Aplica

Horoscopul zilei, Horoscop de joi 14 mai 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi joi 14 mai 2020

Horoscopul zilei 14 mai 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Menținerea unei legături cu cineva din familie doar din interes este excesiv de obositoare. Acest rol fals care se joacă nu este avantajos pentru niciuna dintre părți. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Este posibil să apară riscul de a rata o ocazie potrivită de a crea o relație sentimentală, deoarece ești irascibil și pus pe ceartă mai mult decât de obicei. Totuși există și o urmă de speranță că totul va fi bine. Trebuie să reacționezi cu calm și diplomație fiindcă numai așa poți evita conflictul.

Horoscop Taur
Nu este o zi favorabilă pentru investiții și tranzacții financiare, trebuie să-ți dozezi eforturile și să iei lucrurile cu mai mult calm, deși momentul astral de astăzi prezispune la nervozitate și grabă. De aceea, nu te lăsa dus de val, pentru a nu face greșeli sau pentru a nu te trezi cu răni pe corp.

Horoscop Gemeni
Activitatea pe care o desfășori pe cont propriu, în timpul liber, pe partea financiară, trebuie chibzuită cu atenție, întrucât te poți implica în prea multe activități și astfel riști să nu le poți duce la bun sfârșit. Construiește o strategie care să dea roade, solicită sprijinul și sfatul unei persoane de încredere.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Horoscop Rac
Pe plan profesional, ideile tale extravagante ar putea să pară ciudate în ochii celor din anturaj și să stârnească controverse. În sfera amoroasă, ziua de azi aduce un instinct sexual bine pronunțat, iar unele excentricități, fantezii mai vechi acum pot fi puse în practică, ceea ce poate să-ți aducă sentimente de putere asupra partenerului drag.

Horoscop Leu
Relațiile de la muncă sunt favorabile, colegii îți cer sfaturile, șeful te lăudă și te felicită. Încearcă să oferi și altora din bucuria ta. O vizită din partea cuiva drag sau o întâlnire inopinată te va face să zâmbești pe seară, însă sunt de evitat discuțiile pe un ton sarcastic, pentru a nu provoca o ceartă.

Horoscop Fecioară
Apar posibile probleme inopinate care cer rezolvare imediată și îți provoacă o stare de neliniște. Însă nu intra în panică, deoarece azi ai capacitate bună de concentrare, ești productiv și vei reuși să le rezolvi pe toate, dacă asculți de sfaturile celor din jur. Sentimental, dragostea plutește în aer, vei avea parte de o seară liniștită.

Horoscop Balanță
Dacă până acum nu ai știut ce să faci cu viața ta, se pare că astăzi vei trece la treabă. Dacă îți cauți un loc bun de muncă, unde să existe respect, acum vei reuși să-l găsești, ziua oferă o viziune nouă asupra vieții, perspectivele acestor modificări se vor menține și în perioada următoare.

Horoscop Scorpion
În relația sentimentală această zi aduce posibile tensiuni, încearcă totuși să cazi de acord asupra cheltuielilor la comun, partenerul poate să îți ofere niște sfaturi utile, ideal ar fi să le asculți, să le analizezi, iar dacă este nevoie, să le mai ajustezi pentru a profita de anumite ocazii.

Horoscop Săgetător
Lasă planurile de viitor pentru altă zi, deoarece astăzi se pare că nu vei avea câștig de cauză în negocieri. Din contră riști să fii păcălit. Pe de altă parte, realizezi că nu faci bine un lucru, că ar fi necesar să mergi la un specialist pentru a înțelege de ce repetă o situație încontinuu.

Compatibilitate zodii

Horoscop Capricorn
Pe partea profesională, vedem că se conturează astăzi noi premise, este posibil să te simți inspirat de reușita unei persoane din anturaj sau din familie care îți împărtășește o experiență inedită. Discuția te va scoate din rutina zilnică și te va face să-ți dorești acționezi, pentru a te bucura și tu de succes.

Horoscop Vărsător
Unele secrete ascunse ale partenerului este posibil să iasă la suprafață. Șocul va fi destul de mare și vei suporta un dezechilibru spiritual. Nu o să mai ai încredere o perioadă în cel lângă tine, desigur, toate aceste informații au caracter imprevizibil din punct de vedere sentimental.

Horoscop Pești
Încearcă să nu fii superficial, căută în profunzime ceea ce ai de învățat de pe urma unei posibile călătorii în care vei fi atras. Ți se deschid noi orizonturi pentru un job în altă zonă. Pe de altă parte astrele aduc o clarificare în relațiile sociale. Te poți îndrăgosti la prima vedere de o persoană din anturaj, chiar dacă acesta este implicată într-o relație.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!