#reclama0#

ECLIPSA din ianuarie 2018 vine cu evenimente și asimilarea unor noi obiceiuri

#reclama10#
12.IANUARIE.2018
ECLIPSA din ianuarie 2018 vine cu evenimente și asimilarea unor noi obiceiuri

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena Zodiacool

Cum ne va afecta Eclipsa de Lună de pe 31 Ianuarie 2018 și care sunt evenimentele marcante pe care le aduce. Eclipsele se resimt cu 3-4 săptămâni înainte și
#reclama1#

după constituirea evenimentului astronomic.

2018 este anul progresului la nivel de individ. Poate de aceea prima Eclipsă de lună a anului vine pe 31.01.2018 cu evenimente marcante.

Până la această dată, toți vom trece printr-un proces de purificare, pus la cale de Marte, conjunct cu Jupiter în Scorpion, cât și de alianțele ce se vor stabili în Capricorn la un moment dat, între 15-18 Ianuarie, cu 6 planete în acest semn.
În opoziția dintre Lună și Soare este prinsă și Venus, care vine să atragă atenția asupra activării unor stări de bine, în încercarea de a ne acorda mai multă atenție propriei persoane.

#reclama7#

Cele trei aspecte astrologice ce se construiesc între planetele mari vin să arate omenirii calea spre evoluție. Este adevărat că de acum, până la următoarele eclipse din Iulie-August, această amprentă energetică va scoate oameni în stradă, se vor afla secrete militare, dar poate cel mai important demers va fi cel legat de asimilarea unor noi obiceiuri, venite odată cu alte popoare.

Eclipsă de Lună 31 ianuarie 2018

Omenirea este în pragul unei noi ere, iar noi suntem martori la acest proces, fiecare va avea posibilitatea de a valorifica acest potențial.

#reclama3#

Sursă foto: youtube.com

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.