Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Compatibilitate Femeia Vărsător și bărbatul Taur

Bărbatul Taur va considera pe femeia Vărsător ca fiind guralivă, agitată și cheltuitoare.

Taurul este sub dominația lui Venus și Vărsătorul a lui Uranus. O combinație karmică.

Femeia Vărsător iubește libertatea și nu îi pare rău când cheltuie ultimii bani pe ceea ce îi place. Este poate cea mai pretențioasă femeie din Horoscop, întrucât știe că poate oferi multe și de aceea cere foarte mult. Din punct de vedere profesional ea este o femeie a viitorului, mereu se va identifica cu domeniile de nișă, care pot aduce noutate între oameni, totodată și bani.

Bărbatul Taur este o persoană căreia îi place stabilitatea. Bărbatul Taur are momente în care tace, dar în acel timp își construiește o strategie pentru mai târziu. Nu se adaptează la schimbări și reacționează urât când este împins de la spate.


Vărsător
Taur

COMPATIBILITATEA VĂRSĂTOR - TAUR


O relație mereu supusă amenințărilor venite din exterior, multă gelozie. Totuși, abordarea directă a situațiilor conflictuale va conduce la căsnicie.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: imaginație, creativitate, artă, film, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, inovație, gelozie, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Taurul este un semn de Pământ, iar Vărsătorul, un semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de neîncredere și caracterizate de schimbări bruște și radicale, dar nu pe termen lung. Cu alte cuvinte, incertitudinea și imprevizibilul vă caracterizează relația. Diferențele dintre voi sunt mari, dar cum Vărsătorului îi plac provocările, își va propune să cucerească inima Taurului. Acest lucru nu îi va fi deloc ușor, dar dacă va reuși să intre în grațiile Taurului, munca lui va fi răsplătită și va avea mereu un camarad de încredere. Neînțelegerile vor fi pe toate planurile, dar cu multă voință și dorință se vor face progrese.
Banii, carieră, afaceri: aici scârțâie cel mai tare relația. Dacă Vărsătorul se va lăsa pe mâinile Taurului, lucrurile vor avansa, dacă nu, se va pune punct.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit