Transport gratuit peste 170 lei

Cupluri de zodii ce riscă să ajungă la divorț dacă nu iau măsuri!

Cupluri de zodii ce riscă să ajungă la divorț dacă nu iau măsuri!

Separarea de persoana alături de care am jurat să fim împreună este o lecție drastică, dramatică, dar poate necesară pentru a învăța ceva important.

Modul în care erau aranjate astrele în momentul în care ne-am născut poate arăta care este cea mai mare traumă pe care o purtăm în suflet de-a lungul vieții. Aceasta poate arăta predispoziția la divorț. Trebuie să înțelegem că separarea de persoana alături de care am jurat să fim împreună este o lecție drastică, dramatică, dar poate necesară pentru a învăța ceva important, pentru a trece la un nivel superior de dezvoltare.

E posibil ca această situație grea să fie evitată, dacă ne descoperim trauma din timp și o tratăm. În baza Celor 4 Stâlpi ai Destinului, specialiștii în astrologia Bazi observă semnele care duc la divorț. Stâlpii Destinului se calculează în funcție de data și ora nașterii, determinând gradul de compatibilitate dintre parteneri, dacă există incompatibilitate și astfel, cauzele ce pot duce la divorț. Aceste aspecte astrale nefavorabile se găsesc în casa căsătoriei și a relațiilor.

Iată în continuare un exemplu de tabel rezultat după calculul Stâlpilor Destinului din coloanele destinului, casa căsătoriei fiind a doua coloană de la stânga la dreapta. Ea este influențată de zodia din stâlpul Zilei. Astfel, în tabelul de mai jos este zodia Bivol.
stapanul zilei divort

Viziteaza magazinul online