Feng Shui în dormitor – alege corect culoarea lenjeriei de pat!

18.IULIE.2019
Feng Shui în dormitor – alege corect culoarea lenjeriei de pat!

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Energia pozitivă din dormitor se răsfrânge asupra succesului pe care îl avem în viață. Știi să îți transformi camera într-o sursă de relaxare, energie și prosperitate?

Totul este important când vine vorba de armonie – de la modul în care sunt așezate obiectele mari de mobilier, până la cele decorative sau culorile folosite. Astăzi vom descoperi care sunt sfaturile Feng Shui în alegerea nuanței lenjeriei de pat.

1. Nuanțele elementului Foc (măresc pasiunea)

Obiectele reprezentative în dormitor pentru elementul Foc sunt lumânările, indiferent de culoarea lor. Însă acestea pot fi ajutate cu o lenjerie de pat în nuanțele Focului – roșu, galben închis, portocaliu, dar și roz (în diverse tonuri, de la cel mai deschis, la cel mai închis) sau mov.

Loading...

Cu toate acestea, este de preferat să folosim aceste culori doar în accente, astfel încât să nu domine dormitorul, pentru că ar putea afecta odihna.

2. Nuanțele elementului Pământ (stimulează stabilitatea)

Deseori, acest element este reprezentat în dormitor prin ghivecele cu flori, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim aici. Putem alege lenjerie de pat în nuanțe de maro, galben, crem, bej, alb sau cărămiziu.

3. Nuanțele elementului Metal (atrag recunoașterea)

Poți opta pentru decorațiuni metalice – sculpturi ori monede, dar și pentru lenjerii de pat argintii, aurii ori în nuanțe de bronz, cupru sau alb.

4. Nuanțele elementului Apă (înmulțesc oportunitățile)

Acest element este printre cele mai importante dacă ne gândim că mare parte din corpul uman este apă sau că planeta noastră este acoperită predominant de apă. În dormitor, poate fi reprezentat prin acvarii sau mici fântâni sau  prin așternuturi în nuanțe de bleu, albastru sau negru.

5. Nuanțele elementului Lemn (mențin sănătatea)

Este printre elementele cel mai bine reprezentate în dormitor, prin piesele de mobilier, podea etc. De asemenea, sunt binevenite tulpinile de bambus, dar și cearșafurile verzi sau maron închis.

Maestrul ZODIACOOL vă îndeamnă să puneți lenjeria de pat în culoarea energiei pe care doriți să o atrageți în viața voastră.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste
Horoscop Rac 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2020!
Previziuni pentru anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: Steaua Sabia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.