Astrologie în bucătărie: Top 4 cele mai gurmande zodii europene

18.IANUARIE.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Știi prietenii aceia care simt nevoia să guste din farfuria ta, deși au același fel de mâncare în față? Sau cei care încearcă tot felul de rețete și

sunt extrem de pofticioși? Ei bine, despre ei vom vorbi astăzi, despre cei cărora poftele culinare le sunt dictate de astre. Descoperă care este topul pofticioșilor din horoscopul european. Taurul conduce detașat în acest top! Cu mare greutate rezistă ispitelor culinare și, de altfel, pasiunea este atât de mare încât începe să studieze și să experimenteze bucutăriile diverselor culturi.

Iubește mâncarea bună, de calitate, dar are o mare problemă când vine vorba de cantitate, pentru că nu prea știe să se limiteze și mânâncă mult mai mult decât are nevoie.

Loading...

Următorul în clasament este Leul, pe care îl putem ademeni oricând cu mâncăruri sofisticate, rafinate. În schimb, pentru cele simple și comune – ciocolată (acele tipuri care se găsesc în orice magazin), chipsuri, cartofi prăjiți – nu simte niciun fel de poftă. Pur și simplu adoră restaurantele de lux. Pune accentul pe aspect, dar și pe modul de servire, iar slăbiciunea numărul 1 este orice preparat pe bază de carne.

Berbecul mănâncă deseori pentru a se calma, pentru a-și potoli tumultul interior. Nu îl interesează cât zahăr, grăsime sau sare conține ceea ce consumă. Îi place cam orice este „interzis” sau dăunător siluetei (mai ales că nu prea au timp să se depună kilogramele în plus, la cât este de agitat): deserturi, mese târzii în noapte, fast food-ul etc.

În finalul acestui top regăsim nativii Pești. Mâncarea bună îi înveselește imediat, chiar dacă trec prin momente grele, mai ales dacă este consumată într-un restaurant intim, romantic și cu specific maritim. Dragostea trece prin stomac pentru Pești, așa că pot fi ușor cuceriți cu întâlnirile în locuri potrivite.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
2380
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Remedii feng shui 2019 pentru zodia SOBOLAN
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie
Horoscop Erotic Berbec, femeia Berbec în pat și ce vrea barbatul BERBEC în pat
Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.