#reclama0#

4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în MAI 2018

#reclama10#
02.MAI.2018
4 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în MAI 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:ml.asiangraph.com

Stelele zburătoare aduc energie pozitivă, ce predispune la noroc în dragoste și bani în Mai 2018. Începând cu 5 mai 2018, numărul guvernant al pătratului
#reclama1#

Lo Shu are energia bolilor, a stelei 2. Fiecare zodie chinezească are o casă pe cercul zodiacal, care este tranzitată de energii pozitive ori nefavorabile nativului. Începând cu 5 mai 2018, există 4 energii care aduc câștiguri unor zodii: Energia victoriilor (steaua 1) sporește șansele de reușită pentru nativii din zodiile Dragon și Șarpe și pentru fiicele mari ale unei familii.

Posibil ca partea financiară să cunoască îmbunătățiri, investițiile noi să dea rezultate bune.
Remedii feng shui pentru sectorul de Sud-Est: Copăcel din aventurin, Amuleta cu picătură de apă, Copăcel cu ochiul lui Horus, Breloc cu Bannerul victoriei, Calul victoriei, Elefant auriu, Pisica norocoasă Maneki.

#reclama7#

Energia dragostei (steaua 4) amplifică romantismul, afectivitatea, atrage o bună reputație, faimă. Îi favorizează pe nativii din zodia Cocoș și pe fiicele mici ale familiilor. Aceștia vor avea mai multe șanse de căsătorie sau de a lega o relație de dragoste pe termen lung. Remedii feng shui pentru sectorul de Vest: Simbolul dubla fericire, Perechea de rațe mandarin, Lotusul cu silaba Hum, Copăcel cu cristale din ametist, 4 Pietre ale dorințelor.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Energia norocului divin (steaua 6) amplifică generozitatea, atrage binefăcători. Îi avantajează pe nativii din zodia Cal și pe fiicele mijlocii ale familiilor. Se vor ivi noi șanse de colaborări cu oameni cu statut social înalt, socializarea este încurajată de astre. Remedii feng shui pentru sectorul de Sud: Buddha vesel auriu, Clopoței de vânt cu mâna Fatimei, Amuletă cu 3 monede chinezești, Copăcel cu cristale de ametist.

#reclama3#

Energia bogăției (steaua 8) aduce noroc, promovare, succes în carieră. Îi avantajează pe nativii din zodiile Capră și Maimuță. Remedii feng shui pentru sectorul de Sud-Vest: Vasul Prosperității, 8 Pietre ale dorințelor, Copăcel cu cristale din aventurin, Amuletă cu 3 monede chinezești, Buddha vesel auriu, Broasca banilor, Set cu mandarină și pară.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.