HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 29 august 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 29 august 2019

HOROSCOPUL zilei 29 august 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Un dialog bazat pe sinceritate și un limbaj coporal adecvat provoacă schimbarea în bine a atitudinii celor din anturaj. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Dacă ești în căutarea unui nou partener de viață, se observă pe parcursul acestei zile posibilitatea de a întâlni persoane noi, de a le cuceri prin șarmul de care dai dovadă. Însă totul se poate rezuma momentan la un flirt sau o aventură de o noapte, de aceea se recomandă prudență.

HOROSCOP Taur
Evită discuțiile în contradictoriu la locul de muncă, astrele pot să îți aducă la cunoștință adevăratul caracter al celor din jur. Pe de altă parte, capitolul sentimental mai bine aspectat, îți poate oferi vești bune, poate, de ce nu, o cerere în căsătorie, vestea unei deplasări externe.

HOROSCOP Gemeni
Toate lecțiile acumulate în timp acum îți vor fi de folos pentru a face rost de bani, să te relansezi.Te vei gândi la viitor, vei analiza statutul social, profesional, relația sentimentală, starea de sănătate. Se pare că astrele vin să-ți atragă atenția asupra unor situații ce merită a fi revizuite pe toate planurile.

1520
0
SHARE

HOROSCOP Rac
Te poți întâlni întâmplător cu un prieten care te va invita în oraș sau la cină, dar nu este bine să onorezi propunerea, întrucât sunt șanse mari să afli ceva neplăcut. Pare că azi, vei găsi indicii care să îți confirme faptul că tot ceea ce ai afirmat în ultimul timp despre cineva este adevărat.

HOROSCOP Leu
Ziua de astăzi ar putea aduce provocări pe partea spirituală. Se întrevede un marcaj puternic ce vizează trăirile interioare, lupta cu propriile frici, posibilitatea de a-i confrunta pe cei care încearcă să te domine, însă tocmai de aici poate să vină și rezolvarea problemelor cu care te confrunți.

HOROSCOP Fecioară
Bine ar fi ca în această zi să acționezi cu diplomație, să eviți luarea deciziilor importante. În caz contrar, se va declanșa o stare de violență, de instabilitate sufletească, care nu va aduce niciun lucru bun pe plan afectiv. Cel mai dezavantajat va fi partenerul de viață, deoarece va trebui să facă un efort pentru a te liniști.

HOROSCOP Balanță
Pe plan financiar sunt posibile unele dificultăți, de aceea zodiacool.ro te sfătuiește să cauți o activitate relaxantă pe seară. La o adunare socială ai șanse mari să întâlnești persoane noi, se va creiona contextul pentru a stabili termenii și condițiile unei noi colaborări.

HOROSCOP Scorpion
Dorința de a-ți ajuta colegii te va împiedica să-ți termini treaba la timp. Riscul de a sta peste program este mare. Însă atenție la priorități, ai grijă ca familia să nu aibă de suferit. Prin urmare, relația cu partenerul, copiii va trece în atenția ta, vei dori să te detașezi de toate problemele de la muncă.

HOROSCOP Gemeni
Toate lecțiile acumulate în timp acum îți vor fi de folos pentru a face rost de bani, să te relansezi.Te vei gândi la viitor, vei analiza statutul social, profesional, relația sentimentală, starea de sănătate. Se pare că astrele vin să-ți atragă atenția asupra unor situații ce merită a fi revizuite pe toate planurile.

HOROSCOP Capricorn
Șanse mari de a face investiții financiare. Chiar dacă totul pare de bun augur, totuși este necesară verificarea corectitudinii partenerului de afaceri. zodiacool.ro îți recomandă prudență în tot ceea ce faci. Pe partea sentimentală lucrurile merg destul de bine și compensează stresul de la locul de muncă.

HOROSCOP Vărsător
Relația cu persoana iubită ar putea deveni tensionată, din motive care țin numai de tine. Posibil că te-a indispus o veste despre o persoană apropiată sau să fi fost prea competitiv în ultima vreme la locul de muncă. Încearcă să te relaxezi, amână deciziile importante pentru altă zi.

HOROSCOP Pești
Te pot trezi peste noapte responsabili de bunurile unui partener, te poți asocia într-o afacere doar pentru că ești înțelept, poate chiar vei face un împrumut pentru o persoană. Situațiile pot fi multiple, ele vor veni în această zi pentru a-ți testa încrederea atât în propria persoană cât și în ceilalți.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!