Energia zilei de 31 decembrie pentru fiecare zodie chinezească

31.DECEMBRIE.2017
Energia zilei de 31 decembrie pentru fiecare zodie chinezească

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:i2.wp.com

Beneficiați de energia victoriilor sau sunteți afectați de energia dezastrelor? Previziuni pentru ultima zi din an. Pe 31 decembrie 2017, numărul guvernant al

pătratului Lo Shu este 5.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Energia stelelor zburatoare pentru fiecare zodie se schimbă zilnic, în funcție de numărul guvernant.

Iată care sunt predispozițiile pentru semnele zodiacale chinezești pe 31 decembrie 2017:

Șobolan
Beneficiați de energia victoriilor, șanse mari de a culege roadele muncii de până acum chiar în ziua de sfârșit de an. Veți dobândi o nouă viziune asupra vieții.

Bivol și Mistreț
Sunteți sub auspiciile stelei 8, care vă aduce energia prosperității. Nu este exclus ca în noaptea de Revelion să cunoașteți viitori parteneri de afaceri ori să auziți de un chilipir.

Iepure
Veți fi ușor irascibili în noaptea de peste ani. Energia certurilor vă pune răbdarea și diplomația la încercare. Aveți grijă în anturaj, nu dați curs bârfelor.

Dragon și Șarpe
Încheiați anul sub auspiciile stelei 4, care vă aduce energia iubirii. Totuși, există riscul de a vă îndrăgosti numai pentru o noapte, ceea ce v-ar putea aduce suferință pe viitor.

Cal
Mare atenție în noaptea de Revelion, energia dezastrelor va fi multiplicată de steaua 9. Încercați să stați cât mai departe de aglomerație, petreceți în familie.

Capră și Maimuță
Posibil să vă simțiți lipsiți de vitalitate, să nu aveți chef să vă distrați, dar s-ar putea să fiți atrași de platourile de pe masa festivă. Cum energia de boală vă dă târcoale, nu faceți excese alimentare.

Cocoș
S-ar putea ca cineva să vă fure inima în noaptea de Revelion, datorită energiei stelei 7, însă persoana nu are intenții serioase, ba chiar vrea să vă scoată bârfe.

Câine și Mistreț
Totul pare că intră pe un făgaș normal, vă simțiți bine alături de familie. Bucuria se va amplifica, dar nu uitați de siluetă, lăsați din bunătățile de pe platouri și pentru prima zi a anului.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.