De ce nu pot avea copii? O stea se află în destinul unui partener

De ce nu pot avea copii? O stea se află în destinul unui partener
Nu doar vârsta este un factor important în capacitatea de a concepe un copil, ci și energia Stelei de singurătate. Deși aparent sarcina nu are nicio legătură

cu astrele, astrologia chineză susține că una dintre cauzele ascunse a incapacității de a aduce pe lume copii este prezența unei stele cu energie negativă în harta destinului unuia dintre parteneri, numită Steaua singurățății.

În cazul prezenței Stelei de singurătate, sarcina nu poate să apară, deși din punct de vedere medical partenerii îndeplinesc condițiile sau chiar dacă apare sarcina, aceasta va fi cu probleme.

Cum putem ști dacă avem sau nu Steaua singurătății în harta destinului?
În urma unui calcul matematic, se generează harta destinului și apoi verificăm dacă în coloana ORĂ apare această stea. Coloana Oră guvernează în astrologia chineză casa copiilor.

DE INTERES: Chist ovarian, sindromul ovarelor polichistice: cauze, simptome, tratament

O altă metodă pentru a determina dacă avem o Stea de singurătate în casa copiilor este să ținem cont de zodia chinezească a anului în care ne-am născut și ora de naștere:

Cei din zodiile Tigru, Dragon și Iepure – au Stea de singurătate dacă s-au născut în intervalele 01:00-02:59, 09:00-10:59.

Cei din zodiile Cal, Șarpe și Capră – au Stea de singurătate dacă s-au născut în intervalele 07:00-08:59, 15:00-16:59.

Cei din zodiile Câine, Maimuță și Cocoș – au Stea de singurătate dacă s-au născut în intervalele 13:00-14:59, 21:00-22:59.

Cei din zodiile Mistreț, Bivol și Șobolan – au Stea de singurătate dacă s-au născut în intervalele 19:00-20:59, 03:00-04:59.

Sfat privind viaţa de familie

Soluția în acest caz ar putea fi fertilizarea in vitro, pentru că această procedură medicală, fiind făcută de o terță persoană, poate neutraliza karma negativă a unuia dintre parteneri.

3638
4.10
SHARE
AFLA MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.