Secretele Hărții Natale – partea a II-a

07.IUNIE.2017
Secretele Hărții Natale – partea a II-a

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:astrologykom.blogspot.ro

Știai că în proporție de 66.6 % omul este stăpânul propriului său destin? Află în articolul ZODIACOOL mai multe despre rolul astrologiei în viața

fiecăruia și cum ne ajută aceasta să ne definim destinul. Vrei să știi cu exactitate unde să te afli pentru a obține un anumit lucru, pentru a avea succes, pentru a-ți găsi perechea, dragostea?

Te întrebi des dacă FACI CEEA CE TREBUIE, CÂND ȘI UNDE TREBUIE?
Te consideri o persoană specială și unică? Desigur, pentru că așa și ești!

Cu siguranță, măcar o dată în viață ți-ai pus aceste întrebări. Și este foarte firesc, deoarece tu știi, în adâncul sufletului tău, că întrebările de mai sus au un răspuns.

Loading...

Dar înainte de a-ți spune cum poți să faci schimbări favorabile în viața ta, să vorbim despre energie, sau cum spun astrologii, despre Forța CHI. Aceasta ne influențează viețile în permanență și este generată de mișcarea Pământului în jurul Soarelui. Energia Chi se manifestă diferit, în diferite momente. De aceea, norocul nu este la fel în fiecare zi, an sau perioadă din viață, ci este dinamic și depinde foarte mult de energia Planetelor.

Ce este Astrologia?

Astrologia este știință care studiază interacțiunile dintre corpurile cerești și detaliile legate de acestea (semne zodiacale, case). Mișcările și pozițiile corpurilor cerești îți influențează direct viața și evenimentele de pe Pământ. Atunci când te-ai născut, Planetele, Soarele și Luna aveau o anumită aranjare. Care este aceasta? Poți afla simplu, calculându-ți Harta Natală.Există două mari linii astrologice care se ocupă de calculul Hărții tale Natale: astrologia chineză și astrologia europeană.

Harta Natală, generată prin metoda de astrologie chineză, are la bază un calcul ce utilizează Calendarul de 10000 de ani. Acest Calendar este Luni-Solar.
Pe baza calculului, se generează o Hartă astrologică ce cuprinde 4 Stâlpi și 10 Coloane. Fiecare Stâlp și fiecare Coloană îți dă indicații despre destinul tău, pe perioade bine stabilite.

Destinul este ca un cod ADN care îți imprimă personalitatea, capacitățile, talentele, greutatea, nivelul IQ, sănătatea etc.
Astrologia chineză folosește diferitele tipuri de energii, reprezentate de cele 5 elemente: apă, lemn, foc, pământ, metal. Cele 5 elemente se setează la naștere, iar interacțiunea dintre ele va genera o nouă energie ce îți va influența: Cariera, Banii, Relațiile, Sănătatea, Puterea socială, Prietenii, Inteligența.

Ce studiază Astrologia chineză

Astrologia chineză studiază factorii: timp, spațiu, oameni, comportamente și evenimente.

Pentru a afla Harta Natală a destinului tău este important să-ți cunoști ora nașterii cu precizie sau pe un interval de 2 ore.

Avantajele decodării Hărții Natale sunt că te ajută să afli ce te așteaptă în viață și să-ți amplifici puterile și calitățile. Odată ce știi cum este Harta Natală, îți formezi strategii pentru a-ți controla punctele slabe și pentru a-ți folosi la maximum punctele forte. O Hartă Natală este pașaportul tău către o viață în care iei decizii mai bune și ai relații fericite cu cei din jur, deoarece ajungi să-i înțelegi mai bine.

Poți folosi informațiile dezvăluite în Harta Natală pentru a-ți alege cariera potrivită în domeniile cele mai productive penru tine.
Prin metoda astrologică chineză știi cu precizie timpul și spațiul în care are loc un eveniment cu impact major asupra ta, când și unde îți poți întâlni iubirea, cât de mult contează pentru succesul tău condițiile economice și politice ale țării sau localității în care te afli.
Poți afla datele favorabile pentru o căsătorie, deschiderea unei afaceri, încheierea unui contract.

Astrologii chinezi consideră că în viață ai 3 tipuri de noroc:

- 33.3% Norocul ceresc: soarta, destinul. Este fix și se setează la naștere. Nu poate fi controlat de tine. Se analizează prin astrologie, generând Harta Destinului.
- 33.3% Norocul pământesc: influența mediilor în care trăiești. Se poate îmbunătăți prin Feng Shui.
- 33.3% Norocul omenesc: atitudini, acțiuni, interacțiuni, gânduri, emoții. Poate fi controlat de tine.
Concluzie: în proporție de 66.6 % ești stăpânul propriului tău destin.

Află ce Hartă Natală ai.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să
Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că
Fiind semne cardinale, puteți avea o relație armonioasă, dar totodată și foarte explozivă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.