Horoscopul zilei, Horoscop de duminică 24 mai 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi duminică 24 mai 2020

Horoscopul zilei 24 mai 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Datoria de a da explicații șefilor duce la apariția tendinței de a supraestima totul, de a minți, chiar dacă sarcinile nu au fost finalizate. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Sfera sentimentală nu aduce în această zi armonie, constați că partenerul de viață nu este dispus să te ajute pentru a finaliza unele treburi casnice, de aceea te simți debusolat. Încearcă să trăiești iubirea la un alt nivel, cu compasiune.

Horoscop Taur
O schimbare neașteptată de program la locul de muncă te va forța să-ți neglijezi prietenii, familia. Cu toate acestea tot vei întârzia cu predarea sarcinilor, iar disconfortul creat te va neliniști. Însă nu te necăji, dă dovadă de mai multă răbdare, cere ajutorul celor din jur și vei reuși să-ți revii imediat.

Horoscop Gemeni
Pe plan profesional, colegii îți crează o stare de spirit negativă, generată de o reușită la care nu ai contribuit. Îți pare rău că nu te-ai implicat mai mult, dar acum ce mai poți face? Nu lăsa întâmplările din trecut să te afecteze astăzi. Încearcă să trăiește în prezent, iar lucrurile vor reveni la normal ca dovadă a evoluției care s-a produs de curând.

136
0
SHARE

Horoscop Rac
Ziua de astăzi favorizează creativitatea și predispune la reușite, la vești bune. Poți deveni înțeleptul grupului, poți fi o sursă de idei noi și pentru ceilalți, de aceea, nu ezita să le acorzi sfaturile tale realiste. Astfel vei contribui la realizarea unor planuri de viitor. În plus, sunt bine aspectate parteneriatele de afaceri.

Horoscop Leu
Este o zi bună pentru negocieri și semnarea contractelor importante. Ai suficientă ambiție, încredere, de aceea se pare că nu te vei putea abține să afișezi un aer de superioritate. Totuși încearcă să comunici deschis intențiile pe care le ai, în acest fel vei descoperi că cei din jur au mai mult curaj să se apropie de tine.

Horoscop Fecioară
Un posibil eșec se întrevede, ceea ce ți-ai propus să realizezi nu merge conform planului. Evită speculațiile financiare riscante că s-ar putea să te alegi cu relații parteneriale încordate din cauza aceasta. Încearcă să fii mai maleabil și să nu forțezi limitele pentru a avea succes.

Horoscop Balanță
Satisfacții pe plan relațional se întrevăd în această zi în care astrele amplifică afectivittea. Dorința de a-ți manifesta romantismul își poate găsi realizarea la o cină romantică în natură sau acasă, la lumina lumânărilor. Nu este exclus să aduci pe lume un copil.

Horoscop Scorpion
Astrele vin să-ți aducă un plus de relaxare, poate chiar vei opta spre a pleca într-o minivacantă alături de copii și partenerul iubit. Pe seară sentimentul de satisfacție sexuală va depăși orice așteptare, vei simți că renaști la acest capitol unde se simțeau tensiuni din pricina stresului de la muncă.

Horoscop Gemeni
Pe plan profesional, colegii îți crează o stare de spirit negativă, generată de o reușită la care nu ai contribuit. Îți pare rău că nu te-ai implicat mai mult, dar acum ce mai poți face? Nu lăsa întâmplările din trecut să te afecteze astăzi. Încearcă să trăiește în prezent, iar lucrurile vor reveni la normal ca dovadă a evoluției care s-a produs de curând.

Horoscop Capricorn
Se face ordine în dezordine, se solicită ajutorul reciproc, se asumă responsabilități noi. Este posibil să pierzi unele persoane din anturaj, dar altele noi își vor face apariția. Acestea se vor dovedi a fi persoane de valoare, de încredere și de omenie, cu care sunt șanse să legi relații strânse.

Horoscop Vărsător
Cauți soluții ingenioase de a-ți pune în practică toate planurile legate de o relație de dragoste, se pare că există posibilitatea să te întâlnești cu cineva care promite o conviețurire armonioasă. Nu trebuie să-ți faci griji, odată cu trecerea timpului, atracția dintre voi va deveni din ce în ce mai mare.

Horoscop Pești
La muncă se pare că nu sunt probleme deosebite, poate doar unele bârfe despre modul în care reacționezi la impuls. Însă șefii îți oferă toate condițiile necesare pentru a reuși să oferi randamentul optim, de aceea ar fi bine să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!