Aplica

Drama este tortură pentru ele – top patru zodii realiste

Drama este tortură pentru ele – top patru zodii realiste

Plâns, teamă, disperare? Nici nu poate fi vorba despre astfel de atitudini în cazul unora dintre persoane! Descoperă dacă te afli în topul nativilor care detestă drama!

Unele persoane cred despre nativii Gemeni că ar fi superficiali. Dar, de fapt, ei sunt doar pasivi și interesați de propriul univers. Nu le place să ia decizii pripite, să ia angajamente, să respecte termene limită sau să fie punctuali, de exemplu. De fiecare dată însă, reușesc să iasă bine din orice situație neplăcută, exact înainte ca un conflict să explodeze.

Nativii Balanță nu lasă să se vadă ceea ce simt sau ceea ce cred, din nevoia lor de a trăi în pace, armonie, calm și echilibru. Fac orice ca cei din jur să creadă că totul este perfect în viața lor. Se feresc de orice situație delicată și nu le place să își asume răspunderea, chiar și atunci când ei au provocat ceva, pentru că nu vor să fie implicați în conflicte sau drame de orice fel.

Capricornii detestă cu toată ființa sa dramatismele, din simplu motiv că nu înțelege la ce folosesc astfel de atitudini. În situații de criză, singura soluție pentru ei este calmul de gheață și căutarea de soluții fiabile, fiind de părere că toată lumea ar trebui să facă la fel.

Compatibilitate zodii

Cei din Săgetător țin enorm la independența lor și sunt de părere că tot ce înseamnă ceartă le îngrădește libertatea și le destabilizează echilibrul emoțional. Îubesc oamenii, dar îi țin în preajmă doar pe cei optimiști, ca ei.

Aceste patru zodii se ghidează după motto-ul „Singurul mod de a obține ce e mai bun într-o ceartă este să o eviți” (Dale Carnegie).

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!