Cele mai norocoase semne zodiacale chinezești în Anul Mistrețului de Pământ

06.FEBRUARIE.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Anul Mistrețului aduce energii extraordinare pentru 5 zodii. Descoperă care sunt cele mai favorizate semnele zodiacale din 2019 și ce le face atât de puternice!

Nativii Bivol sunt lideri naturali, cu o mare influență asupra celor din jur. În Anul Mistrețului, nativii acestui semn au tendința de a promova exclusivismul național, sunt foarte vocali din punct de vedere politic, dar au și dificultăți în acceptarea faptului că lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum își doresc ei. Nativii din zodia Tigru sunt extrem de pasionali și de încredere.

În 2019, nativii Tigru sunt impresionanți, emoționali și pasionali în dragoste. Vor avea tendința de a se lăsa purtați de val și de a fi încăpățânați în ceea ce consideră că sunt buni, astfel găsind soluții la orice problemă de care se lovesc.

Loading...

Nativii Dragon sunt persoane curajoase, hotărâte și au norocul de a fi înconjurați exact de ceea ce au nevoie. În 2019, se întrevede o schimbare importantă a locului de muncă. Ar putea fi un an excelent pentru un nou capitol din viața profesională.

Nativii Șarpe au o capacitate aparte de a înțelege și de a judeca faptele, sunt fermecători, visători și capabili de devotament, iar intuiția lor nu greșește aproape niciodată. În 2019, acești nativi își pot găsi împlinirea profesională ca profesori, filosofi, scriitori sau psihiatri. Este anul dezvoltării lor profesionale.

Nativii Cal sunt foarte activi și muncitori, iubesc libertatea, sunt inteligenți și amabili, dar trebuie să evite căderea în capcana ipocriziei și tendința preocupării exagerate asupra propriei persoane. În 2019 ar putea încerca să ocupe funcții înalte. Îndrăzniți să visați, să vă faceți planuri mărețe, pentru că astrele sunt de partea voastră!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  10
VOTURI
5107
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.