HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 17 februarie 2019

17.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 17 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 17 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 17 februarie 2019: Totul pare că se complică în această zi.

Ceea ce era considerat până acum de neglijat se va transforma în probleme suplimentare... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 17 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Luxul și eleganța trec astăzi pe primul plan, însă nu faci chiar o pasiune pentru obiectele de artă. Totuși, ți-ar plăcea să duci o viață din care să nu îți lipsească nimic.

Ți-ar plăcea să treci la un alt nivel pe plan social. Dacă însă ești o persoană cheltuitoare, se pare că totul se va amplifica, până ce vei învăța să chibzuiești banii.

HOROSCOP Taur
În sectorul carierei totul pare să meargă bine, azi ai lipici la public, beneficiezi de multă recomandare, recunoașterea meritelor într-un spațiu dominat de oameni dintr-o anumită clasă a societății. Însă dacă dorești să vinzi un bun, zodiacool.ro recomandă să te documentezi înainte, deoarece se pare că cineva din anturaj încearcă să profite de tine.

HOROSCOP Gemeni
La capitolul profesional apare posibilitatea de a te asocia cu persoane noi în vederea obținerii unui contrat, loc de muncă mai bine plătit. Iubirea cunoaște alte dimensiuni, vei simți nevoia de a-ți răsplăti partenerul iubit pentru simplul fapt că te susține în momentele în care lipsa comunicării duce la blocaje ce durează săptămâni.

HOROSCOP Rac
Discuțiile purtate cu calm pe care le ai astăzi vor putea dizolva unele tensiuni mai vechi pe plan sentimental. Prin urmare, vei constata că această schimbare de atitudine va fi pe placul celor dragi. Pe seară posibil că vei manifesta o mai mare atenție față de stilul de viață: alimentație și sport.

HOROSCOP Leu
Pe partea profesională s-ar putea să apară oportunități legate de semnarea unui contract, un nou job, afacere. Sentimental, dacă ești singur, te poți bucura de o întâlnire romantică, iar aceasta să fie favorabilă pentru inițierea unor planuri de viitor, cel mai probabil tot pentru afaceri în parteneriat.

HOROSCOP Fecioară
Încearcă să fii mai maleabil și să nu mai forțezi limitele, pentru a avea succes. Lăcomia poate fi cel mai mare dușman în calea realizărilor pe plan financiar. Problemele în cuplu pot pleca de la bani, partenerul iubit poate să investească mai mult în cămin și să îți reproșeze acest fapt.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.