5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în APRILIE 2018

5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în APRILIE 2018

Unele stele zburătoare pot aduce adevărate energii negative nativilor din zodiacul chinezesc. Fiecare zodie este traversată lunar de energie pozitivă sau de

energie negativă. Din 5 Aprilie numărului care este guvernat de pătratul LoShu îi corespunde energia stelei 3, a certurilor. Începând cu 5 aprilie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii: Energia bolilor scade rezistența la boli, vitalitatea, norocul financiar. Îi afectează pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe și pe fiica mare a familiilor.

Posibil ca în această lună să se înregistreze o scădere a veniturilor, lipsă de productivitate. Remedii feng shui pentru sectorul de Sud-Est: pagoda celor 5 elemente, copăcel cu cristale de aventurin, copăcel cu ochiul lui Horus.

Energia certurilor (steaua 3) predispune la agresivitate, infidelitate, emoții negative. Îi afectează pe nativii din toate zodiile. Remedii feng shui pentru sectorul de centru: amuleta cu nod mistic chinezesc, copăcel cu cristale din ametist.

4207
4.82
SHARE

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul în dragoste, atrage probleme cu sarcina. Îi afectează pe nativii din zodia Cocoș și pe fiicele mici ale familiilor. Deoarece în această lună se combină două energii nefaste, a dezastrelor și a bolilor, se recomandă să nu se folosească dormitorul situat în Vest, pentru a nu dormi într-o cameră cu energie negativă.
Remedii pentru sectorul de Vest: pagoda celor 5 elemente, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, clopoței de vânt cu mâna lui Fatima.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, atrage infidelitate, gelozie. Îi afectează pe nativii din zodia Cal și pe fiicele mijlocii ale familiilor. Posibil ca în această lună să asistăm la trădări care duc la scăderea reputației.
Remedii pentru sectorul de Sud: amuletă cu rațe mandarin din cuarț roz, simbolul dublei fericiri, copăcel cu cristale din cuarț roz, amuleta cu picătură de apă.

Energia multiplicării(steaua 9) face o combinație nefastă cu steaua 6 anuală din sectorul de Sud-Vest, numită „foc la poarta raiului”. Îi afectează pe nativii din zodiile Capră și Maimuță și pe mamele familiilor. Posibil ca femeile care conduc o afacere să sufere ușoare depresii, să se confrunte cu perioade de incertitudine.
Remedii feng shui pentru sectorul de Sud-Vest: Amuleta cu picătură de apă, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, copăcel cu ochiul lui Horus, breloc cu steagul victoriei, Buddha vesel auriu.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!