HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 22 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 22 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei 22 octombrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Șanse crescute de conflict. Se recomandă diplomație, astfel încât să nu se supere cei dragi. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Urmărește să fii mai maleabil și mai comunicativ cu cei din echipă pentru a-ți crea o imagine pozitivă și pentru a face colaborarea mai profitabilă. Nu te mai încăpățâna să rezolvi totul de unul singur, mai multe minți laolaltă pot fi mai productive decât una singură. Pe plan afectiv, partenerul îți va face anumite mărturisiri sau reproșuri care te vor destabiliza.

HOROSCOP Taur
Traversezi o zi favorabilă pentru a reuși pe plan sentimental. Însă partenerul de viață pare să fie confuz în legătură cu unele dintre ideile tale în ceea ce privește fericirea și bunăstarea căminului conjugal. De aceea încearcă să exprimi cât mai clar și concis planurile de viitor pentru a te face înțeles.

HOROSCOP Gemeni
Universul va fi direct cu tine azi, cel mai probabil că te va pune în situații umilitoare, astfel încât să îți dorești evoluția. Vei conștientiza că muncești mult și nu ești plătit pe merit. Relațional, ai șanse sporite de a abandona unele obiceiuri proaste, în special pe latura amoroasă, și înlocuirea lor cu alte obiceiuri ce țin mai cu seamă de cultivarea iubirii față de sine. Adoptă un comportament adecvat pentru a-ți atinge scopurile.

1892
0
SHARE

HOROSCOP Rac
Chiar dacă ai multe de rezolvat în această zi, simți că ești pe val, că universul te susține prin oamenii din anturaj. O stare de mulțumire sufletească își poate face apariția, pe care vrei să o împărtășești cu cei dragi, partenerul iubit la o cină, cumpărături în oraș.

HOROSCOP Leu
Se observă multă dorință de inovație, ideal ar fi să te axezi pe ceea ce simți, deoarece intuiția nu te minte și vei reuși să aduci o schimbare majoră în plan profesional. Totuși ai grijă la cheltuieli, evită specualțiile financiare. Sentimental, dacă ești singur, nu rata oportunitatea de a te apropia de acea persoană pe care o simpatizezi de ceva vreme.

HOROSCOP Fecioară
Atitudinea de neclintit pe care o ai într-un proiect pe care îl întreprinzi poate fi interpretată de ceilalți ca fiind încăpățânare și mândrie. Nu exagera cu aerul de superioritate, se pare că ți-ar prinde mai bine dacă ai fi mai diplomat, lucru care te va ajuta să termini sarcinile la timp cu ajutorul celor din jur.

HOROSCOP Balanță
Poate că ai nevoie de ceva nou în relație, o nouă provocare, dar nu găsești posibilitatea de a exterioriza ceea ce dorești. Încerci să transmiți tot ceea ce simți prin gesturi și cuvinte frumoase față de partenerul de viață, dar acesta nu va dori să împărtășească aceleași sentimente, de aceea te vei simți bulversat.

HOROSCOP Scorpion
Vești foarte bune poți să primești în această zi, pentru că astrele stimulează gândirea abstractă, creativitatea, intuiția, studiul. Pe de altă parte, dacă ești singură, ar trebui să nu refuzi invitația în oraș din partea prietenilor, în anturaj s-ar putea să cunoști pe cineva interesat de o relație de dragoste, amoroasă.

HOROSCOP Gemeni
Universul va fi direct cu tine azi, cel mai probabil că te va pune în situații umilitoare, astfel încât să îți dorești evoluția. Vei conștientiza că muncești mult și nu ești plătit pe merit. Relațional, ai șanse sporite de a abandona unele obiceiuri proaste, în special pe latura amoroasă, și înlocuirea lor cu alte obiceiuri ce țin mai cu seamă de cultivarea iubirii față de sine. Adoptă un comportament adecvat pentru a-ți atinge scopurile.

HOROSCOP Capricorn
Cei din jur te judecă pentru că protejezi prea mult un coleg, iar bârfele despre o posibilă relație între voi pot ajunge la urechile șefului, ceea ce nu este deloc amuzant. Incapacitatea de a crea o punte între relația de prietenie și cea de colegialitate duce la o serie de consecințe negative pe plan profesional. Spre seară bunadispoziție poate fi asigurată de o reușită neașteptată.

HOROSCOP Vărsător
Pe cât posibil nu mai amâna de pe o zi pe alta decizia de a participa la o adunare socială, la un curs. Intuiția este la cote maxime și vei constata că dacă te vei decide să acționezi acum, vei avea șansa de a învăța cum să gestionezi mai bine finanțele, ceea ce te va ajuta pe viitor. Pe plan afectiv se întrevede bună înțelegere cu partenerul de viață.

HOROSCOP Pești
Deoarece este posibil că orgoliul va vorbi în numele tău, se recomandă mai multă prudență, cere sfatul unei persoane de încredere. Hotărârea pe care o manifești stârnește o dorință de a clarifica o situație din relația pe care o ai cu partenerul. Nu mai despica firul în patru și ai curajul să te consulți cu partenerul.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!