HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 14 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 14 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei 14 octombrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Agendă încărcată. O stare de mulțumire se va instala la finalul zilei în urma semnării unui contract, al începerii unei colaborări. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Se pare că ai parte încă de dimineață de oportunități în ceea ce privește un chilipir, un bun, un preț convenabil pentru a începe o lucrare de construcție sau renovare. Se întrevede o îmbunătățire a relației cu partenerul de viață la o cină romantică. Încearcă să eviți să discuți cu acesta despre activitatea ta profesională pentru a nu spulbera farmecul serii.

HOROSCOP Taur
Deși este posibilă o zi zbuciumată, aceasta poate fi cu un final fericit. Numeroase probleme apar în cale, însă datorită calmului și chibzuinței tale, vei reuși să treci peste toate cu brio. În acest sens te poți baza pe sprijinul celor din anturaj sau din familie.

HOROSCOP Gemeni
Situația actuală nu te mai mulțumește, dorești să ai mai mult timp pentru tine, pentru familie. Suprapuse peste aceste elemente de avangardă, vedem și tensiuni pe plan afectiv, relațional. Recomandăm să îți asculți intuiția și să încerci să nu sari peste anumite trepte din evoluția ta, deoarece vei fi pus în situația de a lua totul de la capăt în perioada următoare.

HOROSCOP Rac
Se întrevede apariția unei vești mai puțin bune de la o persoană dragă, care s-ar putea să te neliniștească. Verifică informația înainte de a te panica, s-ar putea să fie doar o alarmă falsă. Pe seară, se pare că vei opta pentru a ieși în oraș alături de prieteni, însă nu te confesa acestora, s-ar putea ca ei să nu înțeleagă zbuciumul prin care treci.

HOROSCOP Leu
Relațiile de prietenie îți atrag atenția, vei simți nevoia de a relua legătura cu foști prieteni, iar aceste momente de regăsire au menirea de a aduce în viitorul apropiat o posibilă afacere, colaborare. Partenerul de viață va fi în această zi mult mai atent cu tine, nu este exclus ca el să treacă printr-o perioadă în care conștientizează rolul tău important în relație. Bucură-te de aceste clipe.

HOROSCOP Fecioară
Atenție la neatenție, șanse mari ca la locul de muncă să se producă mici accidente. Astrele vor activa azi stări noi, posibil ca acum să ai o viziune nouă asupra a ceea ce faci. Deși ziua începe cu o întârziere pe plan profesional, pe plan sentimental simți că îți revii după o lungă hibernare.

HOROSCOP Balanță
Astrele te forțează în această zi să-ți pui mintea la contribuție, ai șanse mari de a descoperi cele mai bune strategii pentru a-ți schimba în bine situația pe plan profesional și financiar. Însă chiar dacă mai apar situații neprevăzute la locul de muncă, cei mici au nevoie de afecțiunea ta, așa că fii cu ei pe seară.

HOROSCOP Scorpion
Dacă te confrunți cu o problemă pe partea financiară, se pare că o rudă mai îndepărtată te va susține pentru a depăși această criză, însă s-ar putea să aibă și un interes. Gândurile și emoțiile negative îți pot pune bețe în roate, ai nevoie de o eliberare de stres. Totul se va rezolva dacă vei deveni conștient că doar de tine depinde propriul destin.

HOROSCOP Săgetător
Demersurile de a-ți pune un plan mai vechi în practică nu vor fi în zadar, deoarece studiile pe cont propriu și ajutorul primit din partea familiei te vor propulsa spre reușită. Vei avea parte de noroc în ceea ce privește obținerea unei aprobări, semnarea unui contract, șansa este de partea ta, trebuie doar să ceri și Universul te va susține.

HOROSCOP Capricorn
Astrele te provoacă spre a face mai multă mișcare, prin urmare dorința de a schimba ceva la aspectul fizic va fi mare, drept pentru care vei iniția unele activități. Acestea vor avea succesul scontat, iar pe viitor exemplul tău va fi urmat de cei din anturaj.

HOROSCOP Vărsător
Astrele vor zdruncina astăzi domeniul în care activezi, efectele se vor resimți la nivel psihic. Pe plan sentimental ai impresia că partenerul s-a simțit rănit de o mărturisire recentă, dar, de fapt, acesta te apreciază pentru sinceritatea și loialitatea ta. Amplifică încrederea în propria persoană.

HOROSCOP Pești
Dacă călătorești în străinătate, verifică actele, neatenția te poate costa scump. Pe de altă parte, astăzi pot să apară accidentări, ar fi bine să te axezi mai mult pe partea de spiritualitate (meditație, rugăciune, astrologie) pentru a înțelege ce se întâmplă cu tine, răspunsurile vor veni imediat.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!