#reclama0#

5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în MAI 2018

#reclama10#
01.MAI.2018
5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în MAI 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:vix.com

Stelele zburătoare lunare pot aduce energii nefaste pentru anumite zodii chinezești, dar în acelați timp poate aduce și remedii de protecție. Din 5 Mai 2018,
#reclama1#

numărul guvernant al LoShu are energia bolilor, a stelei 2. Lunar, fiecare semn zodiacal chinezesc este tranzitat de energii negative sau pozitive. Începând cu 5 mai, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii care blochează energia negativă. Energia bolilor (steaua 2) scade rezistența la boli, vitalitatea, norocul financiar.

Îi afectează pe nativii din toate zodiile. Posibil ca în această lună să se înregistreze o scădere a veniturilor, lipsă de productivitate. Remedii feng shui pentru centrul locuințelor sau a camerelor: Wu Lou cu 8 nemuritori, pagoda celor 5 elemente, copăcel cu ochiul lui Horus, Buddha vesel auriu.

#reclama7#

Energia certurilor (steaua 3) predispune la agresivitate, infidelitate, emoții negative. Îi afectează pe nativii din zodiile Câine și Mistreț și pe tații familiilor. Remedii feng shui pentru sectorul de Nord-Vest: amuleta cu nod mistic chinezesc, copăcel cu cristale din ametist.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul în dragoste, atrage probleme cu banii. Îi afectează pe nativii din zodia Bivol și Tigru și pe fiii mici ai familiilor. Deoarece în această lună se combină două energii nefaste în sectorul de Nord-Est, respectiv energia dezastrelor cu cea a certurilor, se recomandă să nu se folosească dormitorul situat în această zonă din casă, pentru a nu dormi într-o cameră cu energie negativă în exces.
Remedii pentru sectorul de Nord-Est: pagoda celor 5 elemente, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, clopoței de vânt cu mâna lui Fatima.

#reclama3#

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, atrage infidelitate, gelozie. Îi afectează pe nativii din zodia Șobolan și pe fiii mijlocii ai familiilor. Posibil ca în această lună să asistăm la trădări care duc la scăderea reputației din partea unor bărbați de vârstă medie. Remedii pentru sectorul de Nord: amuletă cu rațe mandarin din cuarț roz, copăcel cu cristale din cuarț roz, amuleta cu picătură de apă.

Energia multiplicării (steaua 9) face o combinație nefastă cu steaua 7 anuală din sectorul de Est, care îi afectează pe nativii din zodia Iepure și pe fiii mari ai familiilor. Pentru aceștia apare risc crescut la accidente, pierderi, furturi.
Remedii feng shui pentru sectorul de Est: Amuleta cu picătură de apă, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, copăcel cu ochiul lui Horus, Buddha vesel auriu

#reclama11#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.