5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în APRILIE 2018

02.APRILIE.2018
5 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în APRILIE 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:fsmegamall.com

Unele stele zburătoare pot aduce adevărate energii negative nativilor din zodiacul chinezesc. Fiecare zodie este traversată lunar de energie pozitivă sau de

energie negativă. Din 5 Aprilie numărului care este guvernat de pătratul LoShu îi corespunde energia stelei 3, a certurilor. Începând cu 5 aprilie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii: Energia bolilor scade rezistența la boli, vitalitatea, norocul financiar. Îi afectează pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe și pe fiica mare a familiilor.

Posibil ca în această lună să se înregistreze o scădere a veniturilor, lipsă de productivitate. Remedii feng shui pentru sectorul de Sud-Est: pagoda celor 5 elemente, copăcel cu cristale de aventurin, copăcel cu ochiul lui Horus.

Loading...

Energia certurilor (steaua 3) predispune la agresivitate, infidelitate, emoții negative. Îi afectează pe nativii din toate zodiile. Remedii feng shui pentru sectorul de centru: amuleta cu nod mistic chinezesc, copăcel cu cristale din ametist.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează norocul în dragoste, atrage probleme cu sarcina. Îi afectează pe nativii din zodia Cocoș și pe fiicele mici ale familiilor. Deoarece în această lună se combină două energii nefaste, a dezastrelor și a bolilor, se recomandă să nu se folosească dormitorul situat în Vest, pentru a nu dormi într-o cameră cu energie negativă.
Remedii pentru sectorul de Vest: pagoda celor 5 elemente, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, clopoței de vânt cu mâna lui Fatima.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, atrage infidelitate, gelozie. Îi afectează pe nativii din zodia Cal și pe fiicele mijlocii ale familiilor. Posibil ca în această lună să asistăm la trădări care duc la scăderea reputației.
Remedii pentru sectorul de Sud: amuletă cu rațe mandarin din cuarț roz, simbolul dublei fericiri, copăcel cu cristale din cuarț roz, amuleta cu picătură de apă.

Energia multiplicării(steaua 9) face o combinație nefastă cu steaua 6 anuală din sectorul de Sud-Vest, numită „foc la poarta raiului”. Îi afectează pe nativii din zodiile Capră și Maimuță și pe mamele familiilor. Posibil ca femeile care conduc o afacere să sufere ușoare depresii, să se confrunte cu perioade de incertitudine.
Remedii feng shui pentru sectorul de Sud-Vest: Amuleta cu picătură de apă, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, copăcel cu ochiul lui Horus, breloc cu steagul victoriei, Buddha vesel auriu.

loading...
3955
4.82
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă
Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur. S-ar putea ca
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: 2020 este un an în care va

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.