Transformă-ți locuința dacă vrei să îți schimbi viața în bine!

Transformă-ți locuința dacă vrei să îți schimbi viața în bine!
Casa în care locuim spune multe despre viața noastră și totodată ne-o influențează. Descoperă cum îți poate transmite doza de optimism de care ai nevoie! Primul pas spre

starea de bine este să îți trasformi locuința! Se spune că atunci când o femeie își schimbă culoarea părului sau tunsoarea este pregătită să facă o mare schimbare în viața lor.

Ce să mai zicem când își schimbă modul în care arată locuința sa. Conform principiilor Feng Shui, casa în care locuim ne influențează energia. În plus, și psihologii sunt de părere că locuința ne influențează viața.

De exemplu, o casă ordonată ne ajută să ne punem ordine și în gânduri. Iată 5 transformări pe care ai putea să le faci.

1. Ai grijă de ceea ce nu îți mai folosește. Fie că alegi să depozitezi, fie că arunci sau donezi, important este să lași în urmă orice nu îți mai este de folos în prezent. Dacă nu vrei să renunți la ceva, recondiționează-l!

2. Creează cât mai mult spațiu, pentru ca energia să poată circula. În plus, astfel vei avea nevoie de mai puțin timp alocat curățeniei. În plus, caută metode ajutătoare – cum ar fi mașina de spălat vase.

3. Decorează-ți casa cu fotografii, flori și obiecte ce-ți evidențiază pasiunile.

4. Nu ezita să faci singură unele decorațiuni, dacă asta îți este pasiunea. Sunt nenumărate tutoriale pe internet care arată pas cu pas cum să faci diverse obiecte.

5. Schimbă aerul din locuință renunțând la vechile cuverturi, covoare sau ghivece. Vei simți că te-ai mutat în altă casă.

6. Ai grijă ca locuința să îți fie luminată. Oriunde nu ajunge lumina naturală, instalează obiecte de luminat.

Maestrul ZODIACOOL vă sfătuiește să vă transformați casa în locul la care ați visat dintotdeauna!

972
0
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.