Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

COMPATIBILITATE Femeia CAPRICORN și bărbatul Taur

Femeia Capricorn este ambițioasă și cel mai important detaliu la care va fi atentă va fi sinceritatea, devotamentul și gradul de evoluție spiritual. Are o familie mică, care îi ocupă tot timpul, însă își face un rost și pe plan profesional. Ea îmbină utilul cu plăcutul și datorită hotărârii ei, de fiecare dată reușește, se așteaptă ca cei din jur să îi ofere respectul și siguranța de care are nevoie. Partenerul care va ști să o facă să se simtă iubită și protejată va avea parte de fidelitatea ei.

Bărbatul Taur este plin de afecțiune, poate manifesta răbdare în ceea ce privește luarea unei decizii. Acest bărbat va gândi mereu o acțiune pentru binele comun al familiei, al prietenilor, al anturajului. Îi place stabilitatea, alteori chiar îi place să i se spună ce să facă. Nativii acestei zodii caută stabilitate sentimentală, își doresc o parteneră sinceră, iubitoare, devotată, care să știe ce vrea de la viață.


Capricorn
Taur

COMPATIBILITATEA CAPRICORN - TAUR


Una dintre cele mai solide relații. Sunteți compatibili în toate domeniile.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, gândire profundă, imaginație, muncă susținută, telepatie, pasiune, încredere, iubire, fidelitate, devotament, artă, sport, credință, călătorii. Taurul este un semn de Pământ, iar Capricornul, un semn de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de stabilitate, acestea vor face ca iubirea să apară chiar de la prima vedere și să se îndrepte cu pași grăbiți spre oficializare. Saturn, guvernatorul Capricornului, îl caracterizează pe acesta ca fiind serios și responsabil. Taurul va aprecia tot sacrificiul Capricornului și se va alătura acestuia în tot ceea ce inițiază, oferindu-i ce știe el mai bine: artă și bun gust. Pentru că ambii sunteți semne de Pământ, caracterul vostru este asemănător. În ceea ce privește amorul, Capricornul este pătimaș și posesiv, ceea ce poate duce uneori la bănuieli și gelozii.
Bani, carieră, afaceri: împreună faceți mai mulți bani, preponderent după 40 de ani. Chibzuința este bună, dar în cazul vostru nu se pune problema de așa ceva, fiindcă puteți foarte ușor câștiga.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit