Horoscopul dragostei: ei sunt bărbații care ți-ar da și Luna de pe cer

17.APRILIE.2019
Horoscopul dragostei: ei sunt bărbații care ți-ar da și Luna de pe cer

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Unii bărbați știu exact ce să facă pentru ca femeile de lângă ei să se simtă ca niște regine. Iată care sunt masculii zodiacului care sunt de dorit în

orice relație. Bărbatul Taur este cald și afectuos, chiar dacă este încăpățânat. Dăruiește din plăcerea de a-și vedea partenera fericită și nu oferă doar cadouri materiale, ci și emoții autentice. Pasiunea sa este molipsitoare în cuplu. Alături de el, orice femeie se simte cea mai frumoasă din lume, dorită și protejată. Nativul Taur este dispus să lucreze la punctele sale slabe și să își îmbunătățească mereu comportamentul.

Când se simte iubit, este capabil să facă până și cele mai mari compromisuri.

Loading...

Bărbatul Rac ar oferi și Luna de pe cer persoanei dragi. Este genul de bărbat care visează la relația perfectă și care are nevoie de familie pentru a se simți împlinit. Deși se îndrăgostește greu, atunci când își dăruiește inima, o face pe viață.

Este sensibil, romantic, generos și preocupat de bunăstarea financiară și sentimentală a persoanei iubite. Astfel, o încurajează să își dezvolte abilitățile artistice, care ajung direct la inima Racului.

Bărbatul Săgetător consideră că fericirea partenerei sale este cheia relației de succes și astfel este capabil să facă totul pentru a o vedea împlinită. Face compromisuri cu ușurință, în ciuda nevoii sale de libertate și de aventură. Este generos din punct de vedere sentimental și material.

Femeia de lângă el se va simți mereu protejată, alintată și iubită. Toate acestea se întâmplă doar dacă este îndrăgostit de femeia de lângă el.

Iubirea este esențială pentru fiecare dintre acești nativi și fac totul pentru femeile de lângă ei, oricât de mare ar fi sacrificiul pe care trebuie să îl facă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și
Persoană prudentă, își controlează impecabil modul de a se exprima, motiv pentru care se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.