Transport gratuit peste 199 lei

Astrologie în bucătărie: Top 4 cele mai gurmande zodii europene

Astrologie în bucătărie: Top 4 cele mai gurmande zodii europene

Știi prietenii aceia care simt nevoia să guste din farfuria ta, deși au același fel de mâncare în față? Sau cei care încearcă tot felul de rețete și

sunt extrem de pofticioși? Ei bine, despre ei vom vorbi astăzi, despre cei cărora poftele culinare le sunt dictate de astre. Descoperă care este topul pofticioșilor din horoscopul european. Taurul conduce detașat în acest top! Cu mare greutate rezistă ispitelor culinare și, de altfel, pasiunea este atât de mare încât începe să studieze și să experimenteze bucutăriile diverselor culturi.

Iubește mâncarea bună, de calitate, dar are o mare problemă când vine vorba de cantitate, pentru că nu prea știe să se limiteze și mânâncă mult mai mult decât are nevoie.

Următorul în clasament este Leul, pe care îl putem ademeni oricând cu mâncăruri sofisticate, rafinate. În schimb, pentru cele simple și comune – ciocolată (acele tipuri care se găsesc în orice magazin), chipsuri, cartofi prăjiți – nu simte niciun fel de poftă. Pur și simplu adoră restaurantele de lux. Pune accentul pe aspect, dar și pe modul de servire, iar slăbiciunea numărul 1 este orice preparat pe bază de carne.

Berbecul mănâncă deseori pentru a se calma, pentru a-și potoli tumultul interior. Nu îl interesează cât zahăr, grăsime sau sare conține ceea ce consumă. Îi place cam orice este „interzis” sau dăunător siluetei (mai ales că nu prea au timp să se depună kilogramele în plus, la cât este de agitat): deserturi, mese târzii în noapte, fast food-ul etc.

În finalul acestui top regăsim nativii Pești. Mâncarea bună îi înveselește imediat, chiar dacă trec prin momente grele, mai ales dacă este consumată într-un restaurant intim, romantic și cu specific maritim. Dragostea trece prin stomac pentru Pești, așa că pot fi ușor cuceriți cu întâlnirile în locuri potrivite.

Viziteaza magazinul online