Dragostea plutește în aer: 3 zodii vor deveni părinți în anul 2018

12.IANUARIE.2018
Dragostea plutește în aer: 3 zodii vor deveni părinți în anul 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:static1.squarespace.com

Eclipsa 31 ianuarie 2018 - Iubire și împlinire, acești nativi vor avea un an plin de surprize. Eclipsele se resimt cu 3-4 săptămâni înainte și după

constituirea evenimentului astronomic.

DE INTERES: Horoscop European 2018 pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună de pe 31 ianuarie 2018 va schimba viața unor nativi: un nou membru al familiei își poate face apariția în decursul acestui an.

Berbec

Eclipsa din 31.01.2018 vine pentru acești nativi cu vești bune, în special pe plan sentimental. Cei singuri au șanse să întâlnească pe cineva nou în această perioadă, femeile Berbec care știu că au probleme ginecologice acum pot să rămână însărcinate. Iubirea plutește în aer pentru acești nativi, la fel și ispitele în cazul celor ce sunt deja într-o relație serioasă. Atenție cu aceste tentații, Jupiter este în Scorpion și abia așteaptă o astfel de ieșire necontrolată ca să o scoată la suprafață, fie printr-o problemă ginecologică, fie printr-un copil, fie mult mai simplu, prin întâlnirea cu cineva cunoscut în trafic.

Capitolul financiar are de suferit dacă nu se acționează cu prudență, acești nativi simt nevoia de a se distra, de a se da mari în cercul de prieteni referitor la ce pot ei să conceapă. În niciun caz nu se recomandă să vă încercați norocul, deoarece Marte pândește și el o astfel de ieșire și poate să aducă urmări grave pentru următoarele 6 luni de zile cel puțin. Cel mai indicat ar fi să vă axați atenția pe noi colaboratori, astfel încât să faceți o bună impresie pentru a câștiga o sumă mai mare de bani prin muncă proprie.

Loading...

Balanță

Se știe că iubirea schimbă tot: această Eclipsă poate să aducă o nouă relație, un copil acolo unde relația este deja întemeiată de ceva timp, acești nativi se simt apreciați, iubiți, încurajați. La rândul lor, Balanțele vor oferi dragostea celor ce le-au susținut în ultimii 7-8 ani de zile, își dau seama că nu sunt ușor de suportat și vor încerca să recompenseze pe cel drag prin cadouri, excursii, declarații de dragoste. Vor fi și Balanțe care vor trece prin momente dificile, deoarece cineva drag lor poate să sufere de pe urma unei boli grave, iar în urma acestor conștientizări, aduse de drama că sunt șanse să o piardă pe această persoană, vor începe să se bucure de tot ceea ce le este în preajmă. Se recomandă multă chibzuință în ceea ce privește regimul financiar.

Vărsător

Vedetele acestui eveniment se simt împlinite, caută cu orice mijloc să conceapă ceva de viitor, în special profesional. Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche, simt că iubesc cum nu au mai iubit vreodată, numai că le este frică să își lase viața în mâinile unei persoane. Cei doi malefici din casa a XII-a îi pun mereu în gardă, Vărsătorii simt că totul este prea frumos ca să fie adevărat, ceea ce așa și este, deoarece peste 3 ani de zile vor vedea cine le este cu adevărat alături. Până atunci însă vor face tot ce le spune vocea interioară, ceea ce va conduce, odată cu Eclipsa de Soare din 15 Februarie, cel mai probabil la oficializarea relației și chiar la conceperea unui copil. La muncă au un randament bun, se simt plini de viață, ceea ce este de bun augur, acest elan vine și pentru că sunt cei mai buni în domeniu.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018:

Taur – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Gemeni – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Rac – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Leu – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Fecioară – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Scorpion – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Săgetător – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Capricorn – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Pești – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018

loading...
9404
4.83
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2020 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații:
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.