5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în MAI 2018

01.MAI.2018
5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în MAI 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:vix.com

Stelele zburătoare lunare pot aduce energii nefaste pentru anumite zodii chinezești, dar în acelați timp poate aduce și remedii de protecție. Din 5 Mai 2018,

numărul guvernant al LoShu are energia bolilor, a stelei 2. Lunar, fiecare semn zodiacal chinezesc este tranzitat de energii negative sau pozitive. Începând cu 5 mai, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii care blochează energia negativă. Energia bolilor (steaua 2) scade rezistența la boli, vitalitatea, norocul financiar.

Îi afectează pe nativii din toate zodiile. Posibil ca în această lună să se înregistreze o scădere a veniturilor, lipsă de productivitate. Remedii feng shui pentru centrul locuințelor sau a camerelor: Wu Lou cu 8 nemuritori, pagoda celor 5 elemente, copăcel cu ochiul lui Horus, Buddha vesel auriu.

Loading...

Energia certurilor (steaua 3) predispune la agresivitate, infidelitate, emoții negative. Îi afectează pe nativii din zodiile Câine și Mistreț și pe tații familiilor. Remedii feng shui pentru sectorul de Nord-Vest: amuleta cu nod mistic chinezesc, copăcel cu cristale din ametist.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul în dragoste, atrage probleme cu banii. Îi afectează pe nativii din zodia Bivol și Tigru și pe fiii mici ai familiilor. Deoarece în această lună se combină două energii nefaste în sectorul de Nord-Est, respectiv energia dezastrelor cu cea a certurilor, se recomandă să nu se folosească dormitorul situat în această zonă din casă, pentru a nu dormi într-o cameră cu energie negativă în exces.
Remedii pentru sectorul de Nord-Est: pagoda celor 5 elemente, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, clopoței de vânt cu mâna lui Fatima.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, atrage infidelitate, gelozie. Îi afectează pe nativii din zodia Șobolan și pe fiii mijlocii ai familiilor. Posibil ca în această lună să asistăm la trădări care duc la scăderea reputației din partea unor bărbați de vârstă medie. Remedii pentru sectorul de Nord: amuletă cu rațe mandarin din cuarț roz, copăcel cu cristale din cuarț roz, amuleta cu picătură de apă.

Energia multiplicării (steaua 9) face o combinație nefastă cu steaua 7 anuală din sectorul de Est, care îi afectează pe nativii din zodia Iepure și pe fiii mari ai familiilor. Pentru aceștia apare risc crescut la accidente, pierderi, furturi.
Remedii feng shui pentru sectorul de Est: Amuleta cu picătură de apă, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, copăcel cu ochiul lui Horus, Buddha vesel auriu

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât
Previziuni 2020 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: în anul 2020
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.