Reguli Feng shui - Cum sa eviti cele mai mari 3 greseli feng shui in dormitor

Reguli Feng shui - Cum sa eviti cele mai mari 3 greseli feng shui in dormitor
Puține persoane știu cât de important pentru viața de zi cu zi este modul de amenajare a dormitorului. Evită aceste 3 greșeli și vei vedea că viața ta se va schimba!

Potrivit principiilor Feng Shui dormitorul este pe de o parte camera iubirii, iar pe de altă parte este camera în care ne reîncărcăm bateriile pentru o nouă zi. Pentru a ne putea odihni corespunzător și pentru a atrage energia pozitivă, armonia și prosperitatea, trebuie să fim atenți să evităm aceste 3 greșeli, pe care maeștrii Feng Shui le consideră a fi cele mai mari!

1. Dormitorul nu este și birou, sală de exerciții sau altele asemenea

Evitați să lucrați în dormitor sau să aveți hârtii, note ori facturi neplătite împreștiate prin cameră. Indicat ar fi ca laptopul sau calculatorul să nu fie ținute în dormitor, cu atât mai mult dacă sunt stricate. În aceeași ordine de idei și echipamentele sportive sunt contraindicate, pentru că încarcă încăperea inutil și îi dau o altă conotație decât cameră pentru iubire, relaxare și odihnă.

2. Evită să ai televizorul în dormitor

Energia emanată de televizor, radio, calculator, tabletă este nocivă pentru Feng Shui-ul camerei. În plus, televizorul poate fi o sursă de stres inutilă. Gândește-te că te uiți la știri înainte de somn și că dimineața imediat ce te trezești, deschizi din nou la știri.

Renunță la acest obicei și în mai puțin de o săptămână, vei vedea că ești mult mai optimistă și mai veselă decât erai când adormeai și te trezeai ascultând știrile.

3. Colajele cu fotografiile familiei nu sunt pentru dormitor

Ți-ai decorat dormitorul cu o mare colecție de fotografii ale tuturor prietenilor și ale membrilor familiei din mai multe generații? Mai bine mută-le în living! La urma urmei, ai nevoie de intimitate în dormitorul tău.

Maestrul ZODIACOOL vă îndeamnă să începeți cu aceste 3 mici schimbări în dormitor, pentru a atrage armonia și fericirea în viața voastră!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.