HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 31 iulie 2019

31.IULIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 31 iulie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei 31 iulie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Sfera profesionala, în special, este sub incidența energiei pozitive, șanse sporite de a schimba locul de muncă, profesia. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Suspiciunile sunt aduse în acestă zi la suprafață de astre, acestea vin să pună la încercare iubirea partenerului de viață pentru tine. Vei putea să observi dacă cel drag cedează repede unor stimuli într-o situație tentantă pe partea amoroasă, și poate că te vei simți singur pe baricadele relației voastre.

HOROSCOP Taur
Ai șanse de a te transforma radical, dar până atunci trebuie trebuie să treci prin zbuciumul interior declanșat astăzi. Cauza poate fi așteptarea unei vești ce vizează aprobarea unui proiect, obținerea unui aviz. Nu trebuie să-ți faci griji, totul va intra pe un făgaș normal dacă își vei asculta intuiția.

HOROSCOP Gemeni
Multă energie, devotament, reușită, discursul este bine susținut și argumentat. Prin urmare, nu ai de ce să-ți faci griji pe plan profesional, vei atrage reușite și admirație. În schimb, relațional lucrurile se vor tensiona, pot apărea certuri cu partenerul de viață

HOROSCOP Rac
Se pare că azi vei suferi de pe urma unei dependențe de natură amoroasă, nu te vei putea abține și vei ceda presiunii puse de cineva din aturaj, însă nu este exclus să fii prins pe picior greșit de către partenerul de viață. Ca urmare, o ruptură violentă este posibilă între voi, dar numai tu știi dacă se merită.

HOROSCOP Leu
Mintea îți poate juca feste, însă gândurile negative nu sunt neapărat fondate, există riscul de a cădea în deznădejde din cauza unor probleme minore, ceea ce nu se merită. Nu-l lăsa pe cel drag să plece de lângă tine, ai nevoie de dragostea și de susținerea sa.

HOROSCOP Fecioară
Reușita poate să apară pe partea profesională dacă ai de făcut o prezentare la locul de muncă. Deciziile pe care le vei lua azi vor avea impact favorabil asupra vieții tale pe viitor. Pe seară, ai putea să ieși în oraș cu familia sau cu un prieten drag, pentru a obține beneficii de pe urma energiei pozitive a zilei.

HOROSCOP Balanță
Veștile bune venite din partea șefilor vor fi benefice stării de bine, totuși atenție la tranzititul digestiv, ar fi bine să practici un sport pentru a ajuta acest circuit să își îndeplinească misiunea. Pe seară, se vede posibilitatea să te îndrăgostești, șanse de a aduce pe lume un copil etc

HOROSCOP Scorpion
Poate că locuitul împreună cu partenerul de viață a adus o plafonare în relație, dar iubirea nu plutește în aer pentru tine. Totuși ceea ce vei întreprinde acum pe plan afectiv va fi prost interpretat de cel iubit, de aceea ar fi mai bine să fii mai rezervat.

HOROSCOP Săgetător
În relația cu ceilalți astăzi se pare că nu se manifestă bunul simț. De aceea, fii cât mai precaut în discuții, la schimbul de idei. Păstrează-ți secretele, pentru a nu te trezi că alții le găsesc interesante și le pun în practică înaintea ta. Pe seară, ai putea să-ți faci timp pentru a face ordine în documente, acte de care nu mai ai nevoie pe acasă.

HOROSCOP Capricorn
Ar fi bine să-ți stăpânești impulsivitatea, să dai dovadă de autocontrol, pentru a evita discuțiile în contradictoriu cu superiorii, partenerii de afaceri și a nu atrage sancțiuni la salariu. Pe partea sentimentală se activează creativitatea, vei simți nevoia de a demonstra ceea ce simți partenerului iubit, poate chiar vei oficializa relația, vei prezenta partenerul familiei.

HOROSCOP Vărsător
Timpurile s-au schimbat și trebuie să te adaptezi din mers, dar acest proces este mai greu decât ți-ai imaginat și faci eforturi disperate de a fi în pas cu noile tendințe. Deși pari o persoană devotată, dornică de stabilitate, azi simți în mod surprinzător că ai o nevoie acută să te manifești spontan, fără să-ți pui bariere. Totuși, nu exagera.

HOROSCOP Pești
Ai o stare de spirit bună, optimismul radiază prin toți porii corpului tău, numai că, dintr-un motiv necunoscut ție, cineva din familie sau din anturaj îți pune piedici. Situația te stresează, te întristează și s-ar putea să vrei să pleci într-o călătorie, la distanță de aceștia pentru a te liniști.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.