Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Ai Inelul lui Saturn în palmă? Iată de ce unele persoane se căsătoresc greu și au dorința de singurătate

Ai Inelul lui Saturn în palmă? Iată de ce unele persoane se căsătoresc greu și au dorința de singurătate

Analizează-ți palma pasivă. Situat pe Muntele lui Saturn, Inelul lui Saturn este un semicerc care înconjoară baza degetului mijlociu.

De obicei, persoanele care au acest inel nu știu cum să se bucure de viață, sunt pornite împotriva unor persoane, triste sau abătute în majoritatea timpului și predispuse la sinucidere.

Inelul lui Saturn

Profilul persoanelor cu Inelul lui Saturn: Inelul lui Saturn în palmă este de rău augur, deoarece reprezintă presiuni, dificultăți, obstacole, frustrări, nemulțumiri.

Persoanele cu Inelul lui Saturn vor fi condiționate de un anumit mediu pentru a-și face cunoscute abilitățile.

Deși inteligenți, sunt totodată și singuratici, duri, egoiști, limitați în gândire și cu idei preconcepute, fără chef de viață.

Best seller

inelul lui saturn in palma

Sunt persoane liniștite, adesea pierdute în meditație și fantezie, fără dorința de a cunoaște sau descoperi lucruri ori de a-și cunoaște cu adevărat sufletul.

În general, cuvintele nu se potrivesc cu faptele, vorbesc mult și fac puțin, de unde și lipsa țelurilor în viață. Nu le place să interacționeze cu restul lumii, astfel că nu pot fi ajutați, au o viață complicată și tendințe spre suicid.

Din punct de vedere al sănătății, sunt predispuși unui temperament vulcanic, mastopatie, hepatopatie și neuropatie. Pot suferi de ametropie, miopie și alte boli oculare.

Îți recomandăm

Analiza Inelului lui Saturn

Un inel clar și profund (A) indică faptul că sunt inteligenți, liniștiti și nu doresc să își exprime opiniile în legătură cu orice. În ciuda aspirațiilor înalte, le lipsește ambiția și de multe ori dau greș pentru a-și atinge țelul sau nu țin cont de sfatul prietenilor (puțini la număr), au relații distante cu rudele, repetă greșelile și cad în păcat. De regulă, acest inel este întâlnit în palma criminalilor sau sinucigaşilor.

Dacă inelul lui Saturn este puțin adânc și neclar (B), acesta indică faptul că cei care îl au nu sunt comunicativi. Sunt excentrici, le place să trăiască în singurătate și nu apreciază bunele intenții ale celor din jur. Se căsătoresc greu. Nu au înclinații spre crimă sau sinucidere.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

inelul lui saturn 2 in palma

Dacă inelul lui Saturn este întrerupt (C), acesta indică influența mai puțin gravă și persoanele care îl au nu vor avea probleme mari dacă linia capului este bună și degetul mare este puternic.

Dacă inelul lui Saturn nu este un semicerc, ci un X (D), linia capului nu este bine definită, iar degetul mare este slab, indică faptul că sunt persoane încăpățânate, pesimiste, nesociabile și excentrice și nu fac față marilor obstacole. De asemenea, de multe ori nu ajung la nimic și îi jignesc pe cei din jur, sunt predispuși la accidente sau sinucidere.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online