HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 22 iulie 2019

22.IULIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 22 iulie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 22 iulie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Se impune ordinea în gânduri și emoții. Șanse mari pentru a ieși din anumite situații toxice din viață (relații, parteneriate, obiceiuri, stări). Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase care să te ajute să rezolvi o problemă stresantă de la locul de muncă. Relațional, totul pare să meargă de la sine, partenerul iubit este într-o dispoziție drăgăstoasă. Sănătatea nu pune probleme majore, poate să apară doar ceva trecător legat de stomac, digestie.

HOROSCOP Taur
Astrele scot la suprafață creativatea ta, dorința de a accepta orice provocare pe partea profesională. Colegii te consideră un model demn de urmat, deoarece azi vei dovedi că ai un caracter vertical și o voință de admirat. Pe seară cineva din anturaj este posibil să te supere, moment în care vei lua hotărârea să te depărtezi.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Deși contexul actual este unul tensionat, te simți epuizat, tot ce se conturează acum este benefic. Ca rezultat vei ieși din zona de confort, te vei confrunta cu propriile frici, vei învăța cum să acționezi pe baza instictului. Pe plan afectiv, posibil să fii într-o dispoziție mai ursuză, ceea ce îl poate confuza pe partenerul iubit.

HOROSCOP Rac
Un eveniment neprevăzut s-ar putea să te forțeze să-ți schimbi programul zilei de astăzi. Însă nu te înfuria, doar cu calm vei reuși să te adaptezi, fără a isca o ceartă cu cei din anturaj. Pe seară, ai putea să te implici în activități casnice sau să dorești să ieși în oraș alături de familie.

HOROSCOP Leu
Profesional, vei face o impresie bună, vei demonstra că ești omul potrivit la locul potrivit. Pe partea de relaționare, comunicarea cu cei din anturaj s-ar părea că este mai bună în această zi. Aceștia sunt încântați de felul în care îți onorezi promisiunile, și simt nevoia să te răsplătească prin complimente.

HOROSCOP Fecioară
Apare tendința de a fi remarcat, de a face o impresie bună în situații atipice. Se poate pune în discuție un parteneriat cu cineva din familie sau din anturaj, pentru a te ajuta să implementezi un plan mai vechi, totuși nu încerca să-i manipulezi, pentru a nu fi respins într-un mod brutal.

HOROSCOP Balanță
Simți cum o energie pozitivă din exterior te ajută în colaborarea cu ceilalți, vei fi surprins în mod plăcut să constați că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. Sănătatea nu ridică probleme, atenție totuși la activitățile de la locul de muncă, nu exagera cu munca.

HOROSCOP Scorpion
În această zi cu influx astral mărit se preconizează șanse ca cineva nou să apară în viața ta, de tine va depinde dacă o să mergi mai departe, poate fi vorba chiar de o persoană mai în vârstă. Dacă ai o boală cronică, depresie sau o stare de singurătate s-ar putea să simți impulsul de a te orienta spre un viciu, astfel se recomandă prudență în acțiuni.

HOROSCOP Săgetător
Ziua de astăzi aduce dorința de a reuși, de a face o impresie bună, totul depinde de autocontrol. O reformă în ceea ce înseamnă gândire este pe cale să se petreacă. Ai încredere și fă-ți cunoscute ideile, deoarece nu toți cei din jur vor să profite de bunătatea ta, vei vedea că sunt și persoane care doresc să te susțină.

HOROSCOP Capricorn
Se pare că se înregistrează o furtună în sfera sentimentă, acest capitol pune astăzi ceva probleme. Se pare că te poți confrunta cu obsesia de control a partenerului de viață sau poate chiar tu vei cădea într-o astfel de capcană, ceea ce te va face să închei ziua sub un nor de tristețe.

HOROSCOP Vărsător
În mod surprinzător, părerea ta împotriva părerii celorlalți se va dovedi a fi cea incorectă, lucru care va atrage după sine lipsă de apreciere din partea superiorilor. Este posibil că vei fi acuzat de încăpățânare. Situația va fi similară și acasă, încearcă să nu te contrazici cu partenerul de viață.

HOROSCOP Pești
Astrele îți pun la încercare economiile, ai tendința de a cheltui mai mult decât deții. Sentimental, astăzi este favorizată aflarea unei idile, de aceea poate că ar trebui să fii atent cu locul unde îți lași telefonul sau să-ți schimbi parola de la e-mail... în caz contrar, riști să fii prins într-o relație extraconjugală.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1111
1.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă
Horoscop carieră Fecioară 2020: dacă un nativ pune pasiune în ceea ce face, daca este numai foc

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.