Cupluri de zodii ce riscă să ajungă la divorț dacă nu iau măsuri!

28.NOIEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: unsplash.com
Separarea de persoana alături de care am jurat să fim împreună este o lecție drastică, dramatică, dar poate necesară pentru a învăța ceva important.

Modul în care erau aranjate astrele în momentul în care ne-am născut poate arăta care este cea mai mare traumă pe care o purtăm în suflet de-a lungul vieții. Aceasta poate arăta predispoziția la divorț. Trebuie să înțelegem că separarea de persoana alături de care am jurat să fim împreună este o lecție drastică, dramatică, dar poate necesară pentru a învăța ceva important, pentru a trece la un nivel superior de dezvoltare.

E posibil ca această situație grea să fie evitată, dacă ne descoperim trauma din timp și o tratăm. În baza Celor 4 Stâlpi ai Destinului, specialiștii în astrologia Bazi observă semnele care duc la divorț. Stâlpii Destinului se calculează în funcție de data și ora nașterii, determinând gradul de compatibilitate dintre parteneri, dacă există incompatibilitate și astfel, cauzele ce pot duce la divorț. Aceste aspecte astrale nefavorabile se găsesc în casa căsătoriei și a relațiilor.

Loading...

Iată în continuare un exemplu de tabel rezultat după calculul Stâlpilor Destinului din coloanele destinului, casa căsătoriei fiind a doua coloană de la stânga la dreapta. Ea este influențată de zodia din stâlpul Zilei. Astfel, în tabelul de mai jos este zodia Bivol.
stapanul zilei divort

În acest caz, karma divorțului este determinată de Ciocnire, aspect major ce poate aduce conflicte mari între două zodii care se opun pe harta zodiacală. Vorbim despre următoarele cupluri de zodii:

Șobolan – Cal: divorțul poate fi cauzat de schimbările survenite în comportamentele celor doi, deoarece se simt agresați emoțional.

Bivol – Capră: unul dintre parteneri crede despre celălalt că este perfect. Asta până începe să se simtă singur, abandonat și chiar trădat și ajunge să facă o criză sentimentală.

Tigru – Maimuță: ambii nu sunt tocmai fideli, dar divorțul poate apărea deoarece pot ajunge să se îndrăgostească de amanții lor și să renunțe la relația oficială.

Iepure – Cocoș: deciziile bruște pot duce la conflicte interminabile și în cele din urmă la ruptură.

Dragon – Câine: gelozia dusă la extrem și faptul că unul dintre cei doi joacă rolul de victimă, iar celălalt de tiran sunt elementele ce pot duce la despărțire.

Șarpe – Mistreț: suferința îndelungată și regretele pot pune punct unei frumoase povești.

Situațiile sunt multiple, traumele pot fi diverse, la fel și cauzele ce duc la divorț. Este important să descoperim cât mai repede care sunt aspectele negative care ne influențează viața și alegerile, pentru a încerca să le înțelegem și poate să le rezolvăm. Pe de altă parte, chiar dacă în primă fază nu pare a fi adevărat, uneori divorțul ne poate ajuta să încheiem un capitol trist și să ne pregătim pentru un altul fericit, dacă am reușit să învățăm lecția pe care Universul ne-o dă.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  6
VOTURI
6623
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop erotic Scorpion. Femeia Scorpion în pat și barbatul Scorpion în pat, plăceri
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Horoscop sexual VARSATOR femeia VArsator în pat și barbatul Varsator în pat
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Horoscop 2019 BERBEC SĂNĂTATE și vitalitate
Horoscop BERBEC SĂNĂTATE 2019: Sănătatea nativilor Berbec în 2019 este pusă sub semnul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.