Introducere în astrologia chineză

26.IUNIE.2017
Introducere în astrologia chineză

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Fiecare zodie din horoscopul chinezesc are un impact foarte puternic asupra caracterului, personalității, relațiilor și evenimentelor din viața ta. Citește

mai multe despre semnificațiile semnelor zodiacale în articolul ZODIACOOL. Horoscopul chinezesc, la fel ca și cel european, are 12 cicluri corespunzătoare celor 12 zodii: Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine și Mistreț. Un ciclu al celor 12 zodii chinezești durează aproximativ 11.86 ani din ciclul lui Jupiter, adică din timpul cât îi ia planetei Jupiter să facă o rotație completă în jurul Soarelui.

Horoscopul chinezesc – introducere în horoscopul chinezesc – partea I

Fiecare zodie din Horoscopul chinezesc se supune mai multor cicluri și își exercită acțiunea timp de 1 an, 1 lună, 1 zi sau 1 oră – și numai pe durata unui an, așa cum se cred europenii. Ba mai mult, o anumită zodie te poate influența pe durata unei perioade de 10 ani în viața ta.
Deoarece horoscopul chinezesc ia în discuție 5 cicluri ale zodiilor, se poate spune că metoda de astrologie chineză este mai precisă decât cea europeană.

Loading...

Ce reprezintă fiecare zodie chinezească?

Fiecare zodie din calendarul chinezesc este o metaforă, reprezentând o energie specifică, care are un impact foarte puternic asupra caracterului, personalității, relațiilor și evenimentelor din viața ta. La fel stau lucrurile și în zodiacul european.
Prin metoda de astrologie chineză îți poți genera Harta Natală, care îți prezintă ce zodie te influențează în funcție de ora, ziua, luna și anul în care te-ai născut. De asemenea, aceasta mai face referiri la ce zodie te impactează pe durate de 10 ani din viață.

Află care este Harta ta natală

Zodia anului în care te-ai născut are impact asupra ta

Se consideră că zodia anului în care te-ai născut are impactul cel mai puternic asupra ta. De aceea, europenii au preluat doar acest tip de caracterizare. În profunzime, metoda este mult mai precisă decât pare și depășește limitele comodității și a superficialității manifestate de europeni atunci când se ia în discuție horoscopul chinezesc.

Semnificațiile semnelor zodiacale

În Horoscopul chinezesc:
- semnul zodiacal care apare în anul nașterii tale reprezintă ceea ce alții percep despre tine, cum vrei tu să te vadă cei din jur și te guvernează în perioada de la 0 până la 17 ani;
- semnul zodiacal care apare în luna nașterii tale reprezintă cum ești tu în interior și te influențează de la 17 până la 35 de ani;
- semnul zodiacal care apare în ziua nașterii tale reprezintă adevărul despre tine și te guvernează de la 35 până la 60 de ani;
- semnul zodiacal care apare în ora nașterii tale reprezintă secretele tale și te împactează după vârsta de 60 de ani.

Cele 4 semne zodiacale nu sunt singulare, ca și cum ar fi băgate fiecare într-un borcan, ci interacționează între ele, generând energii noi. Poate că ai auzit că dacă ești în zodia Cal, dușmanul tău este Șobolanul. Aceasta este de fapt o interacțiune în opoziție, o ciocnire între două aspecte contrarii. Sau ai auzit că ai un numit aliat ori prieten secret. De asemenea, acestea nu sunt altceva decât combinări între două sau trei aspecte similare, care creează energii noi.

sursa foto: ibtimes.co.uk

loading...
1301
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop TAUR BANI 2019: Cariera se va bucura de succes odată cu Eclipsa de Lună din data de 21
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Nativii
Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.