Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Cupluri de zodii ce riscă să ajungă la divorț dacă nu iau măsuri!

Cupluri de zodii ce riscă să ajungă la divorț dacă nu iau măsuri!

Separarea de persoana alături de care am jurat să fim împreună este o lecție drastică, dramatică, dar poate necesară pentru a învăța ceva important.

Modul în care erau aranjate astrele în momentul în care ne-am născut poate arăta care este cea mai mare traumă pe care o purtăm în suflet de-a lungul vieții. Aceasta poate arăta predispoziția la divorț. Trebuie să înțelegem că separarea de persoana alături de care am jurat să fim împreună este o lecție drastică, dramatică, dar poate necesară pentru a învăța ceva important, pentru a trece la un nivel superior de dezvoltare.

E posibil ca această situație grea să fie evitată, dacă ne descoperim trauma din timp și o tratăm. În baza Celor 4 Stâlpi ai Destinului, specialiștii în astrologia Bazi observă semnele care duc la divorț. Stâlpii Destinului se calculează în funcție de data și ora nașterii, determinând gradul de compatibilitate dintre parteneri, dacă există incompatibilitate și astfel, cauzele ce pot duce la divorț. Aceste aspecte astrale nefavorabile se găsesc în casa căsătoriei și a relațiilor.

Best seller

Iată în continuare un exemplu de tabel rezultat după calculul Stâlpilor Destinului din coloanele destinului, casa căsătoriei fiind a doua coloană de la stânga la dreapta. Ea este influențată de zodia din stâlpul Zilei. Astfel, în tabelul de mai jos este zodia Bivol.
stapanul zilei divort

În acest caz, karma divorțului este determinată de Ciocnire, aspect major ce poate aduce conflicte mari între două zodii care se opun pe harta zodiacală. Vorbim despre următoarele cupluri de zodii:

Șobolan – Cal: divorțul poate fi cauzat de schimbările survenite în comportamentele celor doi, deoarece se simt agresați emoțional.

Îți recomandăm

Bivol – Capră: unul dintre parteneri crede despre celălalt că este perfect. Asta până începe să se simtă singur, abandonat și chiar trădat și ajunge să facă o criză sentimentală.

Tigru – Maimuță: ambii nu sunt tocmai fideli, dar divorțul poate apărea deoarece pot ajunge să se îndrăgostească de amanții lor și să renunțe la relația oficială.

Iepure – Cocoș: deciziile bruște pot duce la conflicte interminabile și în cele din urmă la ruptură.

Dragon – Câine: gelozia dusă la extrem și faptul că unul dintre cei doi joacă rolul de victimă, iar celălalt de tiran sunt elementele ce pot duce la despărțire.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Șarpe – Mistreț: suferința îndelungată și regretele pot pune punct unei frumoase povești.

Situațiile sunt multiple, traumele pot fi diverse, la fel și cauzele ce duc la divorț. Este important să descoperim cât mai repede care sunt aspectele negative care ne influențează viața și alegerile, pentru a încerca să le înțelegem și poate să le rezolvăm. Pe de altă parte, chiar dacă în primă fază nu pare a fi adevărat, uneori divorțul ne poate ajuta să încheiem un capitol trist și să ne pregătim pentru un altul fericit, dacă am reușit să învățăm lecția pe care Universul ne-o dă.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online