Dragostea plutește în aer: 3 zodii vor deveni părinți în anul 2018

Dragostea plutește în aer: 3 zodii vor deveni părinți în anul 2018

Eclipsa 31 ianuarie 2018 - Iubire și împlinire, acești nativi vor avea un an plin de surprize. Eclipsele se resimt cu 3-4 săptămâni înainte și după

constituirea evenimentului astronomic.

DE INTERES: Horoscop European 2018 pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună de pe 31 ianuarie 2018 va schimba viața unor nativi: un nou membru al familiei își poate face apariția în decursul acestui an.

Berbec

Eclipsa din 31.01.2018 vine pentru acești nativi cu vești bune, în special pe plan sentimental. Cei singuri au șanse să întâlnească pe cineva nou în această perioadă, femeile Berbec care știu că au probleme ginecologice acum pot să rămână însărcinate. Iubirea plutește în aer pentru acești nativi, la fel și ispitele în cazul celor ce sunt deja într-o relație serioasă. Atenție cu aceste tentații, Jupiter este în Scorpion și abia așteaptă o astfel de ieșire necontrolată ca să o scoată la suprafață, fie printr-o problemă ginecologică, fie printr-un copil, fie mult mai simplu, prin întâlnirea cu cineva cunoscut în trafic.

Capitolul financiar are de suferit dacă nu se acționează cu prudență, acești nativi simt nevoia de a se distra, de a se da mari în cercul de prieteni referitor la ce pot ei să conceapă. În niciun caz nu se recomandă să vă încercați norocul, deoarece Marte pândește și el o astfel de ieșire și poate să aducă urmări grave pentru următoarele 6 luni de zile cel puțin. Cel mai indicat ar fi să vă axați atenția pe noi colaboratori, astfel încât să faceți o bună impresie pentru a câștiga o sumă mai mare de bani prin muncă proprie.

Balanță

Se știe că iubirea schimbă tot: această Eclipsă poate să aducă o nouă relație, un copil acolo unde relația este deja întemeiată de ceva timp, acești nativi se simt apreciați, iubiți, încurajați. La rândul lor, Balanțele vor oferi dragostea celor ce le-au susținut în ultimii 7-8 ani de zile, își dau seama că nu sunt ușor de suportat și vor încerca să recompenseze pe cel drag prin cadouri, excursii, declarații de dragoste. Vor fi și Balanțe care vor trece prin momente dificile, deoarece cineva drag lor poate să sufere de pe urma unei boli grave, iar în urma acestor conștientizări, aduse de drama că sunt șanse să o piardă pe această persoană, vor începe să se bucure de tot ceea ce le este în preajmă. Se recomandă multă chibzuință în ceea ce privește regimul financiar.

Vărsător

Vedetele acestui eveniment se simt împlinite, caută cu orice mijloc să conceapă ceva de viitor, în special profesional. Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche, simt că iubesc cum nu au mai iubit vreodată, numai că le este frică să își lase viața în mâinile unei persoane. Cei doi malefici din casa a XII-a îi pun mereu în gardă, Vărsătorii simt că totul este prea frumos ca să fie adevărat, ceea ce așa și este, deoarece peste 3 ani de zile vor vedea cine le este cu adevărat alături. Până atunci însă vor face tot ce le spune vocea interioară, ceea ce va conduce, odată cu Eclipsa de Soare din 15 Februarie, cel mai probabil la oficializarea relației și chiar la conceperea unui copil. La muncă au un randament bun, se simt plini de viață, ceea ce este de bun augur, acest elan vine și pentru că sunt cei mai buni în domeniu.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018:

Taur – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Gemeni – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Rac – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Leu – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Fecioară – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Scorpion – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Săgetător – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Capricorn – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Pești – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!