fi implicat într-o situație neprevăzută.

Horoscop Capricorn
Ai muncit mult în ultima perioadă, iar în această zi vei avea parte de recunoașterea meritelor, ceea ce va genera dorință de acțiune, de a iniția ceva nou. Însă programul încărcat va avea consecințe negative în viața de familie. Partenerul îți va reproșa lipsa totală de implicare în treburile casnice.

Horoscop Vărsător
Pentru că vrei să te afirmi la locul de muncă, interesul profesional îți acaparează toată atenția dar încearcă să te relaxezi și să nu te încarci de proiecte. Pe plan sentimental lucrurile au o direcție conturată, ai putea face o schimbare benefică, partenerul înțelege prin ce perioadă stresantă treci. Spre seară urmează să faci o vizită unor prieteni. Recomandarea astrologului în Horoscop Azi. Recomandarea zodiacool.ro pentru azi este să nu neglijezi odihna și să cauți liniștea.

Horoscop Pești
Risc crescut de pierderi financiare provenit din încăpățânarea de a-ți menține o idee fixă sau din lenea de a acționa, de a nu duce la bun final planurile începute de ceva vreme. Pe de altă parte, dacă dorești să faci o călătorie în străinătate cu partenerul, îți recomandăm să fii atent la legile acelui stat, acesta poate să aibă de suferit de pe urma unei neatenții.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!