Ele sunt cele mai rele femei ale zodiacului! Nu le supăra!

29.SEPTEMBRIE.2018
Ele sunt cele mai rele femei ale zodiacului! Nu le supăra!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Cele mai rele femei din zodiac de care trebuie să te ferești. Partenera ta se regăsește oare în top?. Unele persoane se răzbună pur și simplu din plăcere,

mai ales după ce au fost provocate, în timp ce altele preferă să ierte și să uite. Iată ce native ale zodiacului fac din răzbunare o artă și pe care cel mai bine ar fi să nu le superi!

Temperamentalele femei Berbec se enervează extrem de repede și devin agresive verbal. Au tendința de a eticheta oamenii deși nu îi cunosc, de a fi geloase și egoiste. Nu suportă să fie contrazise, deși știu că nu au dreptate. În astfel de momente sunt impulsive, pentru că le lipsește viclenia și deci capacitatea de a croi un adevărat plan meschin de răzbunare.

Loading...

Deși pare destul de calmă, femeia Taur are obiceiul de a purta ranchiună pe cei care o supără, pentru că nu poate reacționa în timpul unui conflict. De cele mai multe ori, ajunge să urască acele persoane care i-au greșit și nu se lasă bătută până când nu le distruge.

Nu putem spune că femeile Gemeni sunt rele, singurul rău pe care îl pot face e prin bârfă, dar nu o fac în mod conștient. Extrem de rar o vezi să se enerveze la culme, dar acela va fi și momentul în care perversitatea îi poate ieși la lumină.

Femeia Rac este de o cruzime legendară, dar care se manifestă doar în momentul în care simte că a fost mințită. În rest, de multe ori, din lene preferă să uite că cineva a supărat-o.

Momentul în care cineva nu o mai laudă sau o calcă pe coadă pe femeia Leu va fi și momentul în care își va dori să ajungă la capătul celălalt al Pământului. De fapt, atunci va descoperi o latură pe care rareori o vezi la ea – plăcerea macabră de a distruge tot ce nu îi place, fără resentimente, fără scrupule. Apoi, se va calma și va fi exact ca o pisicuță alintată.

Probabil cele mai rele femei ale zodiacului sunt Fecioarele. Au tendința de a manipula pe oricine, sunt extrem de inteligente, de atente la detalii, de meticuloase și organizate. Au nevoie să demonstreze constant că sunt superioare celorlalți și că au dreptate întotdeauna. Totul devine și mai grav dacă este supărată!

Femeii Balanță i se pare inutil să se răzbune pe cineva sau să urască. Renunță înainte de a face rău cuiva.

Deși impulsive, femeile Scorpion sunt destul de inofensive. Pot face planuri de răzbunare, dar pe măsură ce vorbesc despre ele, le trece supărarea și renunță la acțiune. Uneori au crize de nervi, când țipă și ai impresia că s-a terminat cu viața liniștită, dar le trece repede.

În general, femeia Săgetător îi ignoră pe cei care o supără sau care îi vor răul. Preferă pacea și armonia, fără a accepta falsitatea (e singura care te poate scoate din sărite).

Femeia Capricorn a învățat de-a lungul vieții să lupte și să fie mereu în gardă. Nu este rea, ci doar aplică metoda cea mai simplă pentru a ieși dintr-o situație tensionată, chiar dacă asta înseamnă să fie extrem de crudă. Refuză compromisurile și preferă să-i rănească pe cei de care vrea să scape.

Femeia Vărsător este mai mult mândră, decât meschină. Poate deveni rea doar dacă îi este pusă la îndoială inteligența, dar preferă să apeleze la altcineva pentru a se răzbuna (și-l va alege pe cel mai bun!)

Deși nu este capabilă să facă propriu-zis rău cuiva, femeia Pești pierde mult timp cu adevărate planuri de răzbunare. Se rezumă la țipete, urlete, înjurături, victimizare, bârfă. Ar fi bine totuși să nu te încrezi întru totul în ea.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui
Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își
Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.