HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 09 iunie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 09 iunie 2019

HOROSCOPUL zilei 09 iunie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Sentimentele de singurătate și neîmplinire vor pune stăpânire pe partea sentimentală. Plimbări în aer liber vor face minuni. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Cineva din străinătate îți propune o ofertă de nerefuzat, chiar dacă acum nu ești hotărât, posibil pentru că simți că ceva nu este în regulă, încearcă să te consulți și cu familia înainte de a da un răspuns definitiv. Stresul din ultima perioadă poate aduce și ceva probleme de sănătate, pot reveni în actualitate acele boli mai vechi. O vizită la medic, o ședință la spa sau un masaj de relaxare ar fi recomandate.

HOROSCOP Taur
Evită azi speculațiile care promit câștiguri fabuloase, chiar dacă sunt tentante. Deciziile tale ar putea fi rezultatul egoismului, lăcomiei și acest lucru te-ar putea costa timp și bani. În schimb, se pare că poți clarifica unele aspecte rămase din urmă nelămurite pe partea sentimentală.

HOROSCOP Gemeni
Ai șanse ca după o perioadă de certuri, tensiuni în relație acum să lași sabia jos, pentru a discuta cu calm cu partenerul o problemă importantă pentru bunăstarea ta sentimentală. Iubirea cunoaște alte dimensiuni, ți se deschid porțile sufletului pentru sentimente sincere, dar ai grijă să nu-ți pui tot sufletul deodată pe tavă, s-ar putea să ieși șifonat.

HOROSCOP Rac
Starea de amorțire în care plutești acum nu va aduce rezultate bune pe partea sentimentală. Te chinui singur, întrucât îți este greu să renunți la trecut și să trăiești în prezent. Ar fi bine ca relațiile obișnuite de dragoste, care nu mai aduc palpitații sau instict afectiv, să fie abandonate și înlocuite cu unele noi.

HOROSCOP Leu
Nu este momentul potrivit pentru a începe o discuție pe teme de interes maxim, se poate ajunge la o ceartă. S-ar putea ca interlocutorul să fie mai bine informat decât tine și să te pună în umbră. În schimb este o zi bună pentru reorganizarea locului de muncă, stabilirea priorităților pe plan profesional.

HOROSCOP Fecioară
Te simți astăzi în postura unei gospodine care dorește să facă o prăjitură, dar deși are rețeta scrisă pe o foaie de hârtie, nu dispune de toate ingredientele necesare. Pe plan profesional, asta s-ar traduce prin faptul că pentru a progresa mai ai nevoie de ceva experiență practică, nu numai de teorie. De aceea, va trebui să mai aștepți până condițiile vor fi favorabile.

HOROSCOP Balanță
Există riscul ca în urma unui eveniment neplăcut dintr-o persoană verticală să te tranformi într-una oportunistă. Constați că un coleg se face remarcat pe spatele tău, totuși dă dovadă de înțelepciune, iar pe viitor tot tu vei avea de câștigat. La nivel afectiv, va ieși la suprafață dorința de a-l controla pe cel drag, încearcă să fii mai temperat, chiar dacă acesta va spune unele lucruri ce te deranjează.

HOROSCOP Scorpion
De-a lungul ultimelor luni posibil să fi observat că obsesia de a controla finanțele din pură zgârcenie nu dă randament, motiv pentru care acum decizi să le dai mână liberă celorlalți pentru a acționa în numele tău. Însă trebuie să fii precaut în ceea ce privește acest tip de colaborare, ascultă și ce spune și intuiția înainte de a acționa.

HOROSCOP Săgetător
O discuție importantă se anunță în această astăzi, partenerul de viață se va confesa, demonstrând pe această cale cât de multă încredere are în tine. zodiacool.ro îți recomandă să empatizezi cu acesta pentru a-l ajuta să se exteriorizeze și să scape de emoții negative.

HOROSCOP Capricorn
Posibil să intervină o schimbare bruscă în programul de la locul de muncă, care este deja încărcat și ca rezultat ești solicitat peste program. Chiar dacă salariul este tentant, încearcă să nu-ți neglijezi partenerul de viață, pentru a nu te trezi că rămâi de unul singur. Ce-i drept traversezi o zi mai tulbure, însă pentru a reuși tot ceea ce ți-ai propus cere sfatul unui prieten.

HOROSCOP Vărsător
Banii sunt elementul mult așteptat în viața ta acum și se pare că astăzi ai șanse să-i primești de unde nici nu te aștepți. Relațional, ar fi bine să organizezi o minivacanță, te vei bucura de complimente, declarații de dragoste din partea celui iubit. Toate acestea, evident, ar putea fi spuse și acasă, numai că rutina îl face să se exprime mai greu.

HOROSCOP Pești
Ai avea șansa de a începe ceva pe cont propriu, doar comoditatea poate îngreuna acest demers. Totuși s-ar putea să întâlnești pe cineva care să te motiveze pentru a te dinamiza. Pe de altă parte, dacă ai lucrat în ultimul timp la un proiect, acum poți primi vești că a fost aprobat, posibil să fii avansat în carieră.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!