Zodia Frasin din zodiac arboricol

Perioada: 25 Mai – 3 Iunie; 22 Noiembrie – 1 Decembrie
Caracteristici cheie: intuiție, ambiție, dezorganizare

Personalitate zodia Frasin

De cele mai multe ori, nativii din zodia Frasin sunt simpatici, însă sunt criticați din cauza modului dezorganizat de a trăi. Își doresc o viață liniștită, trăiesc după propriile reguli și urmăresc să-și atingă obiectivele cu orice preț. Își stabilesc cu atenție obiectivele și concep strategii de îndeplinire a acestora.

Se așteaptă să fie tratați cu respect și atenție de către cei din jur. De asemenea, nativii sunt egoiști și se gândesc doar la binele propriu, dar au și momente când sunt total dezinteresați. Sunt intuitivi și ambițioși, au puterea de a anticipa corespunzător evenimentele din viața lor. Sunt simpatici, sociabili și pasionați de călătorii scurte.

Deși este un copac cu fibre lungi și subțiri, rădăcina îi este puternică, iar lemnul rezistent, fiind un copac extrem de frumos.

Dragoste zodia Frasin

De cele mai multe ori nativii din zodia Frasin se îndrăgostesc la prima vedere. Sunt spontani și optimiști în relație, fideli și reușesc să își înfrâneze pornirile extraconjugale. Își oferă cu greu inima cuiva, dar când o fac iubesc din tot sufletul. Prioritatea, pentru nativii Frasin, este fericirea căminului conjugal.

Sunt ca un magnet pentru reprezentanții sexului opus, însă se vor lăsa cuceriți doar de persoana care îi mulțumește din toate punctele de vedere.

Celebrități născute în zodia Frasin

Personalități născute în zodia Frasin: Marilyn Monroe, John Wayne, Woody Allen, Scarlet Johansson

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!