Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Astrologia, știința care ne ajută să evoluăm. Definiție și utilitate

Astrologia, știința care ne ajută să evoluăm. Definiție și utilitate

Ce este astrologia chineză și cu ce ne ajută. Descoperă care este scopul astrologiei chineze în viața fiecăruia. Astrologia chineză se bazează pe

astronomie și pe calcule precise, folosind calendarul Xia lunisolar.

DE INTERES: Astrograma personalizată pe zile de naștere se interpretează de astrolog

Astrologia chineză, BaZi, se traduce literal prin opt caractere. Aceste opt caractere derivă din data și ora nașterii unei persoane și sunt grupate două câte două, astfel încât se formează patru coloane (stâlpi) corespunzătoare orei, zilei, lunii și anului nașterii.

Considerată un adevărat cod al destinului, interpretarea lor dezvăluie previziuni astrologice chinezești ce conțin informații valoroase despre viața unei persoane și destinul său. Harta pe care o formează înfățișează cu claritate potențialul unei persoane, atitudinea și acțiunile pe care le face, plăcerile și temerile, emoțiile și aspirațiile, personalitatea, caracterul și comportamentul.

Fiecare persoană are o hartă a destinului proprie, iar odată interpretată corect de un astrolog experimentat, o persoană ajunge să ia cele mai bune decizii și să înlăture hazardul și nesiguranța. Scopul astrologiei este revelarea destinului unei persoane și nu schimbarea sa, generând perioadele bune și pe cele mai puțin bune din viață pe toate planurile.

Astrologia chineză BaZi permite, de asemenea, calcularea cu precizie a datelor favorabile pentru diferite activități precum căsătorie, schimbarea domiciliului, semnarea unui nou contract, călătorii etc.
Acționarea la momentul potrivit va face ca viața să nu mai fie la voia întâmplării ci să intre pe un trend ascendent.

Compatibilitate zodii
Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit