Aplica

Destinul contează în proporție de 33%, acțiunile sunt cele care aduc succesul

Destinul contează în proporție de 33%, acțiunile sunt cele care aduc succesul

Cu cât te cunoști mai bine, cu atât vei fi mai conștient de ceea ce ești capabil. Află cum poți avea succes. Astrograma este o reprezentare grafică

utilizată în astrologie care marchează poziția soarelui și altor planete la naștere.

DE INTERES: Astrograma previzională pentru 1 an

Se spune că astrele înclină, dar nu determină. Energiile interacționează, se creează anumite conjuncturi, pe care fiecare individ le integrează în mod diferit.

Compatibilitate zodii

Destinul contează în proporție de 33%

Ceea ce apare în Harta Natală este destinul, nu soarta. Destinul contează în proporție de 33%. Soarta ți-o faci singur, prin alegerile pe care le faci în viață. De exemplu, din Harta Natală afli că ai înclinare către instabilitate. Acest lucru se poate rezolva acționând opus, urmărind în mod conștient să te planifici, să nu te abați de la planuri. Prin repetarea unei acțiuni, înlocuiești o energie cu alta și de aceea soarta se face prin muncă și prin alegeri.

Schimbă destinul prin alegeri conștiente pentru o soartă frumoasă

Astrograma Natală cuprinde date despre toate sectoarele vieții pe toată durata existenței tale pe Pământ. Cunoașterea Astrogramei Natale îți va aduce succes în viață, deoarece vei fi mai conștient de ceea ce ești capabil și vei cere mai mult de la tine în anumite domenii în care ți-a fost greu să crezi că vei excela.

Alegerile sunt în mâna ta. Folosește Astrograma Natală ca un instrument indispensabil de înțelegere de sine. Stabilește-ți clar obiectivele și planifică acțiunile. Vei avea mult de câștigat!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!