Transport gratuit peste 170 lei

Cele mai norocoase semne zodiacale chinezești în Anul Mistrețului de Pământ

Cele mai norocoase semne zodiacale chinezești în Anul Mistrețului de Pământ

Anul Mistrețului aduce energii extraordinare pentru 5 zodii. Descoperă care sunt cele mai favorizate semnele zodiacale din 2019 și ce le face atât de puternice!

Nativii Bivol sunt lideri naturali, cu o mare influență asupra celor din jur. În Anul Mistrețului, nativii acestui semn au tendința de a promova exclusivismul național, sunt foarte vocali din punct de vedere politic, dar au și dificultăți în acceptarea faptului că lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum își doresc ei. Nativii din zodia Tigru sunt extrem de pasionali și de încredere.

În 2019, nativii Tigru sunt impresionanți, emoționali și pasionali în dragoste. Vor avea tendința de a se lăsa purtați de val și de a fi încăpățânați în ceea ce consideră că sunt buni, astfel găsind soluții la orice problemă de care se lovesc.

Nativii Dragon sunt persoane curajoase, hotărâte și au norocul de a fi înconjurați exact de ceea ce au nevoie. În 2019, se întrevede o schimbare importantă a locului de muncă. Ar putea fi un an excelent pentru un nou capitol din viața profesională.

Viziteaza magazinul online