Transport gratuit peste 170 lei

Horoscopul dragostei: ei sunt bărbații care ți-ar da și Luna de pe cer

Horoscopul dragostei: ei sunt bărbații care ți-ar da și Luna de pe cer

Unii bărbați știu exact ce să facă pentru ca femeile de lângă ei să se simtă ca niște regine. Iată care sunt masculii zodiacului care sunt de dorit în

orice relație. Bărbatul Taur este cald și afectuos, chiar dacă este încăpățânat. Dăruiește din plăcerea de a-și vedea partenera fericită și nu oferă doar cadouri materiale, ci și emoții autentice. Pasiunea sa este molipsitoare în cuplu. Alături de el, orice femeie se simte cea mai frumoasă din lume, dorită și protejată. Nativul Taur este dispus să lucreze la punctele sale slabe și să își îmbunătățească mereu comportamentul.

Când se simte iubit, este capabil să facă până și cele mai mari compromisuri.

Bărbatul Rac ar oferi și Luna de pe cer persoanei dragi. Este genul de bărbat care visează la relația perfectă și care are nevoie de familie pentru a se simți împlinit. Deși se îndrăgostește greu, atunci când își dăruiește inima, o face pe viață.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Este sensibil, romantic, generos și preocupat de bunăstarea financiară și sentimentală a persoanei iubite. Astfel, o încurajează să își dezvolte abilitățile artistice, care ajung direct la inima Racului.

Bărbatul Săgetător consideră că fericirea partenerei sale este cheia relației de succes și astfel este capabil să facă totul pentru a o vedea împlinită. Face compromisuri cu ușurință, în ciuda nevoii sale de libertate și de aventură. Este generos din punct de vedere sentimental și material.

Femeia de lângă el se va simți mereu protejată, alintată și iubită. Toate acestea se întâmplă doar dacă este îndrăgostit de femeia de lângă el.

Iubirea este esențială pentru fiecare dintre acești nativi și fac totul pentru femeile de lângă ei, oricât de mare ar fi sacrificiul pe care trebuie să îl facă.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit