Transport gratuit peste 170 lei

Astrologie în bucătărie: Top 4 cele mai gurmande zodii europene

Astrologie în bucătărie: Top 4 cele mai gurmande zodii europene

Știi prietenii aceia care simt nevoia să guste din farfuria ta, deși au același fel de mâncare în față? Sau cei care încearcă tot felul de rețete și

sunt extrem de pofticioși? Ei bine, despre ei vom vorbi astăzi, despre cei cărora poftele culinare le sunt dictate de astre. Descoperă care este topul pofticioșilor din horoscopul european. Taurul conduce detașat în acest top! Cu mare greutate rezistă ispitelor culinare și, de altfel, pasiunea este atât de mare încât începe să studieze și să experimenteze bucutăriile diverselor culturi.

Iubește mâncarea bună, de calitate, dar are o mare problemă când vine vorba de cantitate, pentru că nu prea știe să se limiteze și mânâncă mult mai mult decât are nevoie.

Următorul în clasament este Leul, pe care îl putem ademeni oricând cu mâncăruri sofisticate, rafinate. În schimb, pentru cele simple și comune – ciocolată (acele tipuri care se găsesc în orice magazin), chipsuri, cartofi prăjiți – nu simte niciun fel de poftă. Pur și simplu adoră restaurantele de lux. Pune accentul pe aspect, dar și pe modul de servire, iar slăbiciunea numărul 1 este orice preparat pe bază de carne.

Viziteaza magazinul online