Energia zilei de 31 decembrie pentru fiecare zodie chinezească

31.DECEMBRIE.2017
Energia zilei de 31 decembrie pentru fiecare zodie chinezească

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:i2.wp.com

Beneficiați de energia victoriilor sau sunteți afectați de energia dezastrelor? Previziuni pentru ultima zi din an. Pe 31 decembrie 2017, numărul guvernant al

pătratului Lo Shu este 5.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Energia stelelor zburatoare pentru fiecare zodie se schimbă zilnic, în funcție de numărul guvernant.

Iată care sunt predispozițiile pentru semnele zodiacale chinezești pe 31 decembrie 2017:

Șobolan
Beneficiați de energia victoriilor, șanse mari de a culege roadele muncii de până acum chiar în ziua de sfârșit de an. Veți dobândi o nouă viziune asupra vieții.

Bivol și Mistreț
Sunteți sub auspiciile stelei 8, care vă aduce energia prosperității. Nu este exclus ca în noaptea de Revelion să cunoașteți viitori parteneri de afaceri ori să auziți de un chilipir.

Loading...

Iepure
Veți fi ușor irascibili în noaptea de peste ani. Energia certurilor vă pune răbdarea și diplomația la încercare. Aveți grijă în anturaj, nu dați curs bârfelor.

Dragon și Șarpe
Încheiați anul sub auspiciile stelei 4, care vă aduce energia iubirii. Totuși, există riscul de a vă îndrăgosti numai pentru o noapte, ceea ce v-ar putea aduce suferință pe viitor.

Cal
Mare atenție în noaptea de Revelion, energia dezastrelor va fi multiplicată de steaua 9. Încercați să stați cât mai departe de aglomerație, petreceți în familie.

Capră și Maimuță
Posibil să vă simțiți lipsiți de vitalitate, să nu aveți chef să vă distrați, dar s-ar putea să fiți atrași de platourile de pe masa festivă. Cum energia de boală vă dă târcoale, nu faceți excese alimentare.

Cocoș
S-ar putea ca cineva să vă fure inima în noaptea de Revelion, datorită energiei stelei 7, însă persoana nu are intenții serioase, ba chiar vrea să vă scoată bârfe.

Câine și Mistreț
Totul pare că intră pe un făgaș normal, vă simțiți bine alături de familie. Bucuria se va amplifica, dar nu uitați de siluetă, lăsați din bunătățile de pe platouri și pentru prima zi a anului.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.