Ai Inelul lui Saturn în palmă? Iată de ce unele persoane se căsătoresc greu și au dorința de singurătate

27.IUNIE.2019
Ai Inelul lui Saturn în palmă? Iată de ce unele persoane se căsătoresc greu și au dorința de singurătate

Categorie: Chiromanție. Linii palmă Autor: Claudia Ursache ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Analizează-ți palma pasivă. Situat pe Muntele lui Saturn, Inelul lui Saturn este un semicerc care înconjoară baza degetului mijlociu.

De obicei, persoanele care au acest inel nu știu cum să se bucure de viață, sunt pornite împotriva unor persoane, triste sau abătute în majoritatea timpului și predispuse la sinucidere.

Inelul lui Saturn

Profilul persoanelor cu Inelul lui Saturn: Inelul lui Saturn în palmă este de rău augur, deoarece reprezintă presiuni, dificultăți, obstacole, frustrări, nemulțumiri.

Persoanele cu Inelul lui Saturn vor fi condiționate de un anumit mediu pentru a-și face cunoscute abilitățile.

Deși inteligenți, sunt totodată și singuratici, duri, egoiști, limitați în gândire și cu idei preconcepute, fără chef de viață.

Loading...

inelul lui saturn in palma

Sunt persoane liniștite, adesea pierdute în meditație și fantezie, fără dorința de a cunoaște sau descoperi lucruri ori de a-și cunoaște cu adevărat sufletul.

În general, cuvintele nu se potrivesc cu faptele, vorbesc mult și fac puțin, de unde și lipsa țelurilor în viață. Nu le place să interacționeze cu restul lumii, astfel că nu pot fi ajutați, au o viață complicată și tendințe spre suicid.

Din punct de vedere al sănătății, sunt predispuși unui temperament vulcanic, mastopatie, hepatopatie și neuropatie. Pot suferi de ametropie, miopie și alte boli oculare.

Analiza Inelului lui Saturn

Un inel clar și profund (A) indică faptul că sunt inteligenți, liniștiti și nu doresc să își exprime opiniile în legătură cu orice. În ciuda aspirațiilor înalte, le lipsește ambiția și de multe ori dau greș pentru a-și atinge țelul sau nu țin cont de sfatul prietenilor (puțini la număr), au relații distante cu rudele, repetă greșelile și cad în păcat. De regulă, acest inel este întâlnit în palma criminalilor sau sinucigaşilor.

Dacă inelul lui Saturn este puțin adânc și neclar (B), acesta indică faptul că cei care îl au nu sunt comunicativi. Sunt excentrici, le place să trăiască în singurătate și nu apreciază bunele intenții ale celor din jur. Se căsătoresc greu. Nu au înclinații spre crimă sau sinucidere.

inelul lui saturn 2 in palma

Dacă inelul lui Saturn este întrerupt (C), acesta indică influența mai puțin gravă și persoanele care îl au nu vor avea probleme mari dacă linia capului este bună și degetul mare este puternic.

Dacă inelul lui Saturn nu este un semicerc, ci un X (D), linia capului nu este bine definită, iar degetul mare este slab, indică faptul că sunt persoane încăpățânate, pesimiste, nesociabile și excentrice și nu fac față marilor obstacole. De asemenea, de multe ori nu ajung la nimic și îi jignesc pe cei din jur, sunt predispuși la accidente sau sinucidere.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.